Nick postavy: Traiteristka
Class/main spec: Rouge/Assassination
Věk: 24
ItemLvL: 355
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... aiteristka
Jak dlouho vlastníte tento char: od jeho založenia, t.j. cca 2 mesiace
FPS: 40+
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hrám od strednej školy, čiže to máme zhruba nejakých 8 rokov (nejaké prestávky medzi tým samozrejme boli

Váš raid time: pondelok - nedeľa

Vaše DPS na: Dummy - cca 13k, Chimareona som ešte nebol
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
No WOTLK som už spomenul... a čo sa týka Twinstaru, resp. cata dungov všeobecne, tak mám nabehané takpovediac len firelandy a dragon soul z moltenu...na Twine som bol iba BH
Screen vašeho UI: https://ctrlv.cz/shots/2016/03/01/EeIO.png
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: zdroje používam veľmi málo, to človek musí mať v krvi a prísť na to sám

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Proxima Centauri - rozpad guildy
Project Resurrection - rozpad celého serveru
Rising Tide - úpadok guildy
- momentálne som v nejakej expiacej guilde, ktorá ma invla na lvly 1...som tam len kvôli guild perkom

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? od tria Tempy, Yaxa, Menhatten
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Kvalitná guilda, chcem si znova zájsť raidy na vysokej úrovni kde ľudia vedia čo robia, oddýchnuť si pri tom, zabaviť sa a spoznať nových ľudí... veď o tom to všetko je

Koho znáte v <SFU> ? no ako som už pár krát spomenul - Tempy, Yaxa, Menhatten...ale vďaka TS som už pár z vás spoznal

Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? Som nekonfliktný človek, priateľský, kľudný, rád pomôžem, podebatujem

+ rád by som ešte dodal že druhú profku mám momentálne mining, ktorú samozrejme časom chcem zmeniť na BS...ako som spomínal vyššie, súčasné raidy nemám veľmi odchodené, takže ak sa dostanem na test raid tak predpokladám tam samozrejme nejaké tie faily, ale myslím si (resp. dúfam) že som typ človeka ktorý má cit pre videohry a keď si to pár krát obehá tak failne možno raz za rok keď sa akurát bude škrabať na hlave

Vypište svoje alty (stačí level 85): zatiaľ bez altov, možno v budúcnosti dostanem chuť znova healovať a nejakého si vyexpím

Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Som študent na Technickej univerzite vo Zvolene (odbor Protipožiarna ochrana a bezpečnosť)...rád športujem, čítam, zbehnem von s kamarátmi, mám rád filmy a okrem WoW si rád zahrám aj LoL (čo už niektorí z vás vedia

Ďakujem za prečítanie, hádam sa čoskoro vidíme