Věk: letos mi bude 26
Vaše FPS: (při 25man) bohužel, nevím
Váš raid time: neděle (od… do…..) - primární raid - až do 24:00
úterý (od… do....) - primární raid (progres) cca 16:00 až 24:00
čtvrtek (od… do....) - sekundární raid cca 16:00 až 24:00
k času bych ešte rád dodal že za normálních okolností sem cez týden k dispozici zhruba od 16-té hodiny kdy se vracím z práce a ta púlnoc je pro to že nerad ponocuju nakolko ráno vstávám do práce. Zas na druhú stranu to není tak že by mi nekdo tahal o púlnoci počítač ze zásuvky takže záleží i na dané situaci a jak často by to bylo, ale pokud by to byla vážne potřeba tak neni problém OBČAS udelat výnimku

>>> Část zabývajcí se Historii
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
S wowkem sem začal na strednej škole takže už zhruba 8 až 9 let, na Anthorii. Ze začátku sem byl v guilde Champions of light ale vzhelem k moc luďom sem sa moc nedostával na raidy. Odešel sem do Incomingu nakolko mi nabídli místo ve stálej parte. Nutno však poznamenat že z CHoLu sem odešel v dobrém a se Zaranú sme byli „kámoši“ a v kontaktu až do konce púsobení na servru.V Incomingu to byli zlaté časy a byl sem tam až do konce púsobení na Anthorii a ešte i po nem. „Tvrdé jádro“ guildy potom prešlo na CATA server Ice-wow (+- tak nejak) kde Incoming pokračoval dál, ale server potkal stejný osud jak AA tak sme sa presunuli na Molten-wow kde sem púsobil stále v Incoming kde sme prošli FL a DS . Potom v dúsledku organizačních změn sem už dále nebyl schopný účastnit sa na raidoch a teda sem prenechal svoje stálé místo v parte nekomu inému. Opět však tato změna nastala v absolutní pohode a přátelské atmosféře protože život sa neustále mění a sním i podmínky. A ked to proste inak nejde tak sa nedá nic dělat a nikdo z teho vedu nerobil. Navíc sme se znali osobne a zústali sme stále kamarádi a v kontaktu. Potom byl na serveru WIPE postav a to byl pro mě tak na ½ až ¾ roku konec. Ešte sem chvílu skoušel pandariu ale to nestojí ani za reč. Incoming však žije dál, len nedávno prešli na ofík, už tam neni nikdo ze „starých časú“ a samotný ofík mňa neláká.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: myslím si že tento bod sem dostatečne opísal v předešlé části výše.
(ze všech serveru)
Link na postavu na jiném serveru (popř. ofi)
Bohužel Anthoria je dávno v trapu a jak už sem zmínil výše tak na moltenu byl wipe a teda i moje postava tam odešla do věčných lovišť. Na obou servrech sem mel ale „top“ equip pač sme to potom už doslova farmili a človek si mohel vybírat a nebral všecko co padlo len aby měl vetší GS príp. item level. Asi vám nezostává nic jiné než mi verit

Jak jste se dozvěděli o <SFU> O SFU jak o guilde vím už do dob Anthorie.
Proč chcete jít právě do <SFU>
S bratrem (kterého určite znáte a dá si přihlášku také, pozn.autora - Joonycek/ warlock) už delší dobu uvažujeme že by sme sa vrátili k wowku.Váhali sme mezi WOTLK realmem a CATA. Nato aby ste si hru užili však potrebujete kvalitní kolektív , jak po stránce mentální (samotní lidé) tak po stránce herní (úroveň samotného realmu, guildy a jednotlivých postav), protože wowko je hra kde sám nezmožete nic a možete tak AFKovat ve měste.O SFU vím, že na Anthorii měla jistú úroveň a dobré výsledky a podle jednoho z vašich členú (zmíním pozdeji) si tyto kvality zachovala dodnes. O čem také lecos napovídá také vaša stránka pri čtení které na vás opravdu dýchá roky vypracovaná preciznost a jistý standard, které guilda podle všeho má. Za spracování stránky opravdu palec nahoru.
Koho znáte v <SFU> Ne osobne a jen z WOW světa jako o existenci znám Craftyho. Nikdy sem však neměl tu čest nakolko na Anthorii sme každý stáli na opačné strane barikády. Náš shadow priest v Incomingu ho však často spomínal a měl ho dost v žaludku

