Nick postavy: Kysoer
Class/main spec: Arms/Prot(off spec spíš na to abych nemusel čekat půl hodiny na RHC

Věk: 20
ItemLvL: 359
Link na armory: Kysoer
Jak dlouho vlastníte tento char: /played mam 30dní, achiev za lvl 10- cca rok
FPS: 50-60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
S wow jsem začínal(můj první char byl hunter) na datadisku TBC na offi serveru DrakThul, ale moc mi to nešlo

Váš raid time:
pondělí - od 17:00- 24:00
čtvrtek - od 15:00- 24:00
Vaše DPS na:
Dummy: http://imgur.com/qXdOt5y
Chimareon HC/Normal:nemám screen, jestli je nutný, přidám u příštího ID

Vypište svůj progress na Twinstaru:
10tky:
BoT - (4/4) - HC (1/5)
BWD - (6/6) - HC (0/6)
TotFW - (2/2) - HC (0/2)
HC taktiky umím jak které a spíš jen teoreticky, než praktiky, ale to by se doladilo

25tky:
Nebyl jsem nic

Screen vašeho UI: http://imgur.com/JxDu8wO (nic moc, ale mě to vyhovuje- hraju takhle od doby svých začátků

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft):
...zdroje infromací ? ... strarej dobrej google a léta praxe

Staty: hit a expertise cap a pak všechno reforgovat do critu, upřednostňovat mastery před haste
Glyphy: Mortal Strike, Slam, Overpower
Long Charge, Colossus Smash, Sweeping Strikes
Battle, Berserker Rage
Sockety: +40strenght všude => jiné jen v případě aktivování Meta socketu, socket bonusu +strenght
Single Target rotace: Charge => Rend => Deadly Calm => Colossus Smash + Heroic Strike(HC) => Mortal Strike =>Overpower + HC => Slam => Overpower +HC => (konec Deadly Calm) => Inner Rage + Sweeping Strikes + Bloody Fury + Berserk Rage => Colossus Smash + HC => Mortal Strike => Overpower(když neprocne tak Slam) + HC => pod 20% health bosse vystřídá Slam Execute a takto pořád dokola stim, že Recklessness, Golemblood Potion a trinket Fury of Angerforge(+1926str) používám podle toho, jaký je boss( jak dlouho bude encounter než bude kill, jestli jsou tam části, kdy nemůžete ject full dmg atd.)
Multi Target rotace: Heroic Leap/Charge => Rend => Cleave + Whirwind => Sweeping Strikes + Bladestorm => Deadly Calm => pokračuje se jako u single targetu akorát místo HC se používá cleave a doplňuje se to Whirlwindem.
Moje macra: využívám stance dancingu, nebudu tu vypisovat všechny macra co mám(je jich spousta), ale dám vám náhled, jak to vypadá:
#showtooltip Charge(Battle Stance)
/cast Battle Stance
/cast Battle Shout
/cast Charge(Battle Stance)
#showtooltip Colossus Smash
/cast Berserker Stance
/cast Colossus Smash
#showtooltip Mortal Strike
/cast Berserker Stance
/cast Mortal Strike
#showtooltip Overpower
/cast Battle Stance
/cast Overpower
+ využívám ještě Survival macra, kdyby náhodou:
#showtooltip Shield Wall
/cast Defensive Stance
/equip Bloodlord's Protector
/equip Shield of the Blood God
/cast Shield Wall
#showtooltip Shield Block(Defensive Stance)
/cast Defensive Stance
/equip Bloodlord's Protector
/equip Shield of the Blood God
/cast Shield Block(Defensive Stance)
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
The Independent- GuM to leavnul a guilda se rozpadla
Ownage- neochota, zaplej autoinvite, raidtime který mi nevyhovoval
Infernus Ascensores- neochota, zaplej autoinvite, nedostával jsem se do raidů kvůli už určeným raid groupám, které byla pevně dané
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Spam world xDDD
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Už jenom kvůli tomu, že se mi líbí váš web

Koho znáte v <SFU> ? Neznám, jste ali guilda, dnes jsem poprvé viděl vaše macro na worldu hordy.
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? Co mě odlišuje od ostatatních ? můj hlas určitě, mluvim strašně pomalu

Vypište svoje alty (stačí level 85): alta nemám, na co taky, když mi chybí furt full gear a 800 achievů

Napište nám něco o Vás (info z real lifu): No bydlím v Chebu na západě čech, jsem ještě na střední škole, bo jsem to pěkne do**bal