Nick postavy: Aluness
Class/main spec: Death Knight BLOOD / UNHOLY
Věk: 20let čerstvě
ItemLvL: 355ilvl
Link na armory: ARMORY
Jak dlouho vlastníte tento char: cca i s expením 3 měsíce tu na Alianci, na hordě s bývalým DK tak půl roku
FPS: při 25manu a ohnostroji to je tak 20-30FPS, idkyž nechápu proč, když s připojením problém nemám

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? : Tak za DKčko hraju cca nějaký rok, začal jsem sním na ATčku, kde se nemuselo expit a prvně jsem si osahal dkčko. To bylo, když se přešlo tu na cata a já chtěl hrát wotlk, pak jsem ale měl dost rusáků tak jsem šel zpátky a začal s dkčem. Začal jsem expit na hordě, kde jsem byl v Te Genesis, pak jsem ale nějak přestal hrát, smazal jsem všechno, aby mě to nelákalo a tak. Největší chyba

Musel jsem pak expit znovu, ale tentokráte na alianci, kde hodlám zůstat !
Váš raid time: s RT by neměl být sebemenší problém !:)
Vaše DPS na: Jako tank nemám screeny s DPS
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
10tky:
BoT - 2/5HC
BWD - 4/6HC
TotFW - 1/2HC
25tky:
BoT - jen normal
BWD - HC 4/6
TotFW - nebyl jsem 25 man
Screen vašeho UI:

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft):
ROTACE - BS na cooldown > Outbreak > 2x DS > 2x HS > 2x RS a Blood Tap + ERW podle situace
GEMY - full masterka a jen při bonusu +30 cokoliv půlené
PRIORITY - Stamina > mastery > dodge / parry > hit > exp
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Forgottens - nechodí se skoro žádné raidy, vedení není aktivní
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?: Pamaatuju si guildu ještě z wotlku + nyní z webu a world macra
Proč chcete jít právě do <SFU> ?: Guildaa s velkým jménem, krásným webem a skvělým progressem / farmou
Koho znáte v <SFU> ?: Bohužel nikoho :/
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? : Aktivita a znalost světa wow !:)
Vypište svoje alty (stačí level 85): (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita)
Deepest - Holy Priest / 331ilvl
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Jmenuju se Patrik, je mi 20 let a jsem z Plzně.
Letošní rok maturuju v oboru ekonomika, snad to zvládnu aa dále bych rád na ZČU Filozofickou - obor Obecné dějiny
Moje zájmy jsou wowko, posilovna, ženy a také auta