Typ prihlasky: Divoká karta
Nick: Na serveru vystupuji jako charakter "Mizmor", ale od začátku své wow "kariery" si říkám Gotty
Věk: 16
Vaše FPS: 40-50
Váš raid time:
neděle (od 00:00 do 23:59+)
úterý (od 16:30 do 23:59+)
čtvrtek (od 15:00 do 23:59+)
>>> Část zabývajcí se Historii
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?:
WoW hraju nějakých 6-7 let (Ano již od útlého věku, byl jsem veden starším bratrem, kterému jsem farmil kytičky..)
Nejdřv jsem hrál na portálu Mystiq.org na serveru Equlibrium (Později Insomnia) a potom co přišlo WOTLK jsem hrál spíše na FUN serverech.
Jakmile vyšel Cataclysm přešel jsem na půl roku k offiku...po půl roce jsem za to už nechtěl dávat peníze, tak jsem šel na (v tý době nejhranější free server) Ice-Online kde jsem během 3 let budoval "karieru".
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Na offiku jsem hrál za dob Cataclysmu a upřímně si moc nepamatuju v jaké guildě jsem byl, ale co se týče hrání na serveru Ice-WoW (Ano vím, že bych se neměl moc chvástat tímhle serverem) tam jsem byl v guildě Guardians of Faith což byla v době vzrůstu Icu nejlepší guilda v PvE progresu u ali.
Guilda se po zabití Ragnarose HC víceméně rozpadla.. resp. Většina šla na offik.
Další guilda v které jsem byl, byla guilda The Power Of Nightmares, guilda se ovšem taky rozpadla.. a po tom co se rozpadla, jsem prodal account.. (Po 1,5roce jsem ho odkoupil zpátky takže ho zase mám, ačkoli jsem se naposledy přihlásil před půl rokem..)
Link na postavu na jiném serveru:
http://server.ice-wow.eu/armory/char.php?guid=477950
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Vlastně úplně náhodou... z rozhovoru na worldu.. Potom jsem si našel vaše stránky a začal si je pročítat.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Na vaši guildu, jdou z každé strany jenom kladné ohlasy a to teď nemyslím jenom v progressu. Všude slýchám, jak guilda disponuje přátelským kolektivem, ale zároveň umí filtroval lidi bez skillu. Od začátku mojí PvE éry, hledám guildy, které umí spojit skill a přátelský kolektiv dohromady a z toho co jsem slyšel myslím, že jste pro tohle ideální guilda.
Koho znáte v <SFU> ?
Nikoho
>>> Část zabývajcí se postavou na twinstaru
Máte Character na Twinstaru?: Ano, mám, ale lvl 69
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Mizmor
iLVL: - low
Class: Hunter
Main Spec: Survival
Off Spec: Marksmanship
(Expím v BM)
>>> Část zabývajcí se Skillem
S kterými classami máte zkušenosti, a rozepište váš skill s těmito classami?
Od začátku dob co hraju wowko, hraju jenom Huntera. Dělal jsem párkárt CLko v menších guildách na icu, lidi se mě ptali ohledně theorycraftu.. dokonce mi za to občas i chtěli platit, ale hlavně je to o tom, že mě ta Classa nikdy nepřestala bavit a pořád se o ní rád něco přiučím.
Na serveru Ice-Online jsem měl jako aktivního alta Holy Priesta, ale co se týče theorycraftu moc toho o něm nevím..
V případě, že nemáte char, za jaký char + spec byste chtěl(a) v SFU hrát ?
No, nejde mi ani o to dostat char, spíš jako o místo ve vaší guildě.
Vypište vaše zkušenosti z datadisků cataclysm a výše (progres raidu, znalosti taktik a mechanik bossů, atd)
BoTn 4/4 - Taktiky znám i jako Heal,Tank - Raidleadroval jsem.
BoTheroic 4/5 (Slain mám, ale nepočítám Sinestru, protože jsem jí byl naposledy před 2 rokama a nepamatuju si taktiky) Taktiky znám až na tu Sinestru.. - DPS - Raidleadroval jsem
BWDn 3/6 (Taktéž.. slain mám, ale s taktikami si nejsem na 100% jistý u Nefariana,Atramedese,Maloriaka) - na ty 3 bosse taktiky znám DPS,HEAL - Raidleadroval jsem
BWDhc 0/6 (Nikdy jsem nebyl)
ToTfwn/hc 0/2 (Nikdy jsem nebyl
FLn 7/7 - Taktiky perfektně znám - Tank,Heal,DPS - Raidleadroval jsem r1 - 2nd slain na serveru.
FLhc 7/7 - Taktéž taktiky znám - Tank,Heal,DPS - Raidleadroval jsem r1 - jeden z prvních slainů HC Ragnarose na serveru
Rád bych ještě podotknul, že všechny taktiky znám na server Ice-Online a slyšel jsem, že se to na některých bossech liší v taktikách na Twinu, každopádně nikdy jsem neměl problém s "doučováním" taktik a většinou to na 2-3pull pochytím..
Odkud čerpáte informace o WoW (theorycraft):
Hlavně z vlastních zkušeností.. popřípadě internet..
Co nám můžete nabídnout ?
Rád bych to rozdělil do dvou částí
Skill: Můžu nabídnout perfektní znalost Survival huntera, zkušenosti s Raidleadrováním, zkušenosti s raidováním jako takovým.. a v neposledí řadě můžu osvětlit taktiky do FL až se otevře na twinstaru..
Osobnost: Co se týče osobnosti, můžu vám zaručit pohodový chování, flexibilitu, solidní přístup, nedochvilnost (Jsem všude přesně

Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Jmenuju se Nikolas a je mi 16let. Prvním rokem studuju na střední škole obor Globální síťové technologie, mezi moje hlavní koníčky patří wowko (nečekaně), ale rád si i zasportuju.. Jsem (někdy až moc) klidnej člověk, jen tak mě něco nerozhodí, mám rád férový jednání a jsem hodně upřímnej. Většinou jsem i bezkonfliktní a rád poznávám nový lidi/ začleňuju se do nových kolektivů.
To je z mojí přihlášky zatím vše.
Přeji krásný zbytek dne. -Gotty