Class/main spec: warlock / destro
Věk: 33 let
ItemLvL: (min 350ILvL) 358
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... is&cn=Pida
Jak dlouho vlastníte tento char: Na Twinu hraji asi rok, všechny chary jsem vždy sám vyexpil.
FPS: 60+
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wow hraji cca 10 let. Hrál jsem vždy jen na free serverech a vždy PvE. Začínal jsem na serveru Majkee, tam to byla tuším Vanilla, poté šel Majkee dokopru, přešel jsem tedy na Mystiq. Zde jsem strávil své nejlepší léta v guildě Old Heroes. Zprvu jsem byl obyčejný member, poté veterán, oficír a poslední dva roky guildy i GuM. Později v pozici oficíra jsem spravoval DKP body, lídroval raidy, staral se fórum a raidplanner a řídil nábor nových členů. Progresovali jsme zde KZ, ZA, ML, GL, SSC, TK, Mount hyjal, BT, SWP. Poté byl Mystiq převeden na wotlk, progressovali jsme Naxx, Ulduar, EoE, OS, poté nám pár sil ubylo, ToC jsme odprogresovali ve 23 lidech a při ICC už jsme byli nuceni se spojit s guildou jinou, aby byli raidy jakž takž zachovány. Vždy jsme bojovali o prvenství ve First killech apod. zkrátka zlaté časy. V té době krachoval i Mystiq, malá populace a tak se spojil server s Gamenodem a vznikl Soulwell. Na Soulwellu už to byla tragédie, znovu jsme se přemístili pod novou guildu raidovalo se ICC, RS, ale kvalita už nebyla tak elitní jak jsem byl zvyklý. Začalo se smrákat i nad Soulwellem a tak jsem začal uvažovat o změně na Twinstar. Škoda, že jsem na Twin nešel již dříve rovnou z Mystiqu. Po nepovedeném převodu postav na Twin mi nezbylo než svého warlocka založit od píky. Všechny achievy, tituly, mounty zahodit a začit budovat novou postavičku. Z prvu jsem byl nick Pidda, to mě zde možná někteří znají z HC apod., ale teď, asi po roce díky Cezete (bývaláý mystiq GM) se mi podařilo získat můj celoživotní nick Pida od nepoužívaného hráče na hordě a tak jsem se přejmenoval. Zde na Twinu jsem byl v guilde Kladorei (bývalí hráči z Mystiqu), která ovšem přestala raidovat, poté co se rozpadla jsem přešel do guildy Fallen Ancients, ti už ale taky nějaký ten pátek neraidují a tak jsem začal z dlouhé chvíle expit moje alty. No a jelikož mi stále více chybí raidování, vysledoval jsem na worldu, že nabíráte nové posily pro sekundární raidování. Nejsem žádnej mistr světa amoleta, už jsem za ty léta vyšel ze cviku, a tak mi sekundární raid bude na rozjezd bohatě stačit, hlavně budu rád, že zas někam patřím a že mohu pomoci ostatním spoluhráčům a být k užitku. Guildu neměním, pouze v krajních případech kdy není jiná volba.
Váš raid time: čtvrtek (od… do...) - sekundární raid
Raid timu se mohu vždy přizpůsobit, progressování mě vždy bavilo, smrti se nebojím a dobíhat také umím.
Můj Time je tedy od 17 do xx dle potřeby. TeamSpeak i sluchátka s mikrofoném mám, systém EPGP jsme také používali, takže znám.
Vaše DPS na:
Dummy: cca 14500
Chimareon 10N: cca 17000-18000
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
BoT - (4/4) - HC (1/5)
BWD - (6/6) - HC (0/6)
TotFW - (2/2) - HC (0/2)
S Fallen Ancients se už moc neraidovalo a tak jsem tohle odchodil s převážně jinými guildami.
Raidy byly pouze 10man, ale FPS 25man jsem vzal z Argalotha.
Screen vašeho UI:
http://tinypic.com/view.php?pic=1zg3x8i ... eYM0D8cTcs
Z těch hlavnějších addonů používám Omen, Recount, AtlasLoot, DBM, ForteXorcist a u priesta mám Healbot.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft):
Twinstar, wowhead, Tauri-veins, curse, wowiki
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Kaldorei – přestalo se raidovat, rozpad guildy
Fallen Ancients (stávající) – přestalo se raidovat, odešli klíčový hráči
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Nábor na world chatu.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Patříte mezi elity Aliance, máte silný kolektiv, pořádáte srazy, všiml jsem si že píšete na webu že jste idealní pro odchod do důchodu u wow kariéry

Koho znáte v <SFU> ?
No s pár hochy jsem se setkal v HC dungech nebo složených world raidech a vždy podávali skvělý výkon. Z FA si pamatuji Žiarovku, který občas lídroval raidy a Crafty mě tuším zná z mystiqu.
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)?
Těžko říct co mě odlišuje, předpokládám, že všichni zde jste nekonfliktní, teamový hráči se zápalem do hry, na TS jistě komunikativní, kdy pro odlehčení prohodíte i nějaký vtípek, no podobný jsem i já. Snad jediná odlišnost je ta, že je mi již 33 let, podle toho uvažuji, na wordu nešířím kdejaký hoax, zkrátka pokud jsem online, snažím se užít si hry.
Vypište svoje alty (stačí level 85): (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita)
Quidohrdina – warrior / arms – ilvl343 - občas nějaké HC zajdu
Pureangel – priest / holy – ilvl332 - teď nabírám eqip v rdfHC
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Jak jsem již psal, je mi 33 let, bydlím celý život v Brně, jsem ženatý, vystudovaný VUT FEKT v Brně, nyní mám 10 měsíčního synka, pracuji jako zkušební inženýr ve vysokonapěťové laboratoři, po večerech občas hraji wow, strádám skrze raidování a tak alespoň zajdu nějaké to HC, udělám daily, vložím něco vycraftěného do aukce, apod. S mojí rodilou guildou jsem jezdíval na srazy a nyní pokud by to dobře vycházelo, mohl bych se objevit i na vašich srazech. Mám rád dobré jídlo, pivo, víno, dobré lidi. S manželkou a synkem nyní přes léto děláme výlety do blízkého okolí a užíváme si pěkných dnů.