Chloroformed - Worgen Hunter 365 [NEPŘIJAT]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Chloroformed
Class:: Hunter
Kontaktovat uživatele:

Chloroformed - Worgen Hunter 365 [NEPŘIJAT]

Příspěvekod Chloroformed » pon 29. úno 2016 23:41:12

Typ prihlasky: (profi)
Nick postavy: Chloroformed
Class/main spec: hunter / survival
Věk: 21
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... loroformed
Jak dlouho vlastníte tento char: mesiac

Váš raid time: neděle (od…18:00 do…22:30.) - primární raid
úterý (od…19:00 do...22:30.) - primární raid (progres)
čtvrtek (od…18:00 do....22:30) - sekundární raid

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: tato postava len Dragonmaw . pohodova guilda ...trosku viazne organizacia raidov ale inac okej :)
za druida co som mal davnejsie som bol napr v UR / Source of divinity A /endless agony a za rogunu UR a conspiracy

Jaká je Vaše motivace vstupu do <SFU> ? skusit 25man raidy na mojej starej sunke . nevidim v bossoch len eq ale samozrejme by bolo krajsie mat eqpnutu postavu ... budem uprimný :) urcite to vidi vascsina hracov co sa hlasi do 25man guild. a aj pre znizenu auru je uz progress na 25kach jednoduchsi a lahsie sa eqpnu hraci .

Čím splňujete požadavky na Profi přihlášku? progress 10manu mam na twinstare 13/13hc . 25man 12/13 hc . alakir tretia faza za rogunu progress.

Napište nám něco o Vás (info z real lifu): 21 rokov . rak , melancholik , viem hrat na flautu , klavir , trubku . hrajem florbal . hral som za ATU Košice 11rokov.
som vsesportovy typ a velmi casto pocuvam hudbu. tj . vsetko ....nebabral som sa stym velmi .. pisal som to neskoro . kludne na TSKU pokecam ingame nick Chloroformed a Hrothgarr
Naposledy upravil(a) Chloroformed dne sob 05. bře 2016 1:20:44, celkem upraveno 1 x.
Praedator
[ SFU Clen ]

Re: Chloroformed - Worgen Hunter 363 [-/-/-]

Příspěvekod Praedator » úte 01. bře 2016 0:10:29

Zajtra sa ti tu vyjadrím, prípadne sa dohodneme na pokec na TS-ku. Zatiaľ môžeš využiť čas a pridať nejaké farbičky do prihlášky, možno tým zaujmeš viac ľudí ;)
Obrázek
Pepíkus
[ Class Leader ]
Class:: Mage

Re: Chloroformed - Hunter [-/-/-]

Příspěvekod Pepíkus » úte 01. bře 2016 0:17:18

Ve vzoru nám chybí ještě jeden raidovací den pondělí (už opraveno).

Primar Neděle 18:00(19:00) - 23:00
Sekundar Pondělí 20:00 - 23:00
Sekundar Čtvrtek 18:00 - 23:00

Všechny raid time končí přinejhorším minimálně v 23:00 a při progressu na FL i více, bude to problém?
HC equipped druida a rogunu stále vlastníš předpokládám. Proč jsi za ně přestal hrát v bývalých guildách či ještě sem tam hraješ? Když by bylo nutně potřeba během raidu, switchnul by jsi na svoje main chary na pomoc?
Jak moc ti záleží na tom hrát na Primaru, co když tě nějakou dobu necháme zatím na Sekundaru abychom otestovali tvoji trpělivost a případně ochotu pomáhat hráčům na Sekundaru. A zvládnul by jsi chodit případně všechny 3 raidovací dny? Např. Primar stanby a Sekundar účast.
Správce GB /// "Winter is Coming" ...STARK
Chloroformed
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Chloroformed » úte 01. bře 2016 0:31:56

