Nick postavy: Vishanka
Class/main spec: Survival Hunter
Věk:18
ItemLvL:357
Link na armory:http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Vishanka (tie sokety si zoženiem..píšem na world ale nik s JWC sa neozýva)
Jak dlouho vlastníte tento char:20dní od 85ky
FPS: 30+
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
6rokov.Asi pol roka som hral na TBC servri Mysteria čo však malo s WoWkom spoločné len minumum (legendarky sa dali získať chodením normal dungov,expilo sa zabíjaním NPC vo vytvorených expiacich lokalitách),odtial som odišiel na Posterus WOTLK kde som hral prakticky do teraz a pôsobil som hlavne v guilde Legion of Doom kde som po WIPE servru dosiahol aj First Realm ToGC.Odišiel som odtiaľ lebo tam už nikto nehráva a guilda sa rozutekala po rôznych servroch.
Váš raid time: čtvrtek (od 16:30 do23:00) - sekundární raid
Vaše DPS na:
Dummy-podľa toho ako dlho..počas CD 19+ potom tak 16,5+
Chimareon HC/Normal-neviem :/
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
10tky:
BoT - 1/5HC
BWD - 1/5Norm-bol som to raz ale rozpustili to po červovi
TotFW - nebol som
25tky:
BoT - nebol som
BWD - nebol som
TotFW - nebol som
Screen vašeho UI: http://tinypic.com/r/2u4m3py/8
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): Všemocný google,prípadne sa spýtam niekoho v hre
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Undercover -zatiaľ v nej som ale nič sa neskladá je to skôr PVP
Jak jste se dozvěděli o <SFU> World
Proč chcete jít právě do <SFU> Aby som si už konečne poriadne zahral PVE

Koho znáte v <SFU>nikoho
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? Nevadia mi WIPE pri progresse a na Wotlku som to nebol ja kto býval pričinou WIPU

Vypište svoje alty (stačí level 85): (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita)-Zatiaľ nemám
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):Študujem informatiku v KNM (tento rok maturujem)rád chodím na turistiku/prípadne lezenie,pozerám filmy a seriály rôznych žánrov a krajín pôvodu,a taktiež by som v prípade schválenia prihlášky niekedy rád prišiel na guild zraz