Atlanantik - Affliction Warlock [TEST/POHOVOR/PRIJATY]
Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader
-
- Class:: Warlock
Atlanantik - Affliction Warlock [TEST/POHOVOR/PRIJATY]
Nick:
Atlanantik
Class/ main spec:
Affliction Warlock
Věk:
20
GearScore:
6201, PvP nehraju (dřív jsem hrával, ale přestalo mě to bavit)
Link na armory:
http://armory.twinstar.cz/character-she ... Atlanantik
FPS:
na raidu 50+
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? :
WoW jsem začal hrát na serveru OG, ale pak vzniknul Twinstar, na kterém hraji od jeho začátku (čekal jsem do ranních hodin než začal jít).
Váš raid time? :
Omluvte, že nedodržím předepsaný formát, ale můžu přijít prakticky kdykoliv, pokud do toho nezasáhne škola, přítelkyně.
Definujte svůj PvE skill:
Za warlocka hraju v podstatě 5 let a za tu dobu jsem se toho dost naučil. Umím se rychle přizpůsobit situacím a pokud je potřeba improvizace, tak se ji snažim, co nejlépe vzládnout. Nečekám až RL řekne teď udělejte tohle, támhle to, ale uvažuji svojí hlavou...vše si snažím hlídat sám a jednoduše nečekat na povely. Když vidím, že někdo něco podělal a jeho nepřítomnost by znamenala wipe, tak v rámci možností se ho např. pokusím zastoupit. Zkrátka nečumim tupě do monitoru....
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Jak jsem napsal výše, na TS hraju od jeho začátku, takže vše, co dosud bylo otevřené. V ICC příma zkušenost s celým fightem 11/12 bossů, ale LK mám nastudovaného dost.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://tinypic.com/view.php?pic=i558qt&s=5
není to z raidu, ale v něm to tak vypadá
Omen - sledování agra, v raidu se Party frame vypne
Xperl - na framy a sledování dotek
Bartender4 - změna barů
Satrina Buff Frames - z mého pohledu přátelštější zobrazení
Quartz - cast bar + procy
Big Wigs - alternativa DBM
Titan panel + Sexy map - for fun
Recount - abych viděl jak sem to zdmgoval
Prat - kopírování z chatu
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Na tuto otázku odpovím takto... strejda google nebo zkušení spoluhráči.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Nějaké guildy, ve kterých jsem začínal nemá smysl vypisovat, ale jak určitě víte, tak Source of Divinity A. Po 5 letech fungování se to rozpadlo díky nejmenovaným *******.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Příchodem na Twinstar, jinak samozřejmě sem vůbec neměl přehled jaké guildy jsou na Anthorii.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Odpověď bude jednoduchá..chci pokračovat na vysoké úrovni raidování
Koho znáte v <SFU> ?
Carodejnik a pokud bude přijat Ruin
Co nám můžete nabídnout?
Z mého pohledu kvalitní DPS a minimalizuji chyby na raidech. Snažím se neustále sám od sebe zlepšovat. Mám zájem vylepšovat taktiky a klidně je i promýšlet xy hodin.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
TS3 sem nijak moc extra nepoužíval, ale nebude problém. Mikrofon i sluchátka samozřejmostí. Ještě takový dodatek, mám 2 zvukové karty a zvuk z Mumble, TS3 atd mám ve sluchátkách a zvuky ze hry na 5.1 soustavě, takže se nemůže stát, že bych něco důležitého přeslechl na raidu.
Vypište svoje alty (stačí level 80):
Abych řekl pravdu, tak alty jsem nikdy extra nevedl.
(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Jméno mé je Honza. Bydlím ve vesnici kousek od Tábora. Maturita úspěšně za mnou. Zájímám se o počítače a elektroniku. Rád jezdím na kole. Další oblíbenou hrou, kterou hraji je World of Tanks. ... poslední bod napsán hoooooodně moc stručně
Atlanantik
Class/ main spec:
Affliction Warlock
Věk:
20
GearScore:
6201, PvP nehraju (dřív jsem hrával, ale přestalo mě to bavit)
Link na armory:
http://armory.twinstar.cz/character-she ... Atlanantik
FPS:
na raidu 50+
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? :
