Nick postavy: Veritae
Class/main spec:DK/Blood
Věk: 22 (téměř 23) let
ItemLvL: 359/360
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... t+of+Honor
Jak dlouho vlastníte tento char: Char vlastním zhruba 4 roky, vzhledem k přechodu na oficiální server a různým trampotám s Vesperem a tak to nevím přesněji, nicméně vyexpil jsme ho na WotLK a začal tankovat když vyšlo ToC.
FPS: 25 man jsme na twinstaru dlouho nebyl, nicméně na ofi jsem chodil nějakou dobu, než byl uveden 20m mythic mód a 60 fps vpohodě (mám to omezené).
PC sestava : Procesor Intel core i5 4690k @ 4,5 Ghz na jádro
GPU MSI geforce GTX 760
SSD disk 120 GB, HDD 1TB
8GB RAM 1833 Mhz
Internet : UPC 120 Mbit/s
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Pokusím se to zestručnit. Hrát WoW jsem začal před přibližně 8 lety. První expení zabralo spoustu času, zejména kvůli rodičům (prudičům)

Váš raid time: čtvrtek (od 17:45 do cca 24:00) - sekundární raid
Jiné dny nemám večer problém, stačí se domluvit, ale je nutné alespoň den předem, abych si mohl udělat volno a nemohlo dojít k nějaké kolizi aktivit.
Vaše DPS na: doplním doma ale nevím jak je to prioritní u tanka (bez vengeance na dummy asi moc nedam)
Dummy
Chimareon HC/Normal
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
BoT - (4/4) - HC (1/5)
BWD - (6/6) - HC (0/6)
TotFW - (2/2) - HC (0/2)
Progres na ofi : http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-blade/Verritae/simple
Screen vašeho UI: Doplním jakmile budu doma, ale používám Elvui, takže kdo zná, dokáže si představit
Dále využívám addony Scada a Blood Shield Tracker + samozřejmě DBM
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): Nejvíce elitistjerks, dále pak guildy, kde mají k dispozici nějakou studnici informací, wow forum, twinstar class forum (opravy, funkčnost)
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
MosstrooperS - krátká pauza, přechod k ali
Blood of Dragons - rozpad guildy
Chrocht - migrace na jiný realm
Refused - totálně jsme si nesedli
Sarcastic - ukončení progressu, nabídka přechodu na 25m raidování
Restricted - neodešel jsem, stále jsme v guildě ikdyž nehraju
Knight of Honor - jsem stále v guildě, sháním kvalitnější progres (myslel jsem, že zvládnu chodit jen normály, ale nejde to)
Jak jste se dozvěděli o <SFU> Někdo na worldu psal, že skládá raid pod vedením SFU, tak jsem začal zjišťovat o jakou guildu jde a tak jsem se o vás dozvěděl.
Proč chcete jít právě do <SFU> Sháním lepší progres než normál, za poslední cca 3-4 roky jsem si zvykl na vyšší standard a ten se nelehko opouští.
Koho znáte v <SFU> Nikoho
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních): Nabídnout mohu hromadu zkušeností se hrou samotnou, classy, které nyní ovládám jsou destro lock, blood DK, ele shaman (ne 100%) a všechny postavy mám na lvl 85 (lock a DK jsou 359/360 ilvl). Jsem člověk, který vydrží wipovat "až do rána" a nemá s tím problém, snažím se vycházet se všemi lidmi a být nekonfliktní. Když něco vím, rád poradím a když nevím, rád se nechám poučit.
Vypište svoje alty (stačí level 85):
Osiria - lock / destro - 359
Verritae - shaman / ele - cca 354
Pyxis - priest / disco - 354
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Jsem normální (snad) kluk, studuju v brně VuT FSI (4. rokem nyní). Rád jezdím na kole, občas čtu, pracuji ve firmě vyrábějící termostaty do automobilů. Také mě baví vše, co souvisí s hudbou, sám hraji na elektrickou/akustickou kytaru, bicí. Toto léto jsem si udělal řidičák na motorku, takže se jí snažím věnovat nějaký čas ještě dokud se dá jezdit. Nejvíce času trávím právě v Brně, zbytek pak na severní Moravě blízko městečka Uničov, odkud pocházím.