Nick postavy: Downeth
Class/main spec: Holy/Retri
Věk: 18
ItemLvL: 361
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Downeth
Jak dlouho vlastníte tento char: Pol roka cca
FPS: 30 na High
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW som začal hrať na 2.4.3 patchi to boli tie úplné začiatky, čisto iba expenie. Aktívne hrať som začal až na 3.3.5 kde som hrával prevažne PVP ale aj PVE, čo sa týka serverov tak som chvíľu hrával na Anthorii, Anatheme ale nie nejako výrazne. Cataclysm hrávam v podstate iba teraz na Twinstare. Čo sa týka nejakých "achievementov" tak na Wotlku som mal časom rank 1 samozrejme na freečku a teraz mám 2050. Všetkých bossov mám zabitých na HC, BoT mam na 25hc okrem Alakira toho na HC nemám.
Váš raid time:
pondělí - (15:00… do…20:00) - sekundární raid
čtvrtek - (15:00… do…20:00) - sekundární raid
Zvyčajne ešte aj od 22:00 - 00:00
V podstate celý deň akurát sa potrebujem aj jesť, učiť sa a tak.
Vaše HPS na:
Chimareon HC/Normal: 11 - 12k HPS
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
10tky:
BoT - (5/5) - HC (4/5) Ascendantov nemam
BWD - (6/6) - HC (6/6)
TotFW - (2/2) - HC (0/2)
25tky:
BoT - (?/?) - HC (4/5)
BWD - (?/?) - HC (5/5)
TotFW - (0/2) - HC (0/2)
Screen vašeho UI: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): Tauri-Veins, Skillcapped, Youtube ...
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Klasické expiace guildy, taká "serioznejšia" League of Fallen kde sme progressovali iba normal, malá aktivita
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Z worldu, posledne hľadali holy paladina.
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Bez guildy nieje možný nejaký progres aspon tej 10hc, s worldu sa neposkladá nič. Zatiaľ som videl v SFU iba normálnych ľudí tak asi tak.
Koho znáte v <SFU> ? nikoho
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? Niesom konfliktný, rád pomôžem niekomu ak bude treba čo bude asi opačne v tomto prípade

Vypište svoje alty (stačí level 85): (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita)
Flammability - Warlock / Demonology - 358 - keď mam IDčka na paladinovy tak si spravím IDčka na lockovy takže to tak striedam viacmenej, ale prioritu ma paladin
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Mám 18 rokov, študujem na gymnáziu 3. ročník, plánujem vysokú školu technickú so zameraním na informatiku, venujem sa aj PC grafike, neviem čo viac by som mohol povedať