BeeWay píše:Ahoj zhodnoť prosím svůj výkon na včerejším raidu + nějaké připomínky pokud máš nebo jak se ti raid líbil atd.
Neboj se rozepsat, já osobně bych byl rád kdyby jsi vypsala každého bosse a k němu co si udělala dobře nebo naopak špatně + pocity.
Ahoj,
tak v prvom rade ma mrzi, ze som vcera urobila tolko failov. Co budem vysvetlovat, proste den blbec, bola som nervozna, stava sa... Tym padom milion failov a mizerne dps :/ Snad to na druhom test raide prebehne lepsie, ak budem samozrejme prizvana.
Co sa raidu tyka, tak doteraz som ziaden takyto raid ako prebiehal s vami nezazila. Ludia nenadavali, pocuvali, ziadne vulgarizmy, ale hlavne to robenie ciarok a podobne, to je pre mna uplna novinka. Je to fajn, clovek vie, co spackal a moze na tom zapracovat. Doteraz som chodila s guildami raidy, kde sa len buzerovalo, ale nenapredovalo... ludia failovali, takisto aj ja, pretoze to mali niekde, nemuseli sa snazit na 100%, prip. tam boli jedinci, co to potiahli aj za tych slabsich a tak sa ti slabsi (radim sa sem i ja) nemuseli naplno sustredit. Alebo to boli raidy, kde planovala atmosfera typu "have fun" - bavili sme sa na svojich chybach, ale zlepsenie ziadne. Priznam sa, ze ta atmoska mi u vas chybala, bolo to celkove brane tak vazne. Ale bolo mi povedane, ze celkovo tento raid bol akysi nemastny, neslany, tak uvidime tie dalsie
BWD1. Magmaw - skakat som kludne mohla i ja, vacsinou to robim, ci uz v nasej guilde, alebo ked chodievam s worldom, ale skakanie ste mali pekne poriesene, takze nemam vyhrady. Trosku ma mrzelo, ze sa to neslo na HC, HC verzia sa mi paci viac

Je tam toho viac, co by som si ako feral mala vsimat (ohne, addky, atd atd), teraz som si sla ciste len dps po cely cas.
2. ODS - k tomuto moc komentar nemam. Switchovat som switchovala hned, ako mi to hlasilo DBM, ale mam tam poznaceny nejaky fail co sa Bariery tyka, to si este s niekym prejdem, lebo mi nieje jasne, co som tam spackala. Snazila som sa pouzivat Barkskin a Survival Instincts, aby som usetrila pracu healerom vzdy, ked som si nato spomenula (vacsinou ked boli zelene oblacky alebo ohne), nestat v srackach a naopak, stat v tej bielej mlacke co zvysuje dmg
3. Maloriak - cervena faza ok, stojim pred bossom a idem si dmg, nemusim nic riesit. V modrej faze to ale bolo dost o nervy, pretoze som si nemohla najst v okoli bossa miesto tak, aby som splnala range, tak som sa na to vykaslala, kedze par meleeciek takisto nedodrziavali range. Nastastie sa nic nestalo, ale v HC by to asi tak dobre nedopadlo. Takze tu by sa asi malo nejak dohodnut na poziciach, prip. nech si to ludia sleduju, lebo nas tam bolo viac, co to nedodrziavame.
Zelena faza klasika, swipe addiek, pohoda. V poslednej faze sa mi podaril fail a vyhodilo ma do vzduchu (sorry za taketo pomenovania, neovladam vsetky tie pojmy naspamet, ale vieme snad kazdy, o co sa jedna). Bolo to sposobene tym, ze som si mohla vybrat - bud budem vzadu za bossom a uhorim v ohni alebo sa presuniem kusok pred bossa...
4. Atramedes - nizke dps, kedze som si davala sakra pozor na sound, ale aj tak sa mi tam podarilo si ho hromadit

