Class/main spec: Arms je můj main, prot sem házel když bylo třeba
Věk: 21
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Missis
Jak dlouho vlastníte tento char: Mělo by to být cca 3 roky, když jsme to začali s kamarády expit
Váš raid time: neděle (od 18:00 do 0:30) - primární raid
úterý (od 18:00 do 2:00) - primární raid (progres)
čtvrtek (od 18:00 do 4:00) - sekundární raid
Nevím to jistě, třeba budu moct dřív a déle, ale tyto časy sou jisté
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Endless Agony - od Cata jsme tam chodili s kámošem raidy potom se nějak 25tky přestaly, tak jsme si dali pauzu na pár měsíců a doufali jsme, že se to obnoví, ale po příchodu se to rozpadlo ještě víc a prostě to tam celkové upadlo tak jsme šli do Underrated - tam nás po jednom raidu vyhodili, protože náš kamarád to moc nedával(má pomalejší reakce), ale už neraiduje, takže je to v pohodě

Jaká je Vaše motivace vstupu do <SFU> ?: Rád chodím 25tky a jelikož je SFU jedna z nejlepších guild na serveru, tak to byla jasná volba. Složíte dvě kvalitní 25tky, takže si rád zajdu.
Čím splňujete požadavky na Profi přihlášku?: Ptal jsem se ohledně ilvl mám 363, ale prý to stačí, nemohl jsem to zvýšit protože ty guildy v kterých jsem byl nezabily ty bosse, které potřebuju na Bis itemy. Mám zabito BOT 25 4/5normal 2/5HC, na 10 jsem v Botku zabil jenom Chogalla na HC takže mám celkově 3/5 Sinestru jsem nezabil a abych řekl pravdu neznám ani taktiky nedíval jsem se na ni. BWD 25 5/6HC na normal Neff(na HC ho znám), Totf 25 2/2normal na HC se tam Eačko neodvážilo (jenom lasta moc nevím na HC)

Napište nám něco o Vás (info z real lifu): 21let prvním rokem budu na výšce, rád chodím do fitka a mám rád Snowboarding hlavně free ride