Mam čas do jedenástej . Chcem byť aktívny ...Takže radšej sekundar ako standby primar. Ale mám dve postavy. Takže jedna môže byť standby. Viac sa obavam či moj pc zvládne znovu 25ky. Ale o tom všetkom chcem pokecat a na tie farby na prihlášku nejaký dôraz som teraz nekládol keďže mi Crafty písal , ze by bolo lepšie aby tu bola už dnes večer . Teraz píšem už len z mobilu
BeeWay
[ SFU Clen ]
Class:: Death Knight

Příspěvekod BeeWay » úte 01. bře 2016 8:14:02

Ahoj, jak často střídáš chary? Jak jsi psal měl si druida, pak rogunu a teď hunter, co budeš dělat až tě přestane bavit aj Hunter?
Obrázek
Chloroformed
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Chloroformed » úte 01. bře 2016 8:19:25

keď ma prestane baviť hunter tak mám ešte dkcko. A priateľku :D viac ako dve postavy nehrám
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » úte 01. bře 2016 8:24:20

Mohl by jsi nam sem vypsat tvoji guild historii skrzvsechny servery na kterych jsi hral?
popripade pokud si jeste budes pamatovat tak i to +- jak dlouho jsi tam byl

napr.
anthoria - six feet under 5 let
twinstar - five feet under 1,5roku
atd.
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
BeeWay
[ SFU Clen ]
Class:: Death Knight

Příspěvekod BeeWay » úte 01. bře 2016 8:24:53

Jde mi spíše o to že se k nám hlasíš s hunterem jako mainem, takže se od tebe bude očekávat že maina měnit nebudeš, myslíš že budeš ochotný hrát huntera i když tě bavit přestane?
Obrázek
Chloroformed
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Chloroformed » úte 01. bře 2016 8:50:14

Beeway tak nakoľko som mal maina chloroformed druida a 371 eq na každý spec a spravil som chybu . Neže by ma nebavil druid ale nejako som mal raidovaciu nechuť ale aj tak som chodil . Možno aj preto , ze sa menil kolektív a prechádzalo sa aj na 25ky. A proste som svojho druida vymenil za rogunu. Tu som predal a kúpil si huntra s achievmi a venujem sa mu . 356 som ho kúpil pred troma týždňami a už mám 363. A keď by ma nebavilo chvíľku raidovat tak by som robil achievy resp logol dkcko alebo šiel niekde s priateľkou na víkend a stratená chuť sa vráti :D
Chloroformed
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Chloroformed » úte 01. bře 2016 8:57:28

Z pvecka len
Wotlk dva roky Anthoria
frost dk hrothgarr / shattered souls a chvíľka v CW
videl soľ tu alldrexa, morgulusa, aj killernio tu hraje sa mi zdá a veľa hráčov z anthorie. Ty Crafty tiež :mrgreen:

Cata
Rok a tri mesiace twinstar
Guildy UR ešte ako 10man naša g1 . soda2mesiace. späť na ali . UR a EA ...menší rozpad EA a prestal som hrať . /tj druid.
A rogunu som mal v conspiracy keď som druida vymenil a progress s UR 25hc alakir.
To je asi tak všetko . Dkcko som stále bral ako alta aj keď momentálne mám na ňom celkom solídny gear uz aj na off spec.
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » úte 01. bře 2016 21:26:32

Preskočím rovno k veci, nakoľko je tu teraz veľa prihlášok huntrov, tak aj tak nemá zmysel dávať vám teoretické otázky, to by ste mohli sledovať vývoj u ostatných, takže si vás budem brať na TeamSpeak a trochu pokecáme... kedy môžeš v sobotu? Vyhradzujem si pre vás celý deň.
Obrázek
Chloroformed
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Chloroformed » stř 02. bře 2016 0:29:55

V sobotu mám dva florbalove zápasy ale o šiestej by som už mohol asi . A s Ppallkom som dnes bol na dummy a SFK Hc sme boli a tak kecali medzi sebou .
Môžem o tej šiestej teda . A keď nie tak pol siedmej určite ;)
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » stř 02. bře 2016 14:36:33

