Nick postavy: Ppallko
Class/main spec:Survival Hunter
Věk:17
ItemLvL: (min 350ILvL):363 ilvl
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Ppallko
Ako dlho vlastnite tento char : Tento char vlastnim asi 3-4 roky.
FPS: (pri 25man) 40-60 FPS
Ako dlho hrate WoW a WoW historia ?WoW hram asi 5rokov. Zacinal som ked bolo na Twinstare TBC.Prva postava co som mal bol paladin ale ten ma moc nebavil, potom som hral najaky cas Arcane maga ale to tieš nebolo ono tak som prešiel nakoniec k Hunterovi a ten sa so mnou tiahne teda uz od TBC.
Váš raid time: štvrtok(od… do...) - sekundární raid : Vo štvrtok mam čas tak do 23:00-24:00.
pondelok(od... do...) sekundární raid : V pondelok mam čas do 23:00.
Raid time mi celkom vyhovuje, iba v období ked budeme mat testy a pod. tak to budem asi trocha časovo obmedzený,ale to sa stava iba tak 1-2 krát za rok.
Vaše DPS na:
Dummy
https://ctrlv.cz/aW0g
záleži hlavne od toho ako to procuje.Ale v priemere 20-22K dps mam na Dummy.
V raide s buffmi,flaškou,jedlom a potionom mam väčšie dps.
Vypište svoj progress na Twinstare:
10tky:
BoT - (4/4) - HC (3/5)
BWD - (5/6) - HC (2/6)
TotFW - (2/2) - HC (nic)
25tky:
BoT - (4/4) - HC (1/4)
BWD - (nic) - HC (nic)
TotFW - (nic) - HC (nic)
25 man Raidy som viac menej na Cataclysme nechodil z dôvodu že sa ludia z Guildy nikdy nenazbierali.
Screen vašho UI:

Zdroje informací o vašej classe a WoW celkovo (theorycraft):Videa na Youtube,nechal som si poradit od skusených hunterov,a samoštudium,
Hlavné Staty:
Agility
Hit Rating 8%
Critial Strike Rating
Mastery
Haste(Cobra Shot cast time >1.50 sec
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:The Den:dlha doba bez raidov,Heroes o Yggdrasil:Nieje to zla guilda ale nieje to guilda pre mna.
Ako si sa dozvedel o <SFU> ? Vedel som o nej už davnejsie ale nemal som odvahu napisat prihlašku. Odvahu mi dodal Crafty.
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Podla mna najlepsia PvE guilda na Twinstare, a preto by som sa rad zapojil do BoT,BWD, ToT4W Farmy a neskoršieho progresu Firelands.
Koho poznate zo <SFU> ? Craffty , a jeden spolužiakov kamarát.

Čo nam možete ponuknut? : Možem vám ponuknut moje DPS(ktoré je celkom slušné

Vypište svoje alty (stačí level 85): Dkhulk-DK 359 Blood,Brolaf-Druid 356 FeralTANK,Hearthy-Warrior 350 Arms,
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):Moje meno je Palo,som studentom strednej školy mam 17 rokov.Bavia ma PC hry(WoW,Hearthstone-občas).Vo voľnom čase som hraval Futbal teraz už pomenej.