TEMPY - Priest (Holy) [TEST/POHOVOR/PŘIJAT]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Tempy
Class:: Priest

TEMPY - Priest (Holy) [TEST/POHOVOR/PŘIJAT]

Příspěvekod Tempy » pát 04. zář 2015 1:33:16

Typ prihlasky: STANDARD
Nick postavy: Tempy
Class/main spec: Priest Holy/Shadow
Věk: 21
ItemLvL: 352
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... s&cn=Tempy
Jak dlouho vlastníte tento char: cca měsíc
FPS: 40+

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW jsem si poprvé zahrál, když mi bylo asi 10. Z té doby prakticky není co zmiňovat, jelikož jsem doexpil a přestal jsem hrát, jelikož mě to přestalo hned bavit. Vrátil jsem se o celých 8 let, v roce 2012, kdy jsem na Anathemě vyexpil svýho prvního shamana. Po doexpení jsem prošel pár wanna be guildama, kde to nesplňovalo moje představy a nemohlo by to tedy naplnit ani moje PvE cíle. Pak jsem ale podal přihlášku a nakonec se i dostal se do guildy Proxima Centauri, velice úšpěšné guildy, která už měla svou historii, a okusil konečně HC mód. Bohužel, nedlouho po mém přijetí většina lidí přestala hrát. Část z guildy, co nepřestala hrát, se zformovala, spolu s další guildou, do nové guildy Project Resurrection. Přešel jsem tam samozřejmě taky. Úspěšně jsme odprogressovali Haliona, který byl tou dobou asi měsíc otevřený. Pak jsem si ale z osobních důvodů dal pauzu. Nedokázal jsem si hru jednoduše užít, něco mi v tom hraní chybělo. Když jsem se vrátil, byl jsem samozřejmě, bez guildy, tak jsem zkusil hordu, konkrétně Darkside of Heaven, kde jsem s nimi znovu progressoval Haliona, úspěšně. Měl jsem ale dost neshody s tamním vedením. Jakožto nováček jsem musel držet doslova hubu a krok. Bylo mi to dáno najevo během progressu Haliona (jsem myslel, že mám odprogessováno, tak že umím a můžu třeba poradit, ale asi prej ne). Po progressu jsem kontaktoval známé z Projectu a po domluvě jsem se vrátil tedy zpět. Tam jsem zůstal až do pádu Anathemy (teda ona ještě asi uplně nepadla, ale podívejte se někdy na počet lidí online :D ), poznal jsem Yaxu a pak to kopíruje jeho historii. Z Anathemy jsme šli na Molten, kde jsme chodili Firelands a DS a potom přešli sem, já konkrétně za holy priesta a resto/enha shamu.

Váš raid time: pondělí - neděle (od… do...) - není problém od 18 třeba do 3 do rána

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
WOTLK progress jsem již zmínil. U Cata progressu je to trochu problém. Jak už jsem zmínil na Moltenu jsme chodili prakticky jen FL (4/7 HC), poté DS (5/8 HC). Aktuální content na Twinu jsme na Moltenu chodili dost sporadicky, tudíž malé zkušenosti z normálů, nulové z HC. Nicméně se už sám učím, teď si to potřebuju jen v praxi vyzkoušet, abych si ucelil teorii a praxi.

Screen vašeho UI: http://puu.sh/jZ2gH/20eae3ac45.jpg

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Zde zmíním pouze Tauri Veins. Chodím si tam kontrolovat capy. Classu se snažim vymastrovat sám v praxi. Když to dře, mrknu na Tauri zase (rotačka u DPS apod). Návody na healování (priorita spellů např) nepoužívám. Drtivá většina lidí mě zná z wowka z pozice healera, takže hádám, že v tom už mám nějakej cit.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
WOTLK:
- Proxima Centauri - rozpad
- Darkside od Heaven - neshody (viz moje historie)
- Project Resurrection - poprvé před Darksidem pauza, podruhé konec Anathemy (viz moje historie)

CATA:
- Rising Tide - kvalita raidů klesla, chodili se míň, méně lidí. Lidi se dobírali, ale naprosto bezmyšlenkovitě, no skill no brain.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Od Yaxy

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Kvalitní základna lidí, to především, a současně kvalitní raidy. Co víc si přát. Postupem času se herní priority přesunou na lidi, říká se. A to platí i u mě :) . Bez nich by ta hra stála za prd.

