Class/main spec: Paladin Prot / retri
Věk: 28
ItemLvL:358 / 361
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Mcdonnald
Jak dlouho vlastníte tento char: To už bohužel nevím kdy jsem ho pořídil ale dýl jak 3/4 roku by to měl být
FPS: (při 25man) Plynulá hra - žádný lagy . Když sem napíšu 20 FPS někdo si myslí lagy . ale asi se ty FPS měří špatně nebo to špatně ukazuje . Prostě to nelaguje

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? : Tak WoW hraju od LK. bude to už docela dost let

Váš raid time: čtvrtek (od… do...) - sekundární raid ten čtvrtek úplně luxusní den 16:00 - 23:00

Vaše DPS na: za Combat rouga kolem 1mil DMG 13K dps +-
Dummy :
Chimareon HC/Normal jen jako Prot takže sry

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
10tky:
BoT - (?/?) - HC (?/?)
BWD - (?/?) - HC (?/?)
TotFW - (?/?) - HC (?/?)
25tky:
BoT - (?/?) - HC (?/?)
BWD - (?/?) - HC (?/?)
TotFW - (?/?) - HC (?/?)
Celkově k celému BoT , BWD TotFW 10 a 25 many . žádná sláva . Nejsem v nějaký spešl guilde kde lidi ví co mají dělat ( i já se učím ) takže BWD jsem tankoval ale Neffarina jsme nedali s partou co chodím . BoT mam HC 10 man jen Halfuse a na TotFW jsem se pořádně nedostal protože jsem to snad v guildě ještě ani neviděl že se to jde a s worldem se mi běhat nechce . ( mám se co učit , rád bych se naučil

Screen vašeho UI: http://i68.tinypic.com/10zwo44.jpg
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): Různě od lidí co hrají stejnou class , sem tam jsem koukl na vašeho Sargera , Google a internet

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: The Forsaken Resistance ( Horda ) přestup k Nisiar ( horda ) pak ještě nějaké slepované guildy u hordy z jedný a více guild do jedné ( nefungovalo ) odchod k Alianci Dragon Slayers , HHH , EFAE a nejlepší nakonec kde mě wowko začalo bavit SFU
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Spam na world channel, vzpomínky atd

Proč chcete jít právě do <SFU> ? SFU se do mě zapsal jen pozitivem , Super kolektiv ( buhužel jsem se nezůčastnil srazu když jsem u vás hrál ) , Nejlepší raidy co jsem kdy wowko hrál . Moc rád bych se chtěl opět stát součástí toho čeho už jsem kdysi byl ToGC and ICC víc jsem toho u vás neodehrál protože jsem odešel na offik

Koho znáte v <SFU> ? Osobně nikoho ale in game : Crafty,Youl,Bohus,GeeGee a asi bych si možná vzpoměl ještě na pár nicků z hlavy ale chci být fér a nekoupírovat to od vás z webu takže jen co si pamatuju
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? co mohu nabídnout ? zajímavá otázka . Člověka který si rád pokecá na TS ,zaraiduje, a třeba i něco z té profky když ostatní budou offline

Vypište svoje alty (stačí level 85): (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita) alta mám pouze rogunu 85 Combat http://armory.twinstar.cz/character-she ... Kfcdonnald .. loguju když je třeba nebo když chci místo platáka hrát momentálně Rouga.
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Tak v první řadě vás všechny chci opět Pozdravit , možná to někoho trklo kdo tu píše přihlášku . Ano SamZaSebe - bývalí člen SFU