Nick postavy: Deepest
Class/main spec: Death Knight / Blood maain spec a FROST zatím off spec
Věk: 19 let
ItemLvL: (min 350ILvL): Muj gear je takový na pul s profi přihlášku. Vlastním 358ilvl geaar, avšak jen čekám na token z halfuse HC abyhc koupil hc chestu + už případně i ruce
Link na armory: ARMORY
Jak dlouho vlastníte tento char: Dk vlastním nějaký 3-4 měsíce, míval jsem ještě AWarriora - Swiziqq a Holy Priesta - Meeblez, ale vubec mě to nebavilo a z toho důvodu jsem se rozhodl prodat tyto chary, vyexpit si Dkčko a koupit si na něj nějakýho pěknýho mountíka ( naakonec jsem si koupil 55lvl chaar + TYREALS CHARGERA

FPS: (při 25man) Tu na cata jsem popravdě moc 25 manů nebyl, spíše jen 10. Ale když už jsem byl nějaký to BOT25 tak mám FPS kolem 35+-, porovnávám to i s FPS z WOTLKu, kde se chodili zase jen 25 many

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hraju nějakých 5 let i s přestávkami, který má každý přeci jen někdy povinný, nebo měl by mít

Začínal jsem hrát s kámošemaa naa Deffenderu naa patchi 3.0.3., kde si to snad dokážete představit, jak to vypadalo. Půlka věcí nešla a druhá půlka byla bugnutá. Takhle jsem tam hrál nějakou dobu, protože jako nováčkovi mi to nepřišlo divný nebo dobugovaný a byl jsem rád, že mužu hrát. Pak jednoho dne tam byl nábor na pozici Event Mastera kam jsem se přihlásil a nakonec mě vzali. Dělal jsem tam EM s kámošem asi půl roku, než nás celý tým kompletně vyhodili. Tak jsme se rozhodli založit si vlastní server s názvem RELEGATION, ale byl to propadák. A tak jsem se nakonec ocitl tu na TWINSTARU. Nevím jaký to byl patch, ale bylo zpuštěné max ULDUAR. Hrál jsem už tehdy na Alianci a chtěl jsme se dostat do EA guildy, kde se mi to nakonec podařilo dostat při začátku TOC sezony. Pak jsem si dal asi půl roční pauzu, a když jsem se rozhodl vrátit nebyl jsem v guildě a nic. Tak jsem byl v nějakých random guildách, kde jsem dopleskal TOC a TOGC. Nadešla ICC sezona a já zkusil štěstí do TFC guildy kam mě nakonec přijali. Pomáhal jsem jim v té době sundal profa HC. Po přechodu na Cata jsem šel na hrát chvilku na hordu stále na wotlku, ale nestálo to za nic. Tak jsem šel na AT, kde jsem hrával disco priesta a dal 2k2 rating ( pomohlo mi to snad i trochu k dokonalosti v angličtině

BTW - Zapomněl jsem dodat, že i tu na TWINSTARU jsem byl na pozici Event Mastera - nick Chipsikk
Váš raid time: čtvrtek (od… do...) - sekundární raid
Právě ve čtvrtek mám čas nějakých 18:00 do 23:00
Jinak mužu i pozbytek týdne v podvečerních hodinách, tudíž bych se nevyhýbal ani primárnímu raidu

Vaše DPS na:
Jako TANK si myslím, že to není potřeba. Ale na druhou stranu, jako TANK Dk přetočím s rozdílem 3k dps jakýhokoliv tanka
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
10tky:
BoT - NORMAL 4/4, HC 2/5
BWD - NORMAL 6/6, HC 2/6 - ale taktiku vím i HC magmawa a ODS
TotFW - NORMAL 2/2, HC 0/2
25tky:
BoT - NORMAL 4/4, HC 1/5
BWD - na 25manu jsem bohužel nebyl ani normal ani HC
TotFW - na 25manu jsem bohužel nebyl ani normal ani HC
Screen vašeho UI:

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft):
ROTACE - Bone shield na CD > Outbreak na CD > 2x Death Strike ( DS ) > 2x Heart Strike ( HS ) > 2x Rune Strike ( RS ) - BLOOD TAP a ERW používám podle situaace
GEMOVÁNÍ - Všechno do MAASTERY, pokud je bonus socket cokoliv 30+ nebo + 20 mastery tak používám půlený gemy
REFORGE - Mělo by se všechno dávat při mojím gearu do MASTERY, pokud se pozastavíte proč teda mám pár reforgu do HITU a EXP, je to proto, že takto mám kolem 5% hitu a 15 exp. S míň hit a exp bych docela missoval a dodgoval / parryoval (

PRIORITY - MASTERY > DODGE/PARRY > HIT > EXP
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: PEACHY ( HORDE GUILD ) - Taková horší guilda, se kterou jsem chodil v main raidu, ale skládat se jen zřídka // Delta Squad ( HORDE GUILD ) - Guilda s lepší progressem, ale nulovou ochotou pomoci ( myslím tím pomoc při achievech )
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Tak o SFU vím už z wotlku, kam jste přešli. Teď však jsem viděl na hordě do worldu náborový macro a dnes, když jsem se rozhodoval kam si podat přihlášku mi došlo - ,, Co tak zkusit štěstí ve SFU ''
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Na ALIANCI jsem hrál podstatnou část mojí WoW Kariéry a jako jedna z mála schopných aliance guild bych rád zkusil štěstí právě u vás !
Koho znáte v <SFU> ?
Bohužel momentálně asi nikoho neznám :/
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)?
Veliká AKTIVITA - jsem aktivní denně i třeba 3 hodiny, když se něco děje - dělám achievy, skillím profky atd.
Veliká znalost WoW světa - myslím, že toho už mám tolik zažito v tom WoW, že bych mohl případně poradit
Nebudu vám tu říkat, jak jsem skvělej ve svojí classe, protože to není pravda a každý se může zlepšit

Vypište svoje alty (stačí level 85): (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita)
Meeblez - Priest 55lvl, mám ho jen kvůli tomu abych mohl mít Dk
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Jmenuju se Patrik a jsem z Plzně. Letošní rok 2015/2016 snad odmaturuju aa už budu mít klid od učení

Ikdyž jsem Plzeňák, tak srdcem jsem SPARŤAN - nikdo tomu nerozumí proč

Hodně času strávím se svojí přítelkyní nebo děláním nějakých jiných aktivit ( sport, fittko ).
To je asi tak všechno, co bys Vás mohlo zajímat.
Nechtěl jsem svojí přihlášku a znalost hodnotit jako PROFI, ale nehodnotil bych jí snaad ani jako STANDARD ( podle vašich podmínek ).
Vím, že je dost věcí, které zlepšit na mém charu, např. proffky doskillovat, ale neodhánějte mě kvůli pár prkotinám prosím

Děkuju za Váš čas,
Patrik / Deepest