WoW jsem začal hrát na serveru OG, ale pak vzniknul Twinstar, na kterém hraji od jeho začátku (čekal jsem do ranních hodin než začal jít).
Váš raid time? :
Omluvte, že nedodržím předepsaný formát, ale můžu přijít prakticky kdykoliv, pokud do toho nezasáhne škola, přítelkyně.
Definujte svůj PvE skill:
Za warlocka hraju v podstatě 5 let a za tu dobu jsem se toho dost naučil. Umím se rychle přizpůsobit situacím a pokud je potřeba improvizace, tak se ji snažim, co nejlépe vzládnout. Nečekám až RL řekne teď udělejte tohle, támhle to, ale uvažuji svojí hlavou...vše si snažím hlídat sám a jednoduše nečekat na povely. Když vidím, že někdo něco podělal a jeho nepřítomnost by znamenala wipe, tak v rámci možností se ho např. pokusím zastoupit. Zkrátka nečumim tupě do monitoru....
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Jak jsem napsal výše, na TS hraju od jeho začátku, takže vše, co dosud bylo otevřené. V ICC příma zkušenost s celým fightem 11/12 bossů, ale LK mám nastudovaného dost.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://tinypic.com/view.php?pic=i558qt&s=5
není to z raidu, ale v něm to tak vypadá
Xperl - na framy a sledování dotek
Bartender4 - změna barů
Satrina Buff Frames - z mého pohledu přátelštější zobrazení
Quartz - cast bar + procy
Big Wigs - alternativa DBM
Titan panel + Sexy map - for fun
Recount - abych viděl jak sem to zdmgoval
Prat - kopírování z chatu
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Na tuto otázku odpovím takto... strejda google nebo zkušení spoluhráči.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Nějaké guildy, ve kterých jsem začínal nemá smysl vypisovat, ale jak určitě víte, tak Source of Divinity A. Po 5 letech fungování se to rozpadlo díky nejmenovaným *******.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Příchodem na Twinstar, jinak samozřejmě sem vůbec neměl přehled jaké guildy jsou na Anthorii.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Odpověď bude jednoduchá..chci pokračovat na vysoké úrovni raidování
Koho znáte v <SFU> ?
Carodejnik a pokud bude přijat Ruin
Co nám můžete nabídnout?
Z mého pohledu kvalitní DPS a minimalizuji chyby na raidech. Snažím se neustále sám od sebe zlepšovat. Mám zájem vylepšovat taktiky a klidně je i promýšlet xy hodin.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
TS3 sem nijak moc extra nepoužíval, ale nebude problém. Mikrofon i sluchátka samozřejmostí. Ještě takový dodatek, mám 2 zvukové karty a zvuk z Mumble, TS3 atd mám ve sluchátkách a zvuky ze hry na 5.1 soustavě, takže se nemůže stát, že bych něco důležitého přeslechl na raidu.
Vypište svoje alty (stačí level 80):
Abych řekl pravdu, tak alty jsem nikdy extra nevedl.
(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Jméno mé je Honza. Bydlím ve vesnici kousek od Tábora. Maturita úspěšně za mnou. Zájímám se o počítače a elektroniku. Rád jezdím na kole. Další oblíbenou hrou, kterou hraji je World of Tanks. ... poslední bod napsán hoooooodně moc stručně
Naposledy upravil(a) Atlanantik dne úte 27. srp 2013 22:10:11, celkem upraveno 1 x.
Re: Atlanantik - Affliction Warlock
Atlanantik píše:Bydlím ve vesnici kousek od Tábora.
100% PRO
Máš už něco u alliance, kde s tebou můžu pokecat? (Četl jsem přihlášku jen letmo tak pardon, jestli už si to zmínil)
-
mám tam druida 38 lvl Atlanantic..jinak na případný převod warlocka mi chybí 178 * , které doufám seženu
Musím říct, že konečně můžu zajásat, že s k nám hlásí warloci... asi ten rozpad SoDy měl i nějaké pozitiva... 
World of Tanks povídáš? Zajímavé...
I když není všechno o čísílkách, tak mi nedá se nezeptat, kolik tak od tebe zhruba můžu očekávat DPS?
A taky bych se rád zeptal, jestli je nějaký boss, kterého vyloženě nemáš rád (dělá ti problémy) a proč?
A nebude ti vadit přechod od SoDy k SFU, když vezmu v potaz co jsem občas zahlédl co se děje na TS fóru?

