Nick postavy: Spiritarrow
Class/main spec: Beastmastery
Věk: 18
Itemlvl: 358
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... piritarrow
Jak dlouho vlastníte tento char: asi rok
FPS: pri 25ke väčšinou 60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wowko hrám asi 2,5 roka dokopy s prestávkami. Hral som na Twine woltk, chvilu na deffendery ( herniserver.cz/wow), na dalaran wow. Na wotlku som hral ele shamu. Teraz som sa rozhodol pre huntera kvôli lahkej rotáci ( da sa skôr hovoriť o priorite) a veľmi slušnému dmgu.
Váš raid time: čtvrtek (od… do...) - sekundární raid
Na raidy mam čas v podstate od štvrtka do nedele (ale vtedy by som potreboval skôr skončiť, lebo sa potrebujem vyspať do školy)
Vaše DPS na Dumme :

s flaskou, jedlom a inými buffmi (druid, pala, sham dk, ...) sa da aj viac. Na Bwd ako ODS alebo chimearon davam okolo 21 - 22k
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
10tky:
BoT - ano - HC 1/5
BWD - ano - HC ne
TotFW - ano - HC ne
25tky:
BoT - ano - HC ne
BWD - ne - HC ne
TotFW - ne- HC ne
Screen vašeho UI: je uz tam ten screen na dumme.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): Pozeral som viac videí na yotube, na stránkach ako http://www.tauri-veins.tk/beast-mastery ... -dps-guide a pod. a väčšinou sa zhoduju na statoch
1.Agility
2.Hit Rating until 8% hit cap
3.Critical Strike Rating
4.Mastery Rating
5.Haste Rating
Podla toho aj reforgujem a sockujem.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Heroes of the Yggdrasil ( odchod zo serveru, vtedy ešte začínala), Forgottens ( este stále som v nej, ale vyzera to na rozpad)
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Napisal mi Crafty.
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Progress aj HC raidov a 25ky, kedže mám väčšie skúsenosti s 10 man.
Koho znáte v <SFU> ? Nikoho.
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? Myslím, že celkom slušný dmg, nevzdávať to po 1. wipe, zbytočne neragovať (je to len hra).
Vypište svoje alty (stačí level 85): (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita) Bloodset DK frost 348 ilvl
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Študujem na vysokej škole, preto mam aj viac času. Mám rád PC hry, dobré filmy, .... .