Koho znáte v <SFU> ? Yaxu :D :D (už si kvůli němu začínám připadat blbě :D ). Párkrát na TSku jsem byl s Bimmerem a Kamim.

Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? Přátelský člověk rád poznávající jemu nepoznané, přehnanej altruista, zkušenej healer,...

Vypište svoje alty (stačí level 85): Nástávající 85 Flynne - Resto/Enha sham

Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Jsem student, informační managementu na Univerzitě Hradec Králové, v HK trávím většinu času, pocházím z Teplic nad Metují (Královéhradecký kraj, taková prdel těsně u Polska). Rád čtu.. čtu všechno kde jsou písmenka a je to vázaný ve vazbě. Teda kromě 50 shades of grey.. A tomu podobným knížkám. To nechám ségře. Rád běhám, rekreačně hraju volejbal, chodím s kamarádama na pivko, poznávám lidi napříč Evropou, věnuju se dětem (úchylárny si odposťte :D ). Ukrutně mě nebaví fotbal, nesnáším rajčata a neumím pískat na prsty.
Kamikaze
[ Class Leader ]
Class:: Warrior

Re: Tempy - Holy priest

Příspěvekod Kamikaze » pát 04. zář 2015 9:44:48

Párkrát som s ním bol na TS a komunkatívny je dosť. Eq sa snaží zbierať. Dokonca ma uhealoval v pohode v Zul Gurube kde som všetko agroval a bez znalosti taktík som to tam mlátil. :D Včera som nakukol do roomky kde sa bavil s Craftym a čo rozprával znelo ako hudba pre uši tak ja by som mu dal šancu aj to dokázať. ;) prihlášku písal asi 3 hodiny takže sa snažil čo je i vidieť. :D Ja som za test raid
Ani nebude dobre na svete,
kým ruky, ktoré plnia náboje,
nenavrátia sa ku plneniu fliaš.
Prečo má tiecť len krv?
Nech tečú nápoje!
Nech miesto hromobitia kanónov
znie krotký cengot fliaš.
rokkazz
Class:: Shaman

Příspěvekod rokkazz » pát 04. zář 2015 9:58:22

Prihláška pekná.
Ktorý healer je lepší resto shaman alebo disko/holý priest. A prečo resp na akých bossov ktorý.

odoslané Z mobilu lebo nemám na počítač
Obrázek

Spoiler:

keď sedím doma, Rokkazzko má malé R-ko, no keď vyjdem von, vedia, že Maroško má veľké M-ko, obrana pred svetom, snáď to chápeš, Ferko
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » pát 04. zář 2015 10:27:51

Jak jsem rikal na TSku :) Predbezne pocitej s TEST raidem ve CTVRTEK 18:00 (10.9 2015)
Zatim ti dam par otazek aby ses do test raidu nenudil :)
V prubehu vikendu-tydne si spolu skocime nejake BH25, abych se natebe mohl podivat v akci :)

Co pro tebe znamena guilda?
Kolik je HASTE CAP? a proc?
Proc myslis ze jsi loajalni clovek?
Tatarka nebo kecup?
Proc predpokladas ze jsi vhodny adept na nas sekundarni raid?
Ktery boss je tvuj nejoblibenejsi a proc.

Kolik intelectu musis mit abys dostal 3% critu?
Kolik haste musime ziskat z gearu, aby jsi mel HASTE CAP?
Jak muzes boostnou shadowfienda, aby jsi ziskal vic many?
Jake spell maji ostatni class, ktere tobe muzou doplnit manu?
Muzes mi sem postnou macro na ktere jsi nejvic hrdy? (nemusi byt slozite, staci genialni, nebo mimoradne dulezite)

Znas adon POWER AURAS? umis snim pracovat? pouzival jsi ho nekdy?
Pokud potrebuju vycastit 2-6Renewu odpalit CoH+PoM a potom prijde incoming DMG kde vim ze pouziji 3-4PoH jaky SHIELD a CHAKRU si zvolis?

