Typ prihlasky: Standard
Nick postavy: Menhatten
Class/main spec: Shaman Ele/Resto
Věk: 21
ItemLvL: 356
Link na armory: Menhatten armory
Jak dlouho vlastníte tento char: Od doby založení, což bylo někdy o prázdninách myslím.
FPS: 40+
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW jsem začal hrát asi před pěti lety, předtím jsem to pár krát hrál u kamaráda, ale nikdy jsem nevyexpil více jak lvl 10. Začal jsem na serveru Anathema, kde jsem poprvé vyexpil lvl 80 shamana.
Na Anathemě jsem prošel jen třemi guildami. První byla Forces of the Hell, kde to byla spíše parta fajn lidí, ale jejich GuM mě naučil spoustu o WoW obecně, i základy PvE.
Potom co tato guilda přestala být aktivní, jsem se dostal do začínající PvE guildy Proxima Centauri, kde jsme po dlouhém progressu sundali LK na 25HC.
V Proximě po čase přestalo hrát vedení a spolu s pár lidmi jsme založili Project Resurrection, kde jsem zprvu zastával funkci zástupce GuM a RL, a následně jsem se i stal GuM. Podařilo se nám sundat LK a Haliona na 25HC na R1 i R2.
Po úpadku Anathemy se pár lidí přesunulo na server Neltharion od MoltenWoW(dneska Warmane po spojení s Arena Tournament), kde jsme fungovali nějakou dobu v české guildě Rising Tide a sundali jsme FL 5/7 HC a DS 5/8 HC.
Nakonec jsme s Tempym a Danthem přešli sem na Twinstar.
Váš raid time:
S raid timem je to trochu složité, jelikož bydlím ještě u rodičů a oni hraní na PC vysloveně nesnáší. Zařídím si ale, abych ten čas od 6 do 11 měl. Jednou za měsíc se ve čtvrtek vracím až po sedmé večer, ale to bych dal vždy vědět. Jinak každou neděli večer mám fotbal, takže jako záloha na primar nepřipadám v úvahu.
Vaše DPS na:
Dummy – okolo 15,5k
Argaloth(jediný raid boss co jsem byl za dmg) – 21k, 25man(19k, 10man)
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Kromě BH jsem zatím byl jen Chogala na normalu za resto, Danthe mě dobral na raid co skládal Quaj za huntera.
Screen vašeho UI: Screen UI
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft):
Jako zdroje beru vždy vícero stránek co mi vyhodí google, obecně WoWHead a WoWWiki jsou základ, ale nebráním se ani fórům jiných serverů, i když vím že je musím brát s rezervou, kvůli odlišné funkčnosti. Stejně tak si všechno ještě testuji ingame a konzultuji nové poznatky s ostatními lidmi co hrají stejnou classu.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Zatím jsem byl ve třech guildách kvůli perkům, ze které zmíním jen tu poslední, Bohemians. Je to fajn parta lidí co hrají pro zábavu, ale to není úplně to co hledám.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
O SFU mi řekl Danthe, že jste kvalitní PvE guilda s dobrým kolektivem.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Vždy jsem byl PvE hráč a proto hledám guildu co mi může nabídnout největší šance na zdolání těch nejtěžších bossů s fajn kolektivem. Kromě toho mám u vás dva známé, se kterýma to už nějakou dobu ve WoW táhnu.
Koho znáte v <SFU> ?
Tempyho a Dantheho(Yaxa), dále jsem měl tu čest s pár lidmi na TSku.
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)?
Jsem celkem přátelský člověk který se snaží vyjít se všemi, rád poradím i pomůžu. Dále mám nějaké ty zkušenosti za elemental shamana a mám i zkušenosti jako RL a jako GuM(nevím jestli moc dobrý RL a GuM, ale aspoň ty zkušenosti mám

Vypište svoje alty (stačí level 85):
Zatím ještě nic, ale mám v plánu časem expit feral tanka.
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Jmenuji se Jirka, původem jsem z Nizozemska(ne nedealuji trávu, nikdy jsem ji neměl a ani nepracuji v prostředí s červenými světly

Děkuji za přečtení přihlášky, budu čekat na vaše reakce a dotazy, a snažit se je co nejlépe zodpovědět