Class/ main spec : Hunter - Survival
Věk : 18
ItemLvL : 349
Link na armory : http://armory.twinstar.cz/character-she ... s&cn=Olaka
FPS : Skoro vždy 60 fps.
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Už je to dlouho co brácha přišel ze školy a měl na CD wow bylo mi asi 7 když jsem to poprvé viděl a od té doby to hraji. Začínal jsem někde na Mystiqu . Hrál jsem na hrozně moc serveru že ani posledních 5 bych nevyjmenoval ale než jsem si dával pauzu tak jsem hrál na Ice-wow. poté jsem si dal pauzu asi na rok. Mezitím jsem si řekl že už to wowko nezapnu že je to žrout času. Ale asi po roce mně do toho zase kamarád zatáhl. Tak jsem tu.
Váš raid time?
Mám čas každý den od 18:00 do 2:00. Vyjímka když se něco stane a budu muset někam odjet nebo něco udělat.
Definujte svůj PvE skill.
Snažím se točit co nejvíce, Učím se rychle.
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Jelikož hraji tady na Twinstaru asi 2-3 týdny tak jsem nestihl najít guildu která by mi pomohla přenést se přes začátek (Goldy na itemy atd ..) tak zatím jsem byl jen,
BOT 1/5 HC
BWD 0/6 HC
Tot4w 0/2 HC
Jak jsem psal tak jsem hrál na Ice-wow a tam jsem měl.
BOT 4/5
BWD se na ice-wow skoro vůbec nechodilo takže HC nemám prošlé vůbec ale Normal 5/6
Tot4w 1/2 HC
FL 5/6 NM Ale bohužel tu Firelands ještě nefunguje tak nic.
Máte s Cataclysmem nějaké zkušenosti? (na jakém serveru, raidy, classy)
Ice-wow jak jsem už vypisoval.
Monster-wow ale to byla spíše taková zábava kde skoro nic nefungovalo.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://imgur.com/KV4tDWZ
Používám jen reccount.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Kdysi jsem to studoval youtube, google. Ale po dlouhé doby hraní wowka to znám skoro všechno z hlavy.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Jelikož tu hraji 2-3 týdny tak jsem stihl projít jen takové ty expící guildy atd ..
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Jeden chlápek na worldu psal že děláte nábor tak jsem mu napsal něco o sobě a napsal že jestli znám svoji classu dobře tak můj Ilvl nic neznamená. Tak skouším podat přihlášku.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Od té doby co tu hraji tak jsem viděl na worldu lítat spam z toho že streamujete jednou jsem se podíval a od té doby co jsem viděl že dávate 25 HC tak jsem neváhal a láká mně jít tady.
Koho znáte v <SFU> ?
Jak jsem říkal jsem tu skoro nováček takže nikoho

Co nám můžete nabídnout?
Kvalitní hráč, pomoct když někdo něco bude chtít, rád zapadnu do nového kolektivu.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano používám.
Vypište svoje alty :
Jak jsem psal jsem tu nováček takže nemám zatím žádné alty.
Napište nám něco o Vás:
Je mi 18 let. Bydlím v Ostravě a studuji školu Střední průmyslovou školu elektrotechniky a informatiky. Hraji fotbal, rád posiluji, tím že máme psa tak rád chodím se psem na cvičáky atd.. , rád hraji hearthstone a CS:GO .