Nick postavy: Killfi
Class/main spec: Holy Priest
Věk: 26
ItemLvL: 363
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... Killfillys
Jak dlouho vlastníte tento char: Přesně těžko říci, ale od ICC sezóny na TS (ještě před spuštěním cata samozřejmě).
FPS: 50-100
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wow jsem začal hrát na AA na wotlku. Na AA jsem zatím bohužel neraidoval ale spíš hrál pvp a s hrou jako takovou se seznamoval. Na popud známých a přátel jsem následně přešel na twin v době wotlku a icc sezóny. Dlouho jsem byl v exp a fun guildách a chodil rdf a world raidy. Postupně jsem se vnitře propracoval k tomu, že bych chtěl hrát pve trochu organizovaněji a začal jsem hrát v guildě HoA. Po přechodu twinu z wotlk na cata a spuštění nového contentu jsem měl asi 3/4 roku pauzu (nebavilo mě jak byl content zabugovaný

Váš raid time: čtvrtek (od 19:00 do ??:??) - sekundární raid
Vaše DPS na:
Dummy - nezkoušel jsem
Chimareon Normal - tak 4500 ve 2. fázi

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
10tky:
BoT - (4/4) - HC (2/5)
BWD - (6/6) - HC (5/6)
TotFW - (2/2) - HC (0/2)
25tky:
BoT - (4/4) - HC (1/5)
BWD - (6/6) - HC (0/6)
TotFW - (0/2) - HC (0/2)
Screen vašeho UI:
http://tinypic.com/r/5a49hu/9
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft):
Různé guidy, které najde strejda google a následně pokus/omyl přímo na twinu.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Hearth of Alliance (wotlk, rozpad po přechodu na cata), Jezevci se vrací (cata, byla tam většina "přeživších" z HoA z wotlku, odchod byl hromadný, guilda se rozpoltila), Icecrown Skiers (cata, současná, chtěl bych odejít, protože cítím, že potřebuju posun, chtěl bych progressovat 25man, kdežto guilda chce pokračovat spíše v 10man)
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Ještě na AA jsem vídal, pak samo i na cata wotlk.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Díky AA máme společný kus historie
Koho znáte v <SFU> ?
Upřímě asi nikoho, nebo resp. o nikom nevím.
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)?
To záleží na tom co guilda potřebuje. Lidsky humor a dobrou náladu, herně pár nahraditelných postav
Vypište svoje alty (stačí level 85): (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita)
KillBall Fire Mage 361, KillPall Holy 362/ prot 354 Paladin, Killfill Blood DK low eq, KillFy Retro druid 342
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Je mi 26 let, pracuju i studuju zároveň. Aktuálně se pohybuju v praze a kolem příbrami. Moc zajímavostí na mě nenajdete, jsem jeden z mnoha.