Mala som istit utekajucich ludi, avsak castokrat som stala daleko od nich a tak som nemala sancu pribehnut k nim dostatocne skoro - toto musim nejak vypilovat. S addkami som chodila k melee, kedze som melee, addky z inych som takisto killovala.
5. Chimaeron - tu som si opat vsimla, ze ludia kaslali na range, teda meleecka. Opat som mala problem najst si vyhovujucu poziciu. Na Failure som zbiehala, na Masacer padala prec, healing bol dobre rieseny, tranquilku som dala, takze tento boss celkom v pohode.
6. Nefarian - fail co sa magmy tyka - o tom som ani nevedela, ze je tam urceny pocet tickov, co v tej lave mozem stat. Snazila som sa z nej vyskakat co najskor, ale hold, mam male labky, sem tam mi to neslo -_- Pri Onyxke som naschval stala za chvostom a dostala za to opat nejake ciarocky, avsak podla foriek, co som si predtym prechadzala na nete je vzdy lepsie dostat na par sekund stun ako utrpiet dmg, keby som stala po jej boku. Siel sa achiev, co som bola rada, kedze ja som achiev hunterka

Addky som chcela kickovat, lenze Atray mi whispol, ze to zvlada sam, tak reku ok. No potom sme sa dohodli, ze ho mam istit, takze som kickovala na cooldown. Opat som pouzivala Barkskin a Survival Instincts, ked sme boli na stlpoch, nech setrim pracu healerom.
Obrazok s failami z tohto raidu som dostala, prejdem si to, rada by som este ziskala prehlad o pridelenych ciarockach a obrazok z dalsieho raidu - musela som ist off, nemohla som cakat na spracovanie.
BOT1. Halfus - mozno som prepocula, ale nevedela som na zaciatku, do ktoreho draka mam ist, tak som sla Time-a a potom druheho. Snazila som sa nestat v kruhoch, takze opat znizene dps, kedze som tam musela pobehovat a jaksi nezvladam aj jedno, aj druhe
2. Valiona a Theralion - skoda, ze sa neslo HC. Tu si nie som vedoma ziadneho failu, stala som za chvostom ked davala plamene, meteorit na mna nebol miereny ziadny, ale viem, co mam robit, keby som ho dostala. Rychly fight, Valiona stihla prelietnut len 1x, to bolo super
3. Council - 2x si ma tam Priest pritahol k sebe, co som trosicku nechapala, ze preco (nestala som ani v ohni, ani nic podobne). Opat chvalyhodne, ze netrebalo switchovat na air, ale stacilo 1x grounded. Posledna faza - ano viem, nestastne lava seedy ma parkrat zasiahli.
4. Chogall - tu som si sla opat dmg na bossovi, lebo som nato bola zvyknuta. Ak som mala ist velkych addov a male addky, tak sorry. Ludi, ktori boli ovladnuti, som kickovala swipe-om, na coruption som si davala pozor. Az do tretej fazy som bola na hodnote 0. Chapadielko sa mi podarilo zabit len jedno, ale aj to som do neho sla, az ked niekto na TS zarval, ze mame do nich ist (tu som uz bola duchom nepritomna, usinala som :/)
To je za mna asi tak vsetko. Poprosim potom tie zaznamy s ciarockami a vysvetlenim a obrazok z tohto raidu, kedze som uz nemohla nan pockat, musela som uz ist off. A este sa ospravedlnujem, ze som meskala s davanim Innervaciek - mam retardovane nastaveny Grid, musim sa nato pozriet, pretoze som mala problem najst cloveka, ktoremu to mam hodit a tak to trvalo :/ To si nejak prestavim, original WOW raid UI pouzivat nehodlam, nepaci sa mi a zoziera to polku obrazovky, grid mi pride lepsi.
Este pripomienka - skoda, ze nechodite ToTFW - tam by sa dalo pekne progressovat a kazdopadne, keby ste ma vzali do vasich radov, tak minimalne za 10tku HC by som bola rada, kedze mam prejdeny len Normal.