Class/main spec: ArmsPVP/ArmsPVE
Věk: 28
ItemLvL: 358 PVE(s t2 wep)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... efernandez
Link na twinheadu: Jeste sem tu zadny raid nebyl takze by to bylo zavadejici
Jak dlouho vlastníte tento char: Primo tento char asi 4-5 mesicu, jinak class jako takovou hraju osmym rokem.
FPS: 40-50 pri fair effectech
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? 8 let, prevazne wotlk, a prevazne pvp, potom offi pandy, sem tam nejake freecka jako AT(pvp), potom tu cataclysm

Váš raid time:
pondělí - zalezi jestli mam odpoledni nebo ranni, pokud ranni jsem k dispozici, pokud odpoledni tak dojdu az po desate
čtvrtek - to same
Vaše DPS na:
Dummy - 25k na 5m dmg
Chimareon HC/Normal - nebyl sem
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
10tky:
BoT - NE - HC NE
BWD - NE - HC NE
TotFW - NE - HC NE
25tky:
BoT - NE - HC NE
BWD - NE - HC NE
TotFW - NE - HC NE
Screen vašeho UI: http://i.imgur.com/XzSwSw9.jpg?1
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): Svou class ovladam, skromne receno uz na velmi slusne urovni jak v PVP tak v PVE, mno neco k teorii teda v PVE:
Prehot, charge, rend, calm, colosus, heroic off gcd, mortal, op, slam(pokud neprocne TFB na dalsi op), slamy hazet kdyz jsou mezery a neni mortal ani op dostupny, heroic tak pri 60+ rage pod bych nesel, odpalit rekle trinket, nejlepe s dalsim colosusem, urcite se na nej vyplati pockat, pokud neprocne drive z talentu, druha potka na druhy burst, jak je vic targetu, tak davat cleave misto heroicu a sepinat si sweeping strikes plus bladestorm, u tri a vice targetu se vyplati i thunder clap.
Neberu v potaz profese napr rukavice z engu, kterou sepinam pri calmu na zacatku a pak po minute.
Execute faze, tocim nejlepe s deadly calmem, stridam execute a mortal strike(sance na crit plus 10 procent dmg up). pokud je calm tak off gcd davam heroic, nebo pokud je vic rage ale spis setrim na execute, ktery proste toci nejvic i vic jak slam.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: SFU(ano byl sem tu ahoj ahoj), konec PVP divize a celkove cele pvp na serveru ochablo co se tyce rbg etc etc, prodal sem char a skoncil sem na nejaky cas s wowkem. Po navratu sem koupil tohoto warra, na horde si nasel guildu, ale horda me nebrala, moc nezalezelo ani v jake g jsme byl, chtel sem zpet na ali, no na ktere uz jsem, nabral sem zacatecni PVE gear, protoze me PVE uprimne chytlo a rekl sem si, ze to tu zkusim, tentokrat na druhe strane jako PVE hrac.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Byl jsem tu jak uz jsme rekl.
Proč chcete jít právě do <SFU> Protoze mi tu bylo dobre, a co jsme hrali pvp, tak to melo uroven a samozrejme vim, ze ani pve sekce nezahalela, a ikdyz se pvp a pve divize moc nepotkavala, co se tyce komunikace, tak myslim, ze ani tam spatne nebude.
Koho znáte v <SFU> Atraye jeste z pvp divize, jinak tak po jmenech skoro kazdeho, jakoby od videni

Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? Myslim si, ze budu dobry dps kolotocar, co sem byl naprikald zakaldni rhc, tak sem tocil vic jak full bis lidi, kolem 30k se mi podarilo nejvic a to mam zakladni pve gear. Co se tyce taktik a veci okolo, tak jsem myslim celkem vnimavej clovek, co ma vsehc pet pohromade a staci mi to projit jednou dvakrat a uz vim a jedu na sto procent.
Vypište svoje alty (stačí level 85): Nemam, ikdyz se mi pomalu rysuje shamanek(enha), ale to je jeste na dlouho.
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Toz jmenuju se Miloslav, je mi 28, sem ze severni moravy, takze dost chlastam a mam rad box a motorky, jo a pekny holky, hlavne tu svoji

To je asi vse, tak diky za odezvu