Postni nam sem svuj počítač (CPU, RAM, GRAFIKU atd.)
Jaky typ internetu mas?
Drat/bezdrat
Download/Upload
Mas optiku?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Tempy

Příspěvekod Tempy » pát 04. zář 2015 12:22:37

rokkazz píše:Prihláška pekná.
Ktorý healer je lepší resto shaman alebo disko/holý priest. A prečo resp na akých bossov ktorý.

odoslané Z mobilu lebo nemám na počítač

Na dotaz, který healer je lepší, ti dokážu odpovědět jen z pohledu FL/DS sezóny, kde jsem ty raidy odchodil za oba chary. Navíc jsem tyto zkušenosti nenabral po boku disco priesta (ani sám jsem za něj nehrál), takže se toho discanta pokusím selským rozumem odhadnout.

Nebudu vypisovat všechny bosse, když už tak jen, ve zkratce. Obecně vzato bych řekl, že do FL je lepší holy priest, než resto shaman. Neříkám, že shaman je nepoužitelnej, ale když už na to přijde, v situacích, kde je hodně plošný dmg například a raid se musí hýbat (Lord Rhyolith), holy priest dokáže odpovědět rychleji a efektivněji. Na druhou stranu jsou i situace (právě ve FL Baleroc), kde je minimální AoE dmg, ale holy priest právě díky svým mechanikám (renew, serenity, masterka - boží) je výš v metru. Pravdou ale je, že u tohoto bosse 50/50, jak zapracuje RNG, shaman rozhodně taky září. U Baleroca si myslím, že je ale bezesporu vynikající i disco priest, kde je velice důležitý tank healing a jeho PS a dále také masterka spolu s talentem co greater heal snižuje weakened soul timer, udělá hodně. Zajímavá situace pak nastává u Majordoma, kdy jsem si sám vyzkoušel, jak moc v healingu hraje roli equip, pokud se zaměříme na porovnání shama vs. holy priest, kdy při slabším eq obou těchto class, shama beze sporu vede na plné čáře. Později, čím je lepší gear obou těchto class, tím víc holy priest "krade" práci shamanoj. Disco priest a jeho bublování PoHkem taky úžasná věc tady. A na závěr Ragnaros - shamana z raidu vyhodit, holy priest nutnost, kdo byl, uzná, kdo nebyl, musí uvěřit. Disco by se dal u Ragnarose taky oželet.

DSko už jen krátce, jelikož se zase hrozně rozepisuju. Tam se situace trochu otáčí. Shaman se tam díky Telluric Currets stává vynikajícím healerem díky své (skoro) nedocházející maně, navíc u bossů, kde je zvýšený DMG, to si každej shama chrochtá (no a co teprve ten discant...). Na HC módech i shamanova masterka konečně něco udělá.

Chápu, že byste rádi porovnání spíš z aktuálního contentu na Twinu, ale tam nemůžu sloužit. :(

Odpovědi craftymu:
- Guilda pro mě znamená partu lidí, jež dokáže víc než dobře fungovat po NEherní stránce, ale současně i po té herní a má stejné cíle a priority, kterých chce dosáhnout.
- Soft 12,51% - dodatečný tick renew a obou hymn. Nicméně hastem by neměl pohrdat žádný holy priest i po dosažení soft capu.
- Nemám ve zvyku opouštět kolektiv jen tak pro nic za nic. Už v minulosti jsem byl součástí kolektivu až do úplného konce. Když tam jsou fajn lidi, je to fajn i pro mě. A těch pár lidí, co jsem poznal, podle mě je fajn.
- Tatarka i kečup, střídám to. V poslední době spíš tatarka. Nikdy to ale nemíchám.
- Když to vezmu obecně, už mám s wowkem nějaké zkušenosti, něco jsem odhealova. Dokážu se poměrně dobře adaptovat podmínkám raidu a současně dokážu i zaimprovizovat, když je potřeba, proto bych mohl být přínosem sekundáru.
- Z toho minima, co jsem aktuální content šel, se mi líbil Atramedes a Omnotron.

