Nick postavy: Supermarlock
Class/main spec:Destro Lock
Věk:22
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... permarlock
Jak dlouho vlastníte tento char:Tento char mám už od WOTLK-u.Kamoš, čo hrával na twine mi povedal, že na twine bude cata, dovtedy som hral a aj začínal na Molten WoW na Cate.Čiže som tu s týmto charom od začiatku Cataclysmu na twine.
Váš raid time: neděle (od do….) - primární raid
úterý (od… do....) - primární raid (progres)
Nedeľa aj Utorok mi vyhovujú.Raid timu sa prispôsobim.Kludne aj do 2hej v noci.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:Prvá pve guilda v ktorej som bol bola Underrated, ale v guilde bolo viac healerov a miesto toho aby to striedal tych healerov , tak ma 4 týždne po sebe nezobral na raid. Možnože sa mu nepáčilo ako healujem s resto shamanom.Ale je pravda, že v tom čase som s pve ešte len začínal ako celkovo.Predtým som hral len pvp a expil nové a nové chary.Po tom , čo som odišiel z Underrated, som sa rozhodol založiť si vlastnú guildu s názvom Equivalent.Dôvod odchodu je, že je už škola, nemám toľko času ako cez prázdniny a nikto v tej guilde mi nie je ochotný s ničím pomôcť, čiže surky do GB som kupoval , predával thrashovky,spamoval náborové makro,raidleaderoval.. ak som náhodou neprišiel, tak sa väčšinou raid nešiel, lebo nikomu sa nechcelo ho poskládať.Mali sme v guilde celkm dobré 2 groupy, dávali sme BoT 2/5 HC, BWD 5/6 HC.asi 5 prestali chodievať a tak som sa rozhodol prejsť na 25many, trebalo dobrať asi 10 dobrých ľudí.Boli sme včera BoTko, kde mali prednosť novoprijatí ľudia. Asi 5 z nich sa mi páčili.Dnes na BWD z tých 5 došiel 1. Bol som trochu sklamaný, ale šli sme ho.Našli sa tam ďalší dobrí ľudia, ale keď asi 3 museli končiť o 21:30, tak už som si fakt povedal, že nie.Nemá to cenu, resp. mao by, keby nie som na všetko sám.
Jaká je Vaše motivace vstupu do <SFU> ? Tak ste 25manová najlepšia guilda na ali.A ja chcem chodiť už len 25ky,pretože ma viacej bavia, ale za predpokladu,že ľudia vedia taktiku,točia a chodia pravidelne na raid.
Čím splňujete požadavky na Profi přihlášku? Item levelom, raid time-mom.Inak mam zabitých 9/13 HC bossov, nemám zabité z BWD Neffa, na ktorom som ešte vôbec nebol. Z BoT nemám Elementium Monstrosity, ale progressoval somto s guildou Underrated,doberali dpsko na worlde, tak som siel skusit.Taktiku naň viem.A potom Sinestru nemám, ale progressoval som prvú fázu.a v TotfW nemám Al Akira, ale progressoval som takisto 1.fázu.Na týchto 4 bossov by som sa doučil taktiky.
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):Volám sa Marián, podľa toho si aj v hrách dávam nicky SuperMario a nicky tomu podobné, lebo v detstve ma tá hra veľmi bavila a zahral by som si ju aj teraz.Študujem v Žiline informatiku (3.ročník) , ale bývam kúsok od mesta Topoľčany.Viem byť seriózny, ale mam rád aj srandu, pokiaľ tou srandou nikoho neurážame.Inak hrávam aj Dotu 2 už dosť dlho