Friedrich - Holy Paladin [TEST/-/NEPRIJAT]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Friedrich
Class:: Paladin

Friedrich - Holy Paladin [TEST/-/NEPRIJAT]

Příspěvekod Friedrich » pon 04. dub 2016 12:02:48

Typ prihlasky: (standard)
Nick postavy: Friedrich
Class/main spec: Holy Paladin
Věk: 22
ItemLvL:(min 350ILvL) 353
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Friedrich
Link na twinheadu: https://cata-twinhead.twinstar.cz/?character=Friedrich&realm=Artemis
Jak dlouho vlastníte tento char: od roku 2011
FPS: (při 25man) +- 60 (není ale problém snížit detaily z max)

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?

WoW jsem začal hrát jako malej párek v roce 2008 na funu, jehož jméno se už stačilo ztratit v éteru. Twinstar jsem objevil a přešel na něj v lednu/únoru 2009 #TBC. Skill byl viditelný hned na první pohled, protože nic vás nenaučí WoW jako kvalitní fun, kde na spawnu čeká vendor s epic itemy.

Do raidu jsem se tedy dostal o rok později (Magtheridon a Gruul) s guildou Unique, ve které jsem se moc neohřál, protože to ještě moc nešlo - v této době jsem hrál za Warlocka. Netrvalo to moc dlouho a přišel WotLK (#raidersRageSWPatSameTime). Po znechucení přeplněností Borean Tundry a nefungováním questů jsem se rozhodl oželet 12 lvlů a zkusit DK. Než jsem doexpil na 70, tak už byly úvodní lokace o poznání prázdnější a já si mohl v klidu doexpit svojí první 80-ku. Na zhruba tři měsíce jsem zapadl do guildy, jejíž jméno jsem už raději zapomněl, protože progress stylem clear jednoho křídla Naxxu stačí byla malá noční můra. Čas plynul a začal se blížit Ulduar a já měl stále jen 2 token itemy, byl čas na změnu.

Přešel jsem (bez pamatováka na minulost) do UniQue a WoW nabralo trochu jiné obrátky. Naxx vyčištěn ihned a i tancování se po 2 ID poddalo. Ulduar byl na spadení, já byl na pozici CL DK, farmilo se na progress, očkem pokukovalo po nějakém Realm First. Přišel Ulduar. První den k Hodirovi, spokojenost - a pak konec. Osobní problémy GuM-a způsobily totální rozpad raidů, vzhledem k jeho dominantnímu postavení v hierarchii guildy, guilda se do pár měsíců rozpadla a bylo potřeba jít zase dál. Drunken Hamsters. Progress byl o poznání pomalejší, ovšem vše bylo nahrazeno výborným kolektivem, takže se i wipe snášel vpohodě. Po chvíli opět na pozici DK CL, mířilo se na Yogga, problémem byla aktivita hráčů, která často způsobovala, že jsme za ID nestihli k Yogg-Saronovi dojít a tedy až po delší době padl naším úsilím. Vyčerpání zdlouhavými raidy přes celý týden na ohraném raidu ovšem znamenalo další konec guildy, kde jsem byl členem.

Celkové znechucení přivolalo pauzu od WoW a období ToC a ICC jsem zahlédl jen při občasných nostalgických chvilkách. Cataclysm jsem poprvé ochutnal na serveru Ice online, vyexpil Warriora na 85 ale ani jsem se nedostal k raidům, protože stav serveru byl tristní. Byl čas vrátit se na Twinstar.

Postupně jsem vyexpil své postavy na 85, akorát do raidů jsem se nedostal, protože raidy jsou už rozjeté, guildy očekávají raid gear a world má nároky na ilvl a mám pocit, že je čas na změnu.

Váš raid time:
pondělí - od 09:00 - do 24:00 sekundární raid !vyhrazuju právo oběda, večeře a pauzy na čůrání :P
čtvrtek - od 09:00 - do 24:00 - sekundární raid

Vaše DPS na:
Dummy 400-500dps
Chimareon HC/Normal nevim

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
10tky:
BoT - (4/4) - HC (1/5)
BWD - (0/6) - HC (0/6)
TotFW - (0/2) - HC (0/2)
25tky:
BoT - (4/4) - HC (1/5)
BWD - (0/6) - HC (0/6)
TotFW - (0/2) - HC (0/2)

Screen vašeho UI: http://oi68.tinypic.com/t702mt.jpg

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): http://www.tauri-veins.com/ + taktiky Youtube/Google podle kvality textu

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
UniQue - rozpad
Drunken Hamsters - rozpad
Ancestors of Elune - chování vedení guildy
SuicideCrew - nevyhovující stav R2

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Nábor v world chatu, obecné povědomí z HC o schopnostech guildy.

