Nick postavy: Yousef
Class/main spec: Warlock/Affliction
Věk: 21
ItemLvL: 357
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Yousef
Jak dlouho vlastníte tento char: asi 1 Mesiac
FPS: (při 25man): 50-60fps
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Takže, moja história world of warcraft začina niekedy na TBC pred 7 rokmi na severy Ancestors. Tam som hrával s kamarátmi zo zakladky, prevažne PvP (Rogue, Druid). Neskôr, keď prišiel WotLK tak sme sa presunuli na server Anthoria a začali expiť a hrávať tam.
Tam sa veci trochu zkomplikovali, kedže všetci moji kamarati prestali hrať a mne neostávalo nič iné, len si nájsť nejakú guildu a spoznať nových ludí. Postupom času som sa začal venovať PvE, ktoré ma pohlitilo natoľko, že som dokázal pri WoW stráviť aj celý deň.
Bohužial som už nestihol raidy ako bol Ulduar, ale mam za sebou úspešnú ToC a ICC sezónu jak na Anthorii, tak neskôr aj na Twinstare, kde som začínal na prelome ToCka a ICC. Potom prišiel Cataclysm, ktorý ma až tak neoslovil, kedže tu bolo spočiatku veľa bugov . Zlepšilo sa to až, keď prišli raidy, ktoré som ale nestihol odprogressovať kedže som uplne stratil čas venovať sa wowku kvôli práci. Teraz som ale nastúpil na VŚ a mýslim si, že by som to časovo mal zvládať. Starú postavu som vtedy daroval kamarátovi, ktorý ju už zrejme predal.
Váš raid time: čtvrtek (od… do...) - sekundární raid
Kedže hram futsal mam každý deň od 17:30-19:30 tréning okrem štvrtka, niekedy sa to ale môže sa to zmeniť na ten štvrtok. Neďela by mi vyhovovala viac, ak by som sa dokázal presadiť postupom času do primárneho raidu.
Vaše DPS na:
Dummy : 15500dps na 2M
Chimareon HC/Normal: https://cata-twinhead.twinstar.cz/?boss ... yers:0+3+1 zatial len normal

Vypište svůj progress na Twinstaru:
10tky:
BoT - 4/4 HC - 1/4
BWD - 6/6 HC - 0/6
TotFW - 2/2 HC - 0/2
Screen vašeho UI:
http://oi59.tinypic.com/286s788.jpg
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft):
Google, Tauri-veins.tk, skúsenejší hráči
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
TBC - bez guildy celý čas ak sa dobre pamatám
WoTLK - Anthoria - Knights of Honor - prechod na Twinstar
- Twinstar - Kill the Gnomes - guilda sa rozpustila pre neaktivitu
- Next Dimension - tiež rozpad, nemali sme dostatok ludí na 25man.
Cataclysm - ako som spomínal problémy s časom, takže som bol iba v expiacich guildách, ktorých názvy si nespomeniem.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Náborové macro, dobré ohlasy od znamých
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Chcem si zahrať s pohodovým kolektívom, kde sú prevažne ludia mojej vekovej kategórie alebo vyžšie. Taktiež ste ambiciózna guilda s dobrou históriou.
Koho znáte v <SFU> ? Akurát ludí z videnia v SW alebo na worlde, ale nejak bližšie nie, ale rád spoznám.
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? Aktivitu, ochotu progresovať a učiť sa novým veciam
Vypište svoje alty (stačí level 85): (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita) Momentálne nemám žiadneho alta
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Volam sa jozef, studujem FTVS, hrávam aktívne futsal, rád zájdem s kamaratmi na pivko a zahrám aj iné športy (volejbal,basketbal...)