Cim by jsi mi dokazal ze mas nato snama chodit popripade i primar?
Napis vsechno co myslis ze ti pomuze, zejmena fakta, klidne i strucne
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Chloroformed
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Chloroformed » stř 02. bře 2016 16:11:16

Mám odprogressované za tanka 10hc /25hc vsetkych bossov . aj odtankovane . 10hc neff som tahal addky este ked davalo mind controly na off tanka .. z toho vzniklo video Chloro do pici :DDD niekde ho mozem najst na internete pokial nieje private :D takze proste 10HC som odtankoval za ferala tanka aj BDK vsetkych bossov + som mal chvilku prota paladina 363 ale toho som sa zbavil pretoze celkom rozdiel v hrani a clovek ked nevie tocit cdcka na nom tak dostava riadne mrdy :D ako bwd 6/6 hc som utankoval s nim ale Chogall hc bez tolbarad trinketu na resist dmg sa mi nepacil :D

za melee dps mam tiez vsetkych bossov odchodenych + hlasim sa mainovat za huntra . to nemam v praxi kazdeho bossa ale viem co tam mam robit . myslim na hc . napr sinestru som nebol za huntra / ale viem ako behat s orbami + som worgen takze mam speed aj hunter disengage . draciky trapky splonit . to zvladnem.

chogalla 25hc za huntra som nebol a ani conclavy napr . takze som zvedavy ak ma prijmete na nejaky test raid , ze ako to zvladne moj pocitac a ake bude fpsko . potom mozem riesit trapky na oozy resp kvety :D / entrapment mam .

som priatelsky clovek ...rad si pisem o hocicom ... bavim sa s kazdym skoro na wowku a kto nieje pre mna priatelsky tak sa s nim nebavim ale na nikoho neutocim ani si ho nedavam do ignore hned :D proste je to hra a niekto mozno cez nu ventiluje svoje emocie . viem to pochopit :D

dps som na dummy za huntra skusal a po niekolkych pokusoch som to dal stable 22,5k na 6M dmg a siel som az na 11M kde mi to kleslo postupne na 21,6 -8 a tak som sa drzal . viac sa mi uz nechcelo :D predsa ta rotacka je celkom jednoducha a dolezitejsie su taktiky a vediet predpovedat a prisposobit tomu svoju rotaciu pre najmensiu stratu dpska a neohrozit raid nejakou hlupostou .

to je asi vsetko . do guildy sa az tak nehrniem . ak si nejako budem vediet nastavit pc na detaily aby som videl dolezite boss efetky a zvysil si este FPSKO tak budem len rad a budem si tie raidy uzivat ak mi date sancu . ak mi date sancu a proste to moj pc nebude zvladat tak sam odidem bohuzial :D ale ked som to zvladol tankovat uz tak myslim , ze by sa s tym nieco dalo robit . + throny 25 mi nesekali ani mam pocit :)
Chloroformed
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Chloroformed » stř 02. bře 2016 16:12:37

ci mam na primar to ukaze ako sa dokazem znovu adaptovat na 25man raid . + faily + dpsko . a moj pocitac :D
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » stř 02. bře 2016 20:55:03

připrav si huntera na neděli od 19-23, potky, flasky, jidlo. V sobotu jak budeš mít meeting s Predeatorem a osatníma Hunterama se dozvíš podrobnosti...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Praedator
[ SFU Clen ]

Re: Chloroformed - Worgen Hunter 363 [TEST/-/-]

Příspěvekod Praedator » pát 04. bře 2016 18:49:26

Zajtra ma na TS nájdeš medzi 9:00-18:00/19:00 tak sa tu zastav a pokecáme ;)
Obrázek
Chloroformed
Kontaktovat uživatele:

Re: Chloroformed - Worgen Hunter 365/366(po novom :D) [TEST/-/-]

Příspěvekod Chloroformed » ned 06. bře 2016 18:06:08

stahujem prihlasku . nemam zaujem o 25ky uz.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”