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Mám chuť zase začít raidovat s partou, se kterou si budu rozumět a díky tomu mě raidování bude bavit.

Koho znáte v <SFU> ? Malinko Vojela.

Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? Jsem starej dědek, rád si pokecám o všem možným, piju i s Mírou a nejsem nezadanej :lol:

Vypište svoje alty (stačí level 85): (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita)
Fanghorn - Frost/Unholy - 355
Fanghoron - Demon/Affli - 360
Fanghoras - Balance/Feral - 351
Fanghoria - Holy/Shadow - 331

Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Jsem vysokoškolák letos končící bakaláře, takže školy je minimum, dělám na bakalářce. Čas zabíjím se vzduchovkou (mezi oči jednou ranou :D ), užívám jara, když je možnost tak jsem s přítelkyní a jinak jsem u PC - YT, WoW, Besiege momentálně vedou.
Naposledy upravil(a) Friedrich dne pon 04. dub 2016 12:31:29, celkem upraveno 2 x.
ziarovka
[ SFU Clen ]
Class:: Death Knight
Kontaktovat uživatele:

Re: Friedrich - Holy Paladin

Příspěvekod ziarovka » pon 04. dub 2016 12:22:24

ako človek nevyzeráš zle. prihláška pekná . Len nevidím tam ten vyplnený štvrtok: raid time takže ak by ty vyhovoval aj štvrtok tak by nemal byt problém ohľadom testu si to nechám na CL. ak uzná že máš na progres Nefarian 25HC tak si ta vyskúšame.
Obrázek
Azzinoth
[ SFU Clen ]
Class:: Druid

Příspěvekod Azzinoth » pon 04. dub 2016 12:25:44

Ale ale ... Paladin a ešte k tomu holy ... na prihláške si si dal záležať ... Už len kvoli tomu ti dávam za pre test raid. Akurát by ma zaujímalo toto - SuicideCrew - nevyhovující stav R2 -> čo je to nevyhovujúci stav podľa teba ? ... Keby to bolo u nás rovnaké, tiež by si odišiel ?
Azzinot - Balance/Restoration/Feral Tank/Feral DPS DRUID ala transformeris -.-
Azzitwo - PvP Druid Incoming
Friedrich

Příspěvekod Friedrich » pon 04. dub 2016 12:29:35

Editem menší gramatický chybky zmizel můj post do schvalování, sry about that. :D

Čtvrtek jsem přehlídl na vyplnění. Tedy - večery můžu všechny všední dny (pátek, sobota podle přítelkyně jak má čas ona). Vyjímku tvoří tento týden, kdy ve čtvrtek večer nebudu u PC.

Pod termínem nevyhovující stav si představuji, když se kvůli nižšímu ilvl radši dobralo z worldu. Pokud by podobná situace měla nastat i zde, pak ano, odešel bych, protože dle mého názoru má guilda preferovat své členy, pokud jsou dostupní a ochotní jít raid, zvláště pak, pokud upravují spec podle potřeb guildy, nikoli podle osobní preference (pro vyjasnění, stavěl jsem retri pro guildu, holy mám osobní zájem být).
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » pon 04. dub 2016 12:37:47

jak jsi na tom se znalostí cata raidů, konkrétně BOT,BWD throny HC a Fireland HC, za holy paladina.
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Vision13
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Vision13 » pon 04. dub 2016 12:39:17

Tak jsem se tím prokousal a musím ti říci, že jsi se měl dát raději na spisovetele, protože to bylo dlouhé jak román od Viktora Huga kterého mám rád, ale přeskakuju detaily, které zajímají spíše historické badatele.

Friedrich píše:Váš raid time:
pondělí - od 09:00 - do 24:00 sekundární raid !vyhrazuju právo oběda, večeře a pauzy na čůrání
čtvrtek - (od… do…) - sekundární raid

Trošku nechápu jak s námi chceš hrát, když nemáš pro hru prostor a vyhrazuješ si práva, která nemá ani Guild Mastr, který se nejde najist dříve, než řekne Raid Leadr že je přestávka. (ta trvá max 5min a spíše sní nepočítat, protože 25 lidí si jde zahrát a na raid se připraví předem tak, aby se nic nebrzdilo)

Friedrich píše: Jsem starej dědek

to raději nepiš, protože mě je 34 a strarej nejsem :D Na to máme v guildě jiný chlapáky.

Talenty OK Glyphy na desítku dejme tomu . EQ se dá dohnat rychle pokud budeš mít trochu snahy.

Co používáš za addony ? Sleduješ v raidu jak jsou na tom healeři s manou a případně jak.

