Nick postavy: Tempy
Class/main spec: Priest Holy/Shadow
Věk: 21
ItemLvL: 352
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... s&cn=Tempy
Jak dlouho vlastníte tento char: cca měsíc
FPS: 40+
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW jsem si poprvé zahrál, když mi bylo asi 10. Z té doby prakticky není co zmiňovat, jelikož jsem doexpil a přestal jsem hrát, jelikož mě to přestalo hned bavit. Vrátil jsem se o celých 8 let, v roce 2012, kdy jsem na Anathemě vyexpil svýho prvního shamana. Po doexpení jsem prošel pár wanna be guildama, kde to nesplňovalo moje představy a nemohlo by to tedy naplnit ani moje PvE cíle. Pak jsem ale podal přihlášku a nakonec se i dostal se do guildy Proxima Centauri, velice úšpěšné guildy, která už měla svou historii, a okusil konečně HC mód. Bohužel, nedlouho po mém přijetí většina lidí přestala hrát. Část z guildy, co nepřestala hrát, se zformovala, spolu s další guildou, do nové guildy Project Resurrection. Přešel jsem tam samozřejmě taky. Úspěšně jsme odprogressovali Haliona, který byl tou dobou asi měsíc otevřený. Pak jsem si ale z osobních důvodů dal pauzu. Nedokázal jsem si hru jednoduše užít, něco mi v tom hraní chybělo. Když jsem se vrátil, byl jsem samozřejmě, bez guildy, tak jsem zkusil hordu, konkrétně Darkside of Heaven, kde jsem s nimi znovu progressoval Haliona, úspěšně. Měl jsem ale dost neshody s tamním vedením. Jakožto nováček jsem musel držet doslova hubu a krok. Bylo mi to dáno najevo během progressu Haliona (jsem myslel, že mám odprogessováno, tak že umím a můžu třeba poradit, ale asi prej ne). Po progressu jsem kontaktoval známé z Projectu a po domluvě jsem se vrátil tedy zpět. Tam jsem zůstal až do pádu Anathemy (teda ona ještě asi uplně nepadla, ale podívejte se někdy na počet lidí online

Váš raid time: pondělí - neděle (od… do...) - není problém od 18 třeba do 3 do rána
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
WOTLK progress jsem již zmínil. U Cata progressu je to trochu problém. Jak už jsem zmínil na Moltenu jsme chodili prakticky jen FL (4/7 HC), poté DS (5/8 HC). Aktuální content na Twinu jsme na Moltenu chodili dost sporadicky, tudíž malé zkušenosti z normálů, nulové z HC. Nicméně se už sám učím, teď si to potřebuju jen v praxi vyzkoušet, abych si ucelil teorii a praxi.
Screen vašeho UI: http://puu.sh/jZ2gH/20eae3ac45.jpg
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Zde zmíním pouze Tauri Veins. Chodím si tam kontrolovat capy. Classu se snažim vymastrovat sám v praxi. Když to dře, mrknu na Tauri zase (rotačka u DPS apod). Návody na healování (priorita spellů např) nepoužívám. Drtivá většina lidí mě zná z wowka z pozice healera, takže hádám, že v tom už mám nějakej cit.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
WOTLK:
- Proxima Centauri - rozpad
- Darkside od Heaven - neshody (viz moje historie)
- Project Resurrection - poprvé před Darksidem pauza, podruhé konec Anathemy (viz moje historie)
CATA:
- Rising Tide - kvalita raidů klesla, chodili se míň, méně lidí. Lidi se dobírali, ale naprosto bezmyšlenkovitě, no skill no brain.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Od Yaxy
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Kvalitní základna lidí, to především, a současně kvalitní raidy. Co víc si přát. Postupem času se herní priority přesunou na lidi, říká se. A to platí i u mě

Koho znáte v <SFU> ? Yaxu

Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? Přátelský člověk rád poznávající jemu nepoznané, přehnanej altruista, zkušenej healer,...
Vypište svoje alty (stačí level 85): Nástávající 85 Flynne - Resto/Enha sham
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Jsem student, informační managementu na Univerzitě Hradec Králové, v HK trávím většinu času, pocházím z Teplic nad Metují (Královéhradecký kraj, taková prdel těsně u Polska). Rád čtu.. čtu všechno kde jsou písmenka a je to vázaný ve vazbě. Teda kromě 50 shades of grey.. A tomu podobným knížkám. To nechám ségře. Rád běhám, rekreačně hraju volejbal, chodím s kamarádama na pivko, poznávám lidi napříč Evropou, věnuju se dětem (úchylárny si odposťte