Typ prihlasky: (divoká karta)
Nick: Hlavopras
Věk: 23
Vaše FPS: (při 25man): 60 (v-sync)
Váš raid time: jsem flexibilní a pracuju, pouze ranní směny. Víkendy volno
>>> Část zabývajcí se Historii
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
6-7 let? Opravdu nedovedu říci přesně, pokusím se to stručně shrnout:
- Jako asi většina jsem začal na free scéně. Delší dobu jsem se pohyboval na Spojka serveru pod nickem Lucrecia, ale tak nějak ruku v ruce s tímto obdobím jsem již rozjížděl retail.
- Začínajíc na 3.1 patchi, příchozí z TBC freeček, jsem pořád moc netušil a neznal potenciál hry. Většinou jsem chodil jen PVP a HCčka a až od konce TOGC patche jsem začal více a více objevovat krásy raidování
- WOTLK uletěl jako blesk a s příchodem Cataclysmu jsem rerollnul z hordy na allianci a se zbrusu novou guildou jsme se po hlavě vrhli do BWL a BOT, vše proraidováno i s HCčkama, bleskově se proletěly i Firelands a na Dragon Souls jsem maturoval, žádnej preMOP slain jsem nedocílil
- Pandy jsem nehrál z nedostatku času s novou prací jsem
- WoD jsem právě opustil, hrozná nuda a guilda se kterou jsem byl zvyklý raidovat se rozpadla a v polovině contentu je více než složité najít novou
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
(ze všech serveru)
Se vší úctou budu muset tuto položku více méně přeskočit. Jediné guildy které si pamatuji byly na retailu:
Devil's Own - rozpadla se po hádce officierů s GUM, který následně obnovil guildu pod názvem Magna Charta a z 25m progrese se udělal 10m
Jedeme Autem - guilda se rozpadla během Ruthless sezony z neznámých důvodů
DPS - PVE guilda se super progressem, avšak až moc profesionální přístup ze strany GuM mi nevyhovoval, nejsem stroj a raidovat v neděli do 11-12 když vstávám v 5 do práce prostě nebudu
A dále na Spojce -Holy Knights - server ukončil provoz, přesunul se pod záštitu jiného serveru a lidi to přestalo bavit
Link na postavu na jiném serveru (popř. ofi):
http://eu.battle.net/wow/en/character/b ... %A9/simple

http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... yak/simple

Jak jste se dozvěděli o <SFU>: World Chat
Proč chcete jít právě do <SFU>:
Vyhovují mi podmínky, které u vás dle informací, fora a celkového dojmu panují. Myslím si, že se můžu nazývat veteránem a nerad bych to zapíchl v nějaké guildě, kde leadruje děcko, raiduje se maximálně tak brána Orgrimmaru ve 3 lidech a 150/300 lidí online se směje slovu "penis".
Koho znáte v <SFU> :
Naneštěstí nikoho.
>>> Část zabývajcí se postavou na twinstaru
Máte Character na Twinstaru?
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Hlavopras
iLVL: 0, teprve expím a proto jsem dal na Divokou Kartu
Class: paladin
Main Spec: (herni uroven): retri - teoreticky ovládám jakoukoliv class a dokážu v lecčem poradit či pomoct i když ji zrovna nehraju, prakticky na velmi vysoké úrovni pak DK, Hunter, Paladin, Warlock - v tomto pořadí.
Off Spec: (herni uroven): cokoliv bude guilda potřevbovat od retri k ratedBG až po heal zvládám.
>>> Část zabývajcí se Skillem
S kterými classami máte zkušenosti, a rozepište váš skill s těmito classami?
Aha, tak viz. výše. Nic mi nedělá problém. Na retailu pak Hunter a DK patřili mezi mé TOP
V případě, že nemáte char, za jaký char + spec byste chtěl(a) v SFU hrát ?
Vypište vaše zkušenosti z datadisků cataclysm a výše (progres raidu, znalosti taktik a mechanik bossů, atd)
BWL - clear HC
BoT - clear HC, ale Sinestra jen 1x
BH - clear
FL - Clear, HC 5/7
DS - asi 4 bossové
- Pandy jsem nehrál celé -
SoO - 12/14 a HC 6/14
- WoD -
HM - clear + něco HC
Odkud čerpáte informace o WoW (theorycraft):
Ač to bude znít asi hrozně egoisticky, tak z hlavy...tedy většinou z hlavy. Jinak kupříkladu elitist jerks, Icy veins nebo top rated komentáře na wowheadu
Co nám můžete nabídnout ?
Časová flexibilita až na vyjimky (předem ohlásím), znovunadrženost na cata content z nostalgie a jak už jsem zmínil, praxe a dobrý theory základ, na kterém stavím.
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Jmenuji se Michal, 23 let, bydlím v Kroměříži. Odmaturoval jsem ze Slaboproudé Elektrotechniky a následně studoval roční jazykovku. Vlastním FCE certifikát z angličtiny. Miluji tvrdou muziku, věnuji se hře na elektrickou kytaru, zpěvu (nikoli však čistým, melodickým vokálem) a píši si sám texty. Už jen čekám, až se někde sežene bubeník a začne skládání vlastní hudby k textům. Díky mé nedávné znovu-nezadanosti mám opět čas na tuhle kreslenou drogu. Jsem blázen do seriálu Dr.Who. Jsem little bit introvert, proto mám, pokud se dostanu, strach z pohovoru na TSku. Mic se sluchátky však vlastním a pokud mne kolektiv přijme, nedělá mi problém hned z práce dovalit na pokec na TSko. Pokud by mi to mělo připsat plusové body u dámského osazenstva guildy, tak mám dlouhé vlasy po zadek

Děkuji za přečtení.