>>> Část zabývajcí se postavou na twinstaru
Máte Character na Twinstaru? Zatím nemám, ale v prípade „ že vše pujde dobře“ sem ochotný si kúpit z aukce na servru.
Link na armory: viď bod výše.
iLVL: opět viď bod výše.
Class:

Main Spec: (herni uroven)

Off Spec: (herni uroven)

>>> Část zabývajcí se Skillem
S kterými classami máte zkušenosti, a rozepište váš skill s těmito classami?
Od začátku co hraju wowko sem hrál za paladina (main class). Na Anthorii sem byl 100% času (který stojí za reč) tank. A myslím že dobrý. Po prechode na Cataclysm sem (na základe potreb grupy) začal jak healer a to mi prischlo až do konce. Ked ste členem stálej party, kde má každý svoje místo a svoju úlohu tak sú vám nejake off specy na prd. Navíc máte len jedno ID ma postavu takže nemožete byt ani ve dvoch partách za stejnou postavu. Proto sem si po čase spravil druhého paladina kde sem sa vrátil opět k tankování a off spec retri. Takže možu čestne prohlásit že sem aktivne hrál za všetky 3 specy. Co sa jednotlivých specov týka, tak najslabší byl retri. Jak po stránce equipu tak mojého vlastného skillu. Nebylo to úplne marné, ale žádná hvězda sem nebyl

V případě, že nemáte char, za jaký char + spec byste chtěl(a) v SFU hrát ?
Ja by ste určite všetci uhádli tak rád bych hrál za paladina

Vypište vaše zkušenosti z datadisků cataclysm a výše (progres raidu, znalosti taktik a mechanik bossů, atd)
Toto mi dojde jak trochu zavádzajúca otázka nakolko žádné dva free servery nejsú stejné a žádný neni 100 %-ný (tým narážám na „znalosti taktik a mechanik bossú“). Spíš bych to videl jak poznámku informatívního charakteru vypovídající o kvalite celej skupiny , protože jednotlivec sám ve špatnej grupe ju nevytrhne, ale na druhú stranu može celý raid wipnút a tým skončit progress. Ale tak pro zajímavost....
1. Sezónu sme absolbovali na realmu Ice-wow. Bylo tak otevrené BoT a BWD . Na rovinu napíšu, že AI bossú sa ani nepribližovala ofíku ale nejakú AI měli (aj ked prispúsobenú danému realmu) a teda bylo nutné dodržovat určité pravidla hraní a taktiky pri každém bossovi (aj ked ne podla ofíku). Nebyli to jednoducho dummy co len stáli a mali meele attack. Tam sme prešli normal aj HC. Po prestupu na Molten-wow bylo spracování bossú a jejich AI daleko ale daleko lepší (co sa týká podobnosti s ofíkem) ale stále bylo hodne co vylepšovat. Navrdory temu ale sme sa rýchlo prispúsobili a nebyl ani na temto realmu dávat všetkých otevrítých bossú, avšak len na normal. Za krátký čas potom otevreli FL normal, pri stejném postupu jak na AA (postupné otevírání jednotlivých bossú). Samozrejme bylo potrebné patričné progresování a trénování ale opět žádný významný problém, na kterém by sme stáli a dál to proste nejde, si nepamatuju. Trochu Lord Ryolith , ale tak to je opravdu ťažký boss kde závisí na zehraní „řidičú“ kterž ho otáčajú a navíc byl ešte negativne bugnutý co ho robilo ešte ťažším. Po normále a otevření HC, zase stejný postup v progresování . Ve výsledku tak FL normal aj HC full vštci bossové úspešne nekolkokrát zdolaný. Pripomínám však že tieto „velké“ úspechy LEN 10 many, jak už sem písal vyžšie. Nakolko na 25ku sme nemali dost ludí a co si budeme vykládat o LFG že? A ešte k temu na moltenu v angličtine. Po otevrení DS normal zase postupný progres jednotlivýma bossama a tak ve výsledku full DS, všetci bossové. HC raidú už sem sa neučastnil kvúli zanechání místa ve stálej parte na raidoch (viď část o histórii) . tým co sem v tejto části napísal sem chcel vyjádrit že nepredpokládám že ked dojdu k vám na realm tak budu vědet a poznat uplne všecko jak to u vás (mysli realm) chodí , taktiky, postupy atď. Ale chcem sem ukázať že sem byl schopný prispúsobit sa daným podmínkám realmu, taktikám, naučit sa potrebné, semknút sa a pracovat kolektivne pro dosažení společného cíla (samozrejme zabit bossa

