Class/main spec: Survival Hunter
Věk: 17
ItemLvL: 362
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Antimoon
Jak dlouho vlastníte tento char: 2 roky
FPS: 40
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wowko hrajem približne 4 roky. Moje uplne začiatky boli na Anthorii kde som to daleko nedotiahol (65 lvl), bolo tam veľa bugov tak som presedlal na Twinstar. Tu som svojho huntera dotiahol na 19 lvl a twinkoval som. Hraval som skor za priesta kde som dal lvl 80 a venoval som sa tak asi vyvažene pvp a pve. Neskôr som twinkoval za DK 69 ale to ma po čase omrzelo a presedlal som na Cataclysm presnejšie na server Ice wow. Tam som vyexpil huntera na 85 lvl. Hraval som tam ako aj pvp aj pve. Ked Twinstar otvoril brány Cataclysmu tak som svojho 19 lvl huntera vyexpil na 85. Hraval som zo začiatku viac PvP no tento kalendarny rok som presedlal na PvE a to ma bavi doteraz.
Váš raid time: som k dispozicii takmer každý deň
Vaše DPS na:
Dummy- 20k
Chimareon HC- 22k
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
BoT - (4/4) - HC (2/5)
BWD - (6/6) - HC (5/6)
TotFW - (2/2) - HC (0/2)
na ice wow som mal Conclave HC zabite
Screen vašeho UI: http://i59.tinypic.com/2ltsnk5.jpg
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně : Twinstar, wowwiki, google, youtube
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: ešte stale som v guilde The Den ale posledne tyždne sa nič nechodi a maju pre mna maly progress, chcem postupovať vyššie a vyššie no tam stojim na jednom mieste.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> videl som nábor na worlde
Proč chcete jít právě do <SFU> zaujal ma váš 25 man progress a vraj ste jedna z top guild
Koho znáte v <SFU> nikoho
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních) Môžem vám ponuknuť moju aktivitu a zanietenosť do hry. Nie som ten typ čo odíjde z raidu že musí stávať skoro ráno a podobne veci, odíjdem až ked sa všetko vykona na 100%.
Vypište svoje alty (stačí level 85): Healboom-Resto Shaman- 355 ilvl- menšia aktivita
Iniesta-Disco/Holy priest-366 ilvl-väčia aktivita
Bloodyknife-Combat rogue-350 ilvl-mešia aktivita
Aiurius-Frost/Blood DK-358/356 ilvl-väčšia aktivita
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Volám sa Dávid a mám 17 rokov. Pochádzam z menšieho mesta Svidník, ktoré sa nachádza na východnom slovensku. Navštevujem 3. ročník Gymnázia. Vo voľnom čase sa venujem behu (aj súťažne), posilovaniu, futbalu, cyklistike a celkovo som interesovaný ohľadom športu. Popri športe hrávam wow a niekedy sa aj učím