Nick: Bubllebee
Věk:17
Vaše FPS: (při 25man) 40fps
Váš raid time:
neděle - (celý deň volný) - primární raid
úterý - (17:00-23:00) - primární raid (progres)
pondělí - (17:00-23:00) - sekundární raid
čtvrtek - (17:00-23:00) - sekundární raid
>>> Část zabývajcí se Historii
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Hral som iba na Twinstari cca 2 roky tu som mal Hunter 371 a druid 361
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
(ze všech serveru) Defectionis-moja guilda kde som začínal tam sme raidovali a všetko kolektív bol super len ich to po roku prestalo baviť a rozpadlo sa to.. ja som mal potom prestávku s wow cca na 2mesiace lebo som si nevedel zvyknúť na inú partu a guildu potom som začal hrať a bol som v Guildách : Boogie,bídnici a nepamätám si asi ešte jedna tam bola dôvod odchodu nesadol mi kolektív, potom som našiel guildu Delta Squad kde som snimi progressoval raidy HC až do 12/13HC potom sme ako naša raid grupa odišli do Guildy Mindwashing z Dôvodu že sa niektorý hráči nevedeli zhodnúť s GuM. možno sa pýtate prečo som si nepreviedol huntra sem na alianciu a to z dôvodu že unás v guilde (mindwashing) ako grupa sme stále vymýšlali blbosti a kamarát raz došiel stým že má nejaký bug tak som to znudi vyskúšal šak brali sme to len tak a doplatili sme nato perma banom takže som mal potom svoju postavu po 2rokoch preč len tak. tak som si už povedal že už nikdy nič radšej skúšať nebudem

Link na postavu na jiném serveru (popř. ofi)
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Cez twinhead som pozeral 25man guildy a vy ste sa mi nejak zapáčili a máte záujem o Surv Huntra
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Ani neviem chcem vyskúšať niečo nové 10man už bolo také že to chodím stále a chcem vyskúšať 25man

Koho znáte v <SFU> ?
Nepoznám odvás nikoho
>>> Část zabývajcí se postavou na twinstaru
Máte Character na Twinstaru?
Nemám tu nič teraz už iba tohto huntra
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Bubllebee
Link na twinheadu: https://cata-twinhead.twinstar.cz/?char ... rtemis#bot
iLVL: 356
Class: Hunter
Main Spec: (herni uroven) Surv
Off Spec: (herni uroven) Surv
>>> Část zabývajcí se Skillem
S kterými classami máte zkušenosti, a rozepište váš skill s těmito classami?
Mám skúsenosť s surv huntrom a ako tak s resto druidom obydve postavy som mal vyexpené
V případě, že nemáte char, za jaký char + spec byste chtěl(a) v SFU hrát ?
Chcel by som hrať uvás s Surv hunterom
Vypište vaše zkušenosti z datadisků cataclysm a výše (progres raidu, znalosti taktik a mechanik bossů, atd)
Znalosť taktík 13/13HC
BoT:4/4N 5/5HC
BWD:6/6N 6/6HC
Tot4w:2/2N 2/2HC
Odkud čerpáte informace o WoW (theorycraft):
čerpal som od kamarátov ktorý hrali za surv huntra a z internetu.
Theorycraft: staty : Agi>Hit 8%(961)>Crit>Mastery najlepšie celé číslo napr 17% alebo 18%>Haste na poslednom mieste Kvôli Druhému set bonusu ktorý redukuje cast Cobry o 0,2sec
Enchanty: Head repka s Ramkahen
Shoulder repka s Therazane
Ostatné enchanty nájdem u Enchantera a LW
Gemy: Meta: 54agi 3%crit
Red: 40agi dávam všade kde nieje socket bonus agi
Blue: 20agi/20hit
Yellow: 20agi/20haste/crit
Glyphy: Prime Glyphs: Glyph of Explosive Shot,Glyph of Kill Shot,Glyph of Arcane Shot
Major Glyphs: Glyph of Trap Launcher,Glyph of Deterrence,Glyph of Disengage
Minor Glyphs: Glyph of Feign Death,Glyph of Aspect of the Pack,Glyph of Revive Pet
Rotácia: Pred pullom Marka, 5sec pred pullom nástrel,2sec pred pullom potka a začínam rotáciu Explo>Black Arrow>Serpent Sting>Cobra a tak ďalej opakujem pri zostatku Focusu dávam Arcane Shot a keď má Boss pod 20% tak do rotácie ešte pribudne Kill Shot. Pri proce LnL idem : Explo>Arcane>Explo>Arcane ( keď mám focus nad 80) inak Explo>Arcane>Explo>Cobra a vrátim sa späť do rotácie uvedenej vyššie.
Co nám můžete nabídnout ?
Môžem vám ponúknuť moju aktívnosť,pomoc hráčom,komunikatívnosť počas aj mimo raidu buď TS alebo Guild Chat

a samozrejme tiež si rád aj ja vypočujem čo mám zle čo by som mal opraviť predsa len nikto nevie všetko

Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Tak Volám sa Alan mám 17 študujem na strednej škole moje záluby sú šport-fitness,wowko,chodenie von,facebook a raz začas keď dostanem chuť na alkohol tak idem na disko ale všetko s mierou

PS: Keď ste to dočítali až sem tak prepáčte keby som niečo vynechal alebo skrátil ale ja som omylom vypol stránku takže som to písal celé odznovu