- Úprava, koukal jsem do kolonky ranged :D Trojčlenkou mi to vyšlo cca na 400 intelu na 3% critu
- 1184 za předpokladu 3% z talentů
- Čím víc many budu mít před vycastěním shadowfienda, tím víc bude vracet many. Takže volcanic potion, proc trinketu s intelem, Hymn of Hope, power torrent atd.. Dál když už je vycastěnej a hodí se hero.
- Innervate, BoM = Mana Spring Totem, Replenishment (to teda není spell, ale rozumíme si), Mana Tide Totem boostne spirit..
- #showtooltip Leap of Faith
/cast [target=mouseover,help,nodead][]Leap of Faith
/run SendChatMessage(format("Ragnaros is coming! %s",select(1,UnitName("mouseover"))),"SAY",nil,nil);
=> klasickej mouseover.. mám jich plnej bar a prakticky jiný macra nepoužívám

- Používám, jak je vidět na screenu.
- Shield nepoužiju, pokud nechci naštvat discanta. A i kdyby tam nebyl, wasted GCD. Chakru Sanctuary. Boostne renew, PoH, CoH

- Intel Core i5 5200U, 4 GB RAM, Intel HD Graphics 5500
- bezdrát
- http://puu.sh/jZwbk/02f4c6349e.png tak jako může bejt líp, ale je to stabilní a mám na tomhle netu odehráno dost..
- optika ne
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » čtv 10. zář 2015 10:00:03

potvrzuji ti DNESNI TEST RAID v 18:00, hlas se na nick JELASHA nebo ZIAROVKA
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Tempy

Příspěvekod Tempy » čtv 10. zář 2015 20:51:04

SHRNUTÍ TEST RAIDU

Moc rád bych nejprve poděkoval za možnost se účastnit raidu, díky taky za equip, raidy byly kvalitní, jak jsem předpokládal. Ti kdo byli na TSku prakticky budou číst to co jsem už řekl tam, možná něco navíc.

Abych zhodnotil nejprve sebe: na úvod mého testu jsem to u Magmawa pohnojil tím nejdebilnějším způsobem. Nafackoval bych si, propadl se na místě, co dodat. Nechat se zabít červama?! Na Omntronech se nic extra zajímavého nedělo, pěkně se mi healovalo, boss bez obtíží lehnul. Maloriak nápodobně. U HC Atrameda se zdálo, že to nedopadne, ale nakonec přece neodolal. Hrál jsem opatrně, abych neudělal zbytečný fail, ale nijak zásadně (předpokládám) se to neodrazilo na mém výkonu, ba naopak, čísla hovořila v můj prospěch. HC Chim sice ne na první, kdy jsme si možná s healerama nepořešili CD, ale na další pull už padnul. Neuvědomil jsem si, že budu muset jako jediný heal priest bublovat na 20% bosse, takže můj mana management tomu taky odpovídal a prakticky jsem potil manu ze všeho z čeho se dalo. U Neffa jsem špatně pochopil rozdělení značek a tanků a tak, takže tam vznikl mou vinou trochu zmatek na začátku, k ničemu špatnému to nevedlo, takže pohoda.

Halfus nepřinesl nic zajímavého, na Vallioně jsem zafailoval meteor, kdy jsem stál uplně v háji a zazmatkoval jsem. Na Councilech jsem měl problém s freezem, kdy jsem špatně (resp. vůbec) neshodil dotku, když jsem ohněm probíhal. Poučení už proběhlo. Cho'gall taky nepřinesl nic zajímavého.

Říká se, že samochvála smrdí, ale já mám ze svého výkonu (až na těch pár věcí viz o kousek vejš) fakt dobrej pocit. Healovalo se mi fajn. BoT/BWD jsem healoval za priesta poprvé :D . Nevěděl jsem, co mám od této classy očekávat a byl jsem překvapen. Snad se healovalo stejně dobře i parťákům po mém boku.

Něco k raidu: organizace raidu je fajn, RL fakt umí podle mě. Byl jsem překvapen (pozitivně) řešením nekázně u Maloriaka, dobrý přístup. Na Atramedoj dost lidí umřelo, nevím z jakého důvodu. Taktika možná? Přišel mi tam zbytečný zmatek, někdo byl upozorňován na vysokej sound, brzkej gong (nebo moc pozdě? teď nějak nevim). Pokud se nepletu, tak u Neffa tam bylo dost zbloudilých petů, jinak fajn. K BoTku nic nemám.
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » pát 11. zář 2015 8:13:27

Sobota 20:00 pohovor
( 12.9 2015 )
Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”