Nick postavy: Friedrich
Class/main spec: Holy Paladin
Věk: 22
ItemLvL:(min 350ILvL) 353
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Friedrich
Link na twinheadu: https://cata-twinhead.twinstar.cz/?character=Friedrich&realm=Artemis
Jak dlouho vlastníte tento char: od roku 2011
FPS: (při 25man) +- 60 (není ale problém snížit detaily z max)
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW jsem začal hrát jako malej párek v roce 2008 na funu, jehož jméno se už stačilo ztratit v éteru. Twinstar jsem objevil a přešel na něj v lednu/únoru 2009 #TBC. Skill byl viditelný hned na první pohled, protože nic vás nenaučí WoW jako kvalitní fun, kde na spawnu čeká vendor s epic itemy.
Do raidu jsem se tedy dostal o rok později (Magtheridon a Gruul) s guildou Unique, ve které jsem se moc neohřál, protože to ještě moc nešlo - v této době jsem hrál za Warlocka. Netrvalo to moc dlouho a přišel WotLK (#raidersRageSWPatSameTime). Po znechucení přeplněností Borean Tundry a nefungováním questů jsem se rozhodl oželet 12 lvlů a zkusit DK. Než jsem doexpil na 70, tak už byly úvodní lokace o poznání prázdnější a já si mohl v klidu doexpit svojí první 80-ku. Na zhruba tři měsíce jsem zapadl do guildy, jejíž jméno jsem už raději zapomněl, protože progress stylem clear jednoho křídla Naxxu stačí byla malá noční můra. Čas plynul a začal se blížit Ulduar a já měl stále jen 2 token itemy, byl čas na změnu.
Přešel jsem (bez pamatováka na minulost) do UniQue a WoW nabralo trochu jiné obrátky. Naxx vyčištěn ihned a i tancování se po 2 ID poddalo. Ulduar byl na spadení, já byl na pozici CL DK, farmilo se na progress, očkem pokukovalo po nějakém Realm First. Přišel Ulduar. První den k Hodirovi, spokojenost - a pak konec. Osobní problémy GuM-a způsobily totální rozpad raidů, vzhledem k jeho dominantnímu postavení v hierarchii guildy, guilda se do pár měsíců rozpadla a bylo potřeba jít zase dál. Drunken Hamsters. Progress byl o poznání pomalejší, ovšem vše bylo nahrazeno výborným kolektivem, takže se i wipe snášel vpohodě. Po chvíli opět na pozici DK CL, mířilo se na Yogga, problémem byla aktivita hráčů, která často způsobovala, že jsme za ID nestihli k Yogg-Saronovi dojít a tedy až po delší době padl naším úsilím. Vyčerpání zdlouhavými raidy přes celý týden na ohraném raidu ovšem znamenalo další konec guildy, kde jsem byl členem.
Celkové znechucení přivolalo pauzu od WoW a období ToC a ICC jsem zahlédl jen při občasných nostalgických chvilkách. Cataclysm jsem poprvé ochutnal na serveru Ice online, vyexpil Warriora na 85 ale ani jsem se nedostal k raidům, protože stav serveru byl tristní. Byl čas vrátit se na Twinstar.
Postupně jsem vyexpil své postavy na 85, akorát do raidů jsem se nedostal, protože raidy jsou už rozjeté, guildy očekávají raid gear a world má nároky na ilvl a mám pocit, že je čas na změnu.
Váš raid time:
pondělí - od 09:00 - do 24:00 sekundární raid !vyhrazuju právo oběda, večeře a pauzy na čůrání

čtvrtek - od 09:00 - do 24:00 - sekundární raid
Vaše DPS na:
Dummy 400-500dps
Chimareon HC/Normal nevim
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
10tky:
BoT - (4/4) - HC (1/5)
BWD - (0/6) - HC (0/6)
TotFW - (0/2) - HC (0/2)
25tky:
BoT - (4/4) - HC (1/5)
BWD - (0/6) - HC (0/6)
TotFW - (0/2) - HC (0/2)
Screen vašeho UI: http://oi68.tinypic.com/t702mt.jpg
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): http://www.tauri-veins.com/ + taktiky Youtube/Google podle kvality textu
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
UniQue - rozpad
Drunken Hamsters - rozpad
Ancestors of Elune - chování vedení guildy
SuicideCrew - nevyhovující stav R2
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Nábor v world chatu, obecné povědomí z HC o schopnostech guildy.
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Mám chuť zase začít raidovat s partou, se kterou si budu rozumět a díky tomu mě raidování bude bavit.
Koho znáte v <SFU> ? Malinko Vojela.
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? Jsem starej dědek, rád si pokecám o všem možným, piju i s Mírou a nejsem nezadanej

Vypište svoje alty (stačí level 85): (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita)
Fanghorn - Frost/Unholy - 355
Fanghoron - Demon/Affli - 360
Fanghoras - Balance/Feral - 351
Fanghoria - Holy/Shadow - 331
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Jsem vysokoškolák letos končící bakaláře, takže školy je minimum, dělám na bakalářce. Čas zabíjím se vzduchovkou (mezi oči jednou ranou