Nick: Joonycek
Věk: 23
Vaše FPS: (při 25man) : +-40
Váš raid time: neděle ( podla potreby aj cely den) - primární raid
úterý (tež podla potreby) - primární raid (progres)
čtvrtek (proste možem hrat stale

>>> Část zabývajcí se Historii
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wow hraju asi 6let, začal sem na serveru AnthoriA kde sem hral warlocka s rovnakym menom v aliančnej guilde I N C O M I N G. ( Možno si ma vaši starší členove pamatuju

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
(ze všech serveru)
I N C O M I N G - stale a znova,guilda od Anthorky prechadzala po roznych serveroch -- dovod "odchodu" po wipe na moltene som prestal hrat lebo to tam už nemalo zmysel a guilda prešla na ofik.
Link na postavu na jiném serveru (popř. ofi)
kedže anthoria skončila tak ako skončila už davno a na moltene bol wipe tiež pred nejakou dobou tak nemám možnosť splniť tento požadavok
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Guildu poznám ešte zo serveru anthoria kde posobila u hordy.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
kedže už na anthorii bola tato guilda medzi najlepšími tak je tu istá záruka kvality ( nikdy ma nebavilo raidovat s ludmi co vedeli zomrieť 10x na rovnakej primitivnosti)
Koho znáte v <SFU> ?
Craftyho z počutia ( na Anthorii popularne meno

>>> Část zabývajcí se postavou na twinstaru
Máte Character na Twinstaru? Nemám
Link na armory:

iLVL:

Class: mám v pláne si za coiny kupiť buť warlocka ( proste srdcovka) alebo paladina
Main Spec: (herni uroven) warlock ešte neviem aký spec, to potrebujem prekonzultovať s nejakým schopným lockom, čo ako funguje
Off Spec: (herni uroven) paladin retry/holy (ak by som sa rozhodol pro palacha)
>>> Část zabývajcí se Skillem
S kterými classami máte zkušenosti, a rozepište váš skill s těmito classami?
Budem písať len skusenosti na cata kedže to je aktualne.
Na molten-wow som hral za warlocka a paladina, začal som s warlockom ale kedže na tom servery nefungovalo par vecí tak som nebol spokojný s umiestnením v recounte. ( neslušne povedané točil uplne hovno). Len chcem upozorniť,že rotacie,odpalovanie cd v spravny čas a stat priority ovladam ( iked to stat priority sa zase odvijalo od toho čo zrovna fungovalo/bolo bugle na moltene) ovladam, prave tam všetci warloci mali low dmg.. Potom som prešiel na paladina, s ktorým som hral holy a retry. Znova rotacia či už v retry alebo holy bola vždy perfektná takisto ako u locka stat priority podla toho čo "zrovna frčalo"...
V případě, že nemáte char, za jaký char + spec byste chtěl(a) v SFU hrát ?
toto som obsiahol hore

Vypište vaše zkušenosti z datadisků cataclysm a výše (progres raidu, znalosti taktik a mechanik bossů, atd)
Keď sme prišli na cata už bolo BoT v plnom prúde, takže BoT taktiky som sa naučil v raide. ( tým chcem povedať,že neviem čo bolo bugnuté a čo nebolo, lebo som sa učil taktiku konkretne na toho bosa ( myslené ako bosa na tom servere) ) .
Pred otvorením Firelands normal som sa už ale naučil oficialne taktiky na bosov. (samozrejme na moltene boli nejake bugy takže taktiky sa poupravovali/vytvorili nove )
Ale na rozdiel od BoT už som vedel ako to má vyzerať spravne a čo je bugle..
Firelands HC to isté ako normal a DS normal hc zase, taktiky oficialne som vedel pred vstupom do raidu ale po jeho opustení už boli taktiky nove

Odkud čerpáte informace o WoW (theorycraft):
čo sa postavy tyka tak konzultujem so skusenymi hračmi ( viz, Zarana CHOL a hybrid talenty

Co nám můžete nabídnout ?
hráča,ktorý chodí pravidelne na raidy, chápe taktiku, vie zaimprovizovať, nehladá mrtveho tanka v raide pol hodiny na soulstone kym boss zabije pol raidu a nezomrie na dotku čo uberá 2k/per sec ked može použiť healthstone alebo shield...
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Volam sa Peta, som zahorak ( to už asi večšina postrehla

čo sa ešte hry tyka: rad by som ešte poriešil tú vyberu classu na TS s niekym kompetentným kedže to mám asi 60%//40% pre paladina ( možnosť hrať holy aj retry na top urovni) kdežto warlock, sice má dobrý kit ( soulstone, portal, healstone,intent) ale stale je to len dmg
dodatek: hráč Kema, čo si tiež podava prihlašku k vam je moj brat je to lama ale taunt ma nabindovany