Nick: Daddy (asi môj najpoužívanejší nickname)
Věk: 20
Vaše FPS: (při 25man) nebudem klamať, podľa detajlov koľko zapnem od 10 do 30
Váš raid time: neděle (od… do…..) - primární raid
úterý (od… do....) - primární raid (progres)
čtvrtek (od… do....) - sekundární raid
tu nastáva problém. Som človek pracujúci a robím nepretržitú šichtu (3 dni robím 2 dni voľno, Nočná poobedná ranná) čiže môj free time záleží podľa toho či v práci som alebo nie. Ak mám nočnú je to vždy do tej 21. Ak mám voľno tak neobmedzene, ak mám poobednú tak sa nezúčastním a ak mám rannú tak do nejakej max 23.
>>> Část zabývajcí se Historii
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW som aktívne začal hrať, asi 7-8 rokov dozadu, kedy som vyexpil prvú postavu na TBC servery Kryha. Bol to rogue. Vtedy a ešte dlho potom som sa venoval len pvp, prešiel som rôzne servery ako planyx atp. Na dlhšie obdobie som zakotvil na woltk fun servery Deffender (Bugfender) až dokým som sa asi pred 2 mesiacmi nerozhodol skončiť s érou wotlku (pretože opakované ICC a RS alebo ToC ma už tak nebavili, rozhodol som sa postúpiť ďalej a tak som začal hrať na twine.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
(ze všech serveru)
Cata som v podstate ešte nikde nehral, čo sa týka Wotlk deffu, tak som tam hral v CHA (Challenge Accepted) alebo The Gods from Milets, Warcraft Asylum, Sanctuary of Protectors (nové zloženie)
Link na postavu na jiném serveru (popř. ofi)
neviem či treba aj link na postavy z deffenderu, kde máte gear takmer hneď, aj keď full HC nie, ale tak http://wow.xmania.cz/armory/character.p ... 14&realm=2
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Na worlde u hordy písal hráč Nucleonus, tak som sa s ním dal do reči a celkovo ma zaujal svojou otvorenosťou a tým ako mi predstavil guildu.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Vidím možnosť patriť medzi lepších hráčov a postupne sa vo svete Cata zlepšovať.
Koho znáte v <SFU> ?
Bohužiaľ bližšie nepoznám asi nikoho
>>> Část zabývajcí se postavou na twinstaru
Máte Character na Twinstaru?
Link na armory:
iLVL:
Class:
Main Spec: (herni uroven)
Off Spec: (herni uroven)
Tu narážame na problém. Charaktery mám, ale len u hordy. S Nucleonom som sa o tom rozprával a ponúkol som, že by som pokojne holadina vyexpil (ten čo mám u ali je lvl 13) a v podstate by ste si ma mohli ako G vychovať. Main spec by bol holy, OS by bol podľa potreby. ilvl asi pri tomto lvly nie je potrebné riešiť.
>>> Část zabývajcí se Skillem
S kterými classami máte zkušenosti, a rozepište váš skill s těmito classami?
R100 druid: Prejdené Cata raidy + RHC otvorené na Twine, Halfus HC, Atramedes HC.
Assa rogue: Za rogunu mám prejdené RHC a BWD okrem Neffa. Nemám ešte dostatočný equip, takže netočim toho moc.
V případě, že nemáte char, za jaký char + spec byste chtěl(a) v SFU hrát ?
ako som už písal vyššie, hral by som holadina, ktorého by som poctivo vyexpil a jeho dušu by som zapredal guilde SFU.
Vypište vaše zkušenosti z datadisků cataclysm a výše (progres raidu, znalosti taktik a mechanik bossů, atd)
BWD na normal celé + HC atramedes. ToTFW normal, BoT HC Halfus a ostatok na normal. Sinestru som ešte nemal to "potešenie" stretnúť.
Odkud čerpáte informace o WoW (theorycraft):
Čo sa týka class, talentov, a všetkého k tomu, používam stránku Tauri-veins.tk, kde si myslím že je všetko veľmi pekne vypísané.
Čo sa týka Lore, začal som čítať nejaké WoW knihy, takže mi svet WoW dáva väčší zmysel (ale to je pravdepodobne mimo otázky)
Co nám můžete nabídnout ?
Môžem vám ponúknuť postavu, s ktorou budem chodiť raidy, snahu byť čo najlepší a trpezlivosť aj keby sa progressovalo. Viac momentálne asi nič, alebo teoreticky ešte TS, čo ale viem že máte vlastný, takže ani to.
Vlastne ... môžem vám ponúknuť ešte svoj voľný čas a pomoc aj mimo raidovania.
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Volám sa Kristián a mám 20 rokov. Pracujem ako Baník v podzemí (Horník pre českých kolegov a kolegyne).
Vo voľnom čase okrem WoW hrám ešte LoL alebo sa venujem hudbe (Husle, Gitara... áno vôbec sa za to nehanbím).
Tak trochu som závislý od miernej fyzickej bolesti a aj keď nemám rád ihly, chcem si raz nechať potetovať skoro celé telo. Zatiaľ mám len polovicu jednej ruky, ale budem samozrejme pokračovať, pretože tetovanie, to je tá najväčšia droga na svete.
Keď sa nudím, tak "hrám" Textové online RPG (presnejšie na stránke Heriweay) na ktorej som bol donedávna i adminom.
Cez víkendy u mňa býva priateľka, ale tá ma vo WoW neobmedzuje, pretože hráva so mnou (Epic win) samozrejme keď nám na to vydá čas

Som človek optimistický a veselý, aj keď rád podpichujem a som k ľuďom uprímny na nič sa nehrám a keď neviem, vždy sa opýtam.
Osobné údaje ako telefónne číslo, rodné číslo veľkosť topánok, výšku a váhu snáď uvádzať nemusím, každopádne ak by áno, stačí ma kontaktovať do PM

Dúfam že som vás príliš nenudil svojou prihláškou a taktiež dúfam že nie som príliš trúfalý keď žiadam o prijatie do guildy s postavou ktorá je tak malý lvl.