World of Tanks povídáš? Zajímavé...

I když není všechno o čísílkách, tak mi nedá se nezeptat, kolik tak od tebe zhruba můžu očekávat DPS?

A taky bych se rád zeptal, jestli je nějaký boss, kterého vyloženě nemáš rád (dělá ti problémy) a proč?
A nebude ti vadit přechod od SoDy k SFU, když vezmu v potaz co jsem občas zahlédl co se děje na TS fóru?
Hrdý občan Koněpůlek, momentálně v učení na mastičkáře a řezníka v Mechově.

-
Araoth píše:
tak záleží na bossovi samozřejmě, např ještě před buffem bez Objectu se mi podařilo dát na Deathbringerovi 13000+-, ale to mi všechno krásně poprocovalo, kdy mělo
tak určitě největší problém mi dělá gunship...sranda

já jsem se nikdy těhle forkových potyček neúčastil a co musim z dlouholeté zkušenosti říct, že lidi se chovaj úplně jinak na fórku než pak ve hře/mumble
tak když jsem viděl Tábor, a World of tanks, tak jsem si říkal aaaa Márty se ozve
, a je to tu...

Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
-
rovnou sem asi hodím toto ohledně trinketů
http://wowmb.net/forums/f185/38891-trinkets_complete_simcraft_dps_numbers_all_specs/
http://wowmb.net/forums/f185/38891-trinkets_complete_simcraft_dps_numbers_all_specs/
-
koukam, že jsem se tam přepsal..
ta část za čárkou má být u Xperlu a ne u Omenu
ta část za čárkou má být u Xperlu a ne u Omenu
Cim by jsi mi dokazal ze jsi kolektivni hrac?

V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
-
Crafty píše:Cim by jsi mi dokazal ze jsi kolektivni hrac?
asi tím, že jsem byl v SODě celou dobu anichž bych leavnul ať se dělo, co se dělo...už kolikrát dříve třeba za dob UD to vypadalo, že se to rozpadne a snažil jsem se aby se tak nestalo, zatímco někteří hned leavnuli..
dále jelikož jsem byl celou dobu ve vedení, tak jsem se o guildu staral (dělal jsem DKP, staral se o web a fórum atd.) a ikdyž tady bych nebyl ve vedení, tak i tak bych měl zájem s něčím pomáhat
když jsem třeba viděl na raidu, že někomu něco nejde, tak jsem se mu s tím snažil pomoct, nebo případně dovysvětlit
není to třeba zas tak dlouho, co byl přijat jeden mage, který ovšem nebyl lvl 80 a potřeboval rychle doexpit...já a ještě někdo jsme mu šli pomáhat grindit, vůbec sem toho mage neznal, nevěděl, jestli se pak na to nevykašle, nebo cokoliv...ale i tak sem mu pomáhal páč guilda potřebovala mage...a jak to dopadlo? asi po 2 týdnech se na to vys***
snad nikdy jsem nikoho zbytečně netahal o DKP...představa, že bych bidoval item, který ani nechci, jen abych potahal dotyčného o DKP se mi hnusí
edit: jěště bych rád podotknul, že nikdy jsem s nikým v SODě, ale i celkově na TS neměl nikdy problém
závěrem...o tom co jsem tady napsal si můžete myslet cokoliv, ale nikdy bych neuškodil, nebo nepodrazil guildu, ve který bych byl..zkrátka na to nemám povahu
PRO test raid

V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
také jsem pro test raid, jsem spokojený s tím jak se k nám končně hlásí noví lockové
, i kdyby bylo už plno, myslím, že další Lock se nikdy neztratí

Alespoň bude nějaká konkurence mezi warlockama konečně... To bude ještě víc vidět, jakej jsem šmatlák!
Já jsem taky pro test raid, pokud tě tam ještě tenhle čtvrtek má kam Joul nacpat, tak už tenhle čtvrtek v 18:00, případně ten další...

Já jsem taky pro test raid, pokud tě tam ještě tenhle čtvrtek má kam Joul nacpat, tak už tenhle čtvrtek v 18:00, případně ten další...

-
ok..stačí napsat kdy a budu tu
jinak...chci se zeptat bylo by možné mi půjčit 178 * na změnu frakce? jakmile se mi prodá jedna postava v aukci bych je hned vrátil
jinak...chci se zeptat bylo by možné mi půjčit 178 * na změnu frakce? jakmile se mi prodá jedna postava v aukci bych je hned vrátil
Hvězdičky tuším zařizoval Athena, tak ho zkus kontaktovat ingame.

no vypada slustne ale je tu kolízia mien
... ako ho budete volať ? a ako budete volať mňa ?
... inak som za test raid

-
frakce změněna
můžeš dorazit dnes v neděli v 19:00 na icc 10 ?
-
omlouvám se, že jsem nedorazil, ale psal jsem ve čtvrtek někomu z CL, že v neděli tu nebudu
v pohodě dal jsem vědět pozdě...
-
chci se zeptat...kdy mám očekávat nějaký raid? dík za odpověď
původně jsem myslel, že by jsi došel dnes v 18:00, ale dokud to není potvrzené od Craftyho tak jsou to jen dohady, pokud se on neozve, počítej ještě s jedním čtvrtekm od 18, a pak už bude dohodnutý datum pohovoru...
raid si zaběhl celkem obstojně, těším se na pohovor
Pohovor je domluveny na PONDELI 20:00
jinak pokud dneska v 18:00 stihnes bude ready vemem vas asi na dokonceni IDcky (LK)
jinak pokud dneska v 18:00 stihnes bude ready vemem vas asi na dokonceni IDcky (LK)

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”