Nick postavy: Artickaa
Class/main spec: Holy Priest
Věk: 24
ItemLvL: 362
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Artickaa
Jak dlouho vlastníte tento char: priblizne pol roka, nevyexpil som ho ale naequipoval...
FPS: cca 40-50 pri 25man na ultra
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Ak nepocitam hranie v detstve tak na Twine asi rok. Moj prvy char bol Druid ktoreho som potom vymenil za Shamana a toho mam dodnes ale uz len ako alta. Cize historia asi ziadna aktivne hram len jeden rok na tomto serveri.
Váš raid time: čtvrtek (od… do...) - sekundární raid
So ziadnym dnom v tyzdni nemam problem pracujem do 15:00 a potom som free, ale ako kazdy mam aj RL a raz za cas sa v piatok a sobotu robi nejaka oslava...ale to nema s vasim raid casom nic spolocne.
Vaše DPS na:
Nehram dps nieje to nic premna

Vypište svůj progress na Twinstaru:
BoT - (4/4) - HC (1/5)
BWD - (6/6) - HC (4/6)
TotFW - (2/2) - HC (0/2)
Screen vašeho UI:
25m BH http://i58.tinypic.com/qn1ir7.jpg
10m BWD http://i59.tinypic.com/u6cms.jpg
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft):
tauri-veins.tk
howtopriest.com
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Imminente Luna: prva guilda v ktorej som bol hned po prichode sem, guilda bola skor zamerana na co najviac ludi a ziadny progress...
Warriors Of Freedom: v pohode guilda v ktorej bol aj ako taky progress az na ludi, stagnovanie, hadky, neochota
The Final Frontier: guilda ktoru sme zalozili 4 kamaradi z Luny, kazdy sme mali rozdelene co kdo bude robit a starat sa, po dvoch tyzdnoch nam prestal hrat kamarat a GuM padlo namna, nerobilo mi to problem az do tej doby ked som zistil ze vsetko pre guildu robim sam, skladat raidy, starat sa o ludi, zhanat ludi... proste dalsi dvaja sedeli celi den v SW a nic nerobili, tak potom som sa dohodol s Rosim(tiez sa k vam hlasi) ze on sa bude starat aspon o tie raidy. Trvalo to asi dva mesiace co sme to s tymi ludmi skladali a starali sa o nich. Ale ked chceli zacat chodit HC a sme im povedali ze na HC proste nemaju ci uz eq alebo skill tak zacali nadavat ze sme namysleny atd... tak to polka ludi leavla a okrem Rosiho sa nikdo nemal do skladania a zhanania ludi. Asi po mesiaci sme sa zhodli na tom ze chceme nieco v hre dosiahnut a hrat kvalitnu hru a nie si nicit nervi a starat sa o ludi ktory si to nevazia.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Zaujalo ma World macro a potom sledovanie kazdy tyzden stream
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Dobra partia zohranych ludi a kvalita sama o sebe. Hladam guildu v ktorej sa mozem zlepsovat, pomahat a "udomacnit" v dobrom kolektive.
Koho znáte v <SFU> ?
Asi nikoho
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)?
Tak co ma odlisuje to neviem. Mozem vam ponuknut seba ako nekonfliktneho hraca so skusenostami leadrovania a ovladania taktik.
Vypište svoje alty (stačí level 85):
Arauchita: Resto/Enha Shaman- moj jediny aktivny alt s ktorym si raz zacas zajdem nejaky raid
Azarut: DK- tento char mam len na farmenie
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Tak volam sa Adam (Arty), mam 24 rokou a byvam v malom meste Senec. Pracujem 8hod denne cize smenu mam urcenu a nemeni sa za predpokladu ze raz za rok neochorie recepcna a nemusim ju zaskocit. Som nekonfliktny clovek a nerad sa s niekym hadam radsej si to vydiskutujem v klude po vychladnutej hlave.