Nick postavy: Suriana
Class/main spec: Priest/Holy
Věk:24
ItemLvL: (min 368ILvL)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Suriana
Jak dlouho vlastníte tento char: Tuto postavu jsem si vyexpil. Hraju jí cca rok a něco, přesně si to nepamatuju

FPS: (při 25man) Nikdy sem s FPS problémy neměl

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Wow jsem začal hrát s mojí teď už bývalou přítelkyní

Váš raid time: čtvrtek (od 18.00 do...) - sekundární raid
Vaše HPS na:
Chimareon HC/Normal minulé ID sem měl na Chimovi HC 14,4 k HPS na 3 healy
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
10tky:
BoT - (5/5) - HC (4/5)
BWD - (6/6) - HC (6/6)
TotFW - (2/2) - HC (1/2)
25tky:
BoT - (5/5) - HC (4/5)
BWD - (?/?) - HC (?/?)
TotFW - (?/?) - HC (?/?)
Screen vašeho UI:

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): Co se týče pve hlavní zdroj informací byl pro mě youtube a stránka Tauri-veins.tk a nejdůležitějším zdrojem jsou zkušenosti nabyté hraním samotným

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: IF WE DIE IT WAS LAG moje první G odešel sem z ní s tímto charem, protože se nevěnovala pve. Gloria Victoria - Sloučená s Heroes of Yggdrasil - moje současná g.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? SFU je na Ali pojem téměř každý vás zná

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Důvodem je, že jste jedna z mála G co chodí 25 many HC a má 13/13 složeno což je můj cíl chci složit 13/13 a 25 many momentálně chodím 10 many. Taky jsem se dozvěděl, že jste hodně pevný kolektiv i mimo hru což je super! Kdyby se našel parťák do 2v2 k Sub roguně bylo by to úplně parádní

Koho znáte v <SFU> Do kontaktu jsem se dostal s Craftym na TS reagoval jsem na nábor pro Holy priesta.
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? Rychle se učím. Za krátkou dobu co hraju jsem se dostal na velmi slušnou úroveň. Protože chceš-li být nejlepší musíš se učit od nejlepších a to si myslím že vy jste. Proto se hlásím k vám. Dále jsem vyrovnaný přátelský člověk

Vypište svoje alty (stačí level 85): (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita), Woligan - rogue/Sub-363(pvp)/359 (pve) - aktivně hraju, Aguris - DK/frost 363(horda)- aktivně hraju, Numiel - mage/frost-353 občas hraju, Thulien - druid/resto - 352-občas hraju
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Jmenuju se Jarda pocházím z Chomutova. Studuju v Praze 4.ročník VŠCHT je mi skoro 24 let