Class/main spec: Arms warrior/ off spec fury
Věk: 25
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... s&cn=Tiine (možno tam je ešte pvp gear ale odlogol som v pve snad sa zmení soon enough
Jak dlouho vlastníte tento char: 3 roky, ak dobre rátam a ten ačif na 10lvl som dal za deň

Váš raid time: neděle (od… do….) - primární raid: furt
úterý (od… do....) - primární raid (progres): od 17:00 do rána
čtvrtek (od… do....) - sekundární raid: od 17:00 do rána
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Na anthorii Knight of honor (prešli sme na twinstar, ta istá partia). Po prechode sme založili Veterans of anthoria, prijali sme pár dobrých hráčov pár zlých a nejak sa všetko pohnojilo tak sme odišli a založili refuge. Asi naj doba na twine, bola sranda a partia ludí s ktorou sa bavíme doteraz, sice už nie vtej istej guilde alebo v hre ale kontakt stále existuje. Problém bol vtom že nás bolo málo na 25ky a doskladávať stále s worldom bol pain tak sme guildu prenechali altom a rozpŕchli sme sa, niekto do sfu (/wave umad) a niekto do exalted, ako ja. V exalted som bol od konca icc sezóny až doteraz. Všetko bolo fajn ale po kilu councilov som tajne dúfal že sa zakusneme do poslednej prekážky a ukončíme kontent, no nestalo sa tak. Ľudia začali radšej logovať farmu a na progress nechodili. Sú tam skvelí ľudia, verím že ostanem aj s nimi v kontakte ale môj ciel hry bol vždy jasný, ukončiť kontent. Jedného dna mi praskli nervi a leavol som. Hru si treba užívať, k tomu je treba ľudí a dobrý kolektív ale aj ta hra musí priniesť nejaké uspokojenie.
Jaká je Vaše motivace vstupu do <SFU> ? Chcem vidieť ako umada zase pretočí arms

Čím splňujete požadavky na Profi přihlášku? kecal som s kamim, mam nejaký ten gear a nejaký ten ačif a ak som dobre videl tak všetky tie body čo tam boli napísane som splnal.
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): som rodák z oravi, vysoký, štíhli basketbalista( voľno časoví), sem tam idem na pivo sem tam sa dačo zahrám. Možno sa tomu bimmer zasmeje ale môj hlas nieje obraz mojej povahy, som v celku kludný ale sem tam príde amok. Rád kuknem nejaký to ten film, serial a keď nič v telke nieje tak 9gag nudu zaženie. Gramatika nieje moja silná stránka ale snáď sa to bude dať preložiť.
P.S. ak vám bude niečo chýbať stačí ma buť zavolať na ts kde poviem alebo to sem napíšem