Odkud čerpáte informace o WoW (theorycraft):
... tak rúzne. Bratr býval dost borec co sa herných mechanik týka. Sem – tam si človek neco prečítá na nete. Samozrejme metoda Pokus – Omyl pri praxy. Pri altoch věčinou ešte plus konzultácia ze skuseným hráčem danej classy z guildy a pod. Zdrojú je mnoho len je potreba sa v nich vedet zorientovat a vybrat si a ne “slepo nasledovat co mi kdo povi abych robil“ (viď záver časti o zručnosti a skillu).
Co nám můžete nabídnout ?
Další, podla mňa zapeklitá otázka. Najlepší by bylo napísat frázu na spúsob: „ kvalitného PVE hráča, který plne ovládá svoju classu a je ochotný sa naučit nové veci na základe našich rad a podmínek na realmu.“ Lenže kvalita je schopnost uspokojit potreby a nároky a to já nemože zaručit že dokážu. Teda ne hned behem prvých 15 minut. Za prvé už je to nejaký čas co sem byl naposledny na CATA nejaký raid alebo dung takže bude potreba si to trochu „pooprášit“ , ale ked už „to“ tam raz bylo tak proč né zas. Za druhé, záleží va vašem ponímaní kvality. Možno sú vaše požadavky a nároky tak nebetyčne vysoké, že ani za najlepších časú bych ich nedokázal splnit a né to teraz. Takže uznáte že sem pro vás neužitečný. Myslím že najlepší spúsob jak to vyriešit, resp. odpovedat na túto otázku je vyskúšat to a na základe teho sa potom rozhodnút či mám co ponúknút. (alebo či aj vy máte co ponúknut mne

Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
takže.... Podpisuju sa Milan a v 2014 roku sem skončil školu v Bratislave. Teraz pracuju jak projektant vrtov ve společnosti na prieskum a ťažbu uhlovodíkov a podzemné uskladňování zemného plynu. Postavou sem docela suchar (180 cm a 70 kg). Mám rád leto a motorky. Minulý rok na konci leta sem si konečne jednu kúpil. Mám rád dobrú a nearogantnú zábavu a akcie všeho druhu kde sa nikdo nepovyšuje a neponižuje. Sem celkem otvorený človek, který dobre vychádzá s ostatníma a nemám problém sa bavit o věcej na rúzné témata, či už v súvislosti s wowkem alebo real life. Občas mňa štve múj bratr, který si ze mňa neustále delá prdel a potom vypadám jak ešte věčí blbec. Ale sem presvedčený že na to iste dojdete samy

PS. Ospravedlňujem sa za kombináciu rúzných pravopisú, ale písal sem to jak to běží.