Nick postavy: Fortane
Class/main spec: Death Knight Frost
Věk:18
ItemLvL: Momentálně 358
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Fortane
Jak dlouho vlastníte tento char: Postavu jsem zakládal za dob otevření Ulduaru
FPS: Stále okolo 60.
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Když jsem doexpil level 80, byl jsem velmi zmatený, nevěděl jsem kterej item je na tanka a kterej na DPS, naštěstí se mě ujmula Guilda Mighty Kingdom a zde mi vysvětlili základy, bohužel ta nevydržela dlouho, poté jsem cestoval guildama, který nestojí ani za zmíňku až jsem se dostal do Guildy Exitus. V té guildě jsem se hodně naučil, bohužel guilda také skončila. V Guildě jsem se spřátelil s jedným Mojty Šamanem jenž mě na ToC sezoně dostal do Guildy Cool, zde jsem byl do spouštění Hc Lich kinga, tou dobou jsem nastupoval do prvního ročníku střední školy a na WoW už neměl čas. Začal jsem zase aktivně hrát před 3 měsíci cca.
Váš raid time: čtvrtek (od… do...) - sekundární raid
Od 18:00 do 22:00/23:00 maximálně
Vaše DPS na:
Dummy-
Chimareon HC/Normal-To bohužel nevím, ale ihned jak se bude něco skládat tak půjdu s worldem
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
10tky:
BoT - (4/5) - HC (1/5)
BWD - (6/6) - HC (2/6)
TotFW - (2/2) - HC (0/2)
25tky:
BoT - (4/5) - HC (1/5)
BWD - (?/?) - HC (?/?)
TotFW - (?/?) - HC (?/?)
Screen vašeho UI:
http://postimg.org/image/l2c421kk9/
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft):
Většinou Twinstar Forum, jiní hráči nebo Elite Jerks
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Riders of Darkness, guilda chodí pouze 10 man raidy a já preferuju 25 many, a jelikož jsem dlouho nehrál tak se tu vyměnilo hodně lidí a většinu bohužel ani neznám, jsou také rozdělené raid groupy.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Od známých
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
25 man, kvalitní, přátelská guilda, jedna z nejstarších guild co na Twinstaru je

Koho znáte v <SFU> ?
Vojel,Beeway,Azzi a pár dalších se kterými jsem hrál LoLko

Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)?
Osobně bych řekl, že jsem kvalitní, přátelský hráč a taky nolifer. Mám rád Vojela, Vojela nemá rád nikdo

Vypište svoje alty (stačí level 85):
Fortel Survival Hunter 359 ilvl, jsem na něm často.
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Jmenuju se Jirka, studuji 3.ročník Ekonomické školy, krom WoW rád hraju Hearthstone a LoLko, baví mě sledovat seriály a čtu mangu, dobrým Anime taky nepohrdnu.