Seřaď staty a napiš třeba něco o Mastery
Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli ! Ty v domečku máš svatý klid, můžeš chodit do hospody, karty mastit, pivo pít ! Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli !
Azzinoth
[ SFU Clen ]
Class:: Druid

Příspěvekod Azzinoth » pon 04. dub 2016 12:45:02

Štvrtok možeš to je super ... čo sa týka Suicidu tak je to ok viacmenej ... výborne.
Azzinot - Balance/Restoration/Feral Tank/Feral DPS DRUID ala transformeris -.-
Azzitwo - PvP Druid Incoming
Friedrich

Příspěvekod Friedrich » pon 04. dub 2016 12:52:33

Pokud po stránce účasti s palachem tak 00-nic.

Po stránce teorie jsem si načítal taktiky na BWD, nicméně mi nebylo umožněno si je porovnat s reálnou zkušeností.

Raid time jsem vyplňoval podle vzoru s myšlenkou, že jde o raid dny R2. Pokud jde o mé kompetence, tak jsem k dispozici v týdnu večer a o víkendu v neděli + ne vždy pá/so.

Addony vyjmenuju klíčové: SUF, HealBot, Bartender, PowerAuras, NeedToKnow, DBM, PowerAuras, Auracle

Manu ostatních healů jsem nemohl sledovat v RHC :) nicméně pomocí HealBotu v powerbaru.

Staty:
Intel > Spirit > Haste > Crit > Mastery
Hit 0

Mastery? Umístí bublinu na target direct healu (Shock, D/H.Light, WoG, FoL) s hodnotou určitého % z healu, který ji vyvolal
Friedrich

Příspěvekod Friedrich » pon 04. dub 2016 12:57:43

Vision13 píše: vyhrazuješ si práva, která nemá ani Guild Mastr, který se nejde najist dříve, než řekne Raid Leadr že je přestávka. (ta trvá max 5min a spíše sní nepočítat, protože 25 lidí si jde zahrát a na raid se připraví předem tak, aby se nic nebrzdilo)

Tady to asi nebylo pochopeno tak jak jsem myslel - je to myšleno tak, že pokud bych měl hrát od 9 ráno do půlnoci, tak bych nehrál bez močení a jídla :lol:
Vision13
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Vision13 » pon 04. dub 2016 13:05:52

Jak jsou všichni hrr na H paladina :D viděl jsem tvuj prispěvek asi první, ale jelikož jsem u toho vyřídil asi tři maily a telefonát s účtárnou, tak mě všichni předběhli :D

jen malé vysvětlení proč se ptám i na to, na co jsi odpověděl. měl jsem to rozepsané dlouho.
Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli ! Ty v domečku máš svatý klid, můžeš chodit do hospody, karty mastit, pivo pít ! Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli !
Vision13
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Vision13 » pon 04. dub 2016 13:08:24

Friedrich píše:
Vision13 píše: vyhrazuješ si práva, která nemá ani Guild Mastr, který se nejde najist dříve, než řekne Raid Leadr že je přestávka. (ta trvá max 5min a spíše sní nepočítat, protože 25 lidí si jde zahrát a na raid se připraví předem tak, aby se nic nebrzdilo)

Tady to asi nebylo pochopeno tak jak jsem myslel - je to myšleno tak, že pokud bych měl hrát od 9 ráno do půlnoci, tak bych nehrál bez močení a jídla :lol:

Tak todle beru a teď něco i ktěm addonum a Masterce :P
Friedrich

Příspěvekod Friedrich » pon 04. dub 2016 13:21:14

Vision13 píše:Tak todle beru a teď něco i ktěm addonum a Masterce :P

Viz můj post v 13:52:33. Nevím jestli jsi to nepřehlédl, anebo jsi chtěl podrobněji ;)
Vision13
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Vision13 » pon 04. dub 2016 14:05:23

Ok to mě stačí ;) jsem v práci a tak mi to uniklo :D

Pro test
mellysko
[ SFU Clen ]

Příspěvekod mellysko » úte 05. dub 2016 22:05:26

Na všechno už se zeptali ostatní, s přihláškou jsem spokojen. Jsem pro test raid
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » stř 06. dub 2016 10:10:55

Udelej si cas na NEDELI 19:00, pujdes snama BOT a BWD (nastuduj si taktiky)
Posli mi na EMAIL crafty@sixfeetunder.cz tvoje telefoni cislo a mesto kde bydlis + co studujes

Teoreticky ti na nedeli pujcime postavu, ale to se jeste domluvime
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Pepíkus
[ Class Leader ]
Class:: Mage

Re: Friedrich - Holy Paladin [TEST/-/NEPRIJAT]

Příspěvekod Pepíkus » stř 20. dub 2016 19:46:26

Na vlastní žádost dle domluvy uzavřeno.
Správce GB /// "Winter is Coming" ...STARK

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”