Nick: XENTRIX
Věk: 19
Vaše FPS: 60-70 a niekedy aj 100 a viac

Váš raid time:
neděle - (od… do…) - primární raid
úterý - (od… do…) - primární raid (progres)
čtvrtek - (od… do…) - sekundární raid
ohľadom raidov sa viem dohodnúť, čas nebudem písať lebo keď bude treba budem schopný prísť na 90% (jedine, že by do toho vošlo niečo z real life a dôležitejšie)
>>> Část zabývajcí se Historii
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Altron dávno dávno dozadu uź ani patch nepametám
Equilibrium 3.3.5 - nudný server no môj prvý schopný začiatok
Anathema 3.3.5 roky rokúce s pauzami, rôzny chary od mága locka až po moje obľúbene classy ako je war a DK
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Rapid Evolution (top guilda na horde - ANATHEMA) odchod z dôvodu zmeny frakcie , raidy padali na 25HC aj v R3

The Destroyers (Ali guilda, spomedzi top guild, podobne ako s RE) Odchod, prešli sme do PR
PR (Project Ressurection) - TOP guilda u ali, dlhodobé pôsobenie v nej, bisové DK som u nich mal. Krásna guilda

A teraz dúfam, že sa dostanem k vám

Link na postavu na jiném serveru (popř. ofi)
Ako to už chodí, nenašlo mi postavu na anathema armory

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Cez jedného huntra od vás s ktorým som chodieval 5HC
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Verím, že ste pre mňa ten správny kolektív, a vaša guilda je mi známa ešte od niekiaľ, môžno sa mi to len zdá, ale ste mi povedomí

Koho znáte v <SFU> ?
Hunter Bubllebee
>>> Část zabývajcí se postavou na twinstaru
Máte Character na Twinstaru? Áno mám, XENTRIXO (druid)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Xentrixo
Link na twinheadu:
iLVL: 359
Class: Druid
Main Spec: FERAL DPS
Off Spec: urobím podľa potreby
>>> Část zabývajcí se Skillem
S kterými classami máte zkušenosti, a rozepište váš skill s těmito classami?
Prišiel som z WOTLKU, kde som hrával PVE UH DK so SHM, 12/12 LK 25 HC , skúsenosti s WoW celkovo mám dosť veľké, hlavne v oblasti PVE, čo sa týka capov statov, raidovania, prípadne lídrovania raidov no na cate zatial moc nie, ale už si zvykám.
V případě, že nemáte char, za jaký char + spec byste chtěl(a) v SFU hrát ?
Char mám takže toto berem ako irelevantný bod.
Vypište vaše zkušenosti z datadisků cataclysm a výše (progres raidu, znalosti taktik a mechanik bossů, atd)
Ako som hore spomínal, učím sa a myslím si, že sa učim rýchlo, hladám guildu, ktorá mi možno pomôže zlepšiť fungovanie v cata dungoch a je schopná chodievať pravidelne R1ky

Odkud čerpáte informace o WoW (theorycraft):
Všade možne, hlavne google, youtube atď

Co nám můžete nabídnout ?
Môžem ponúknuť skúsenosti s raidovaním, poslušnosť, rady v tom v čom sa vyznám, ochotu pomôcť a dobrú náladu (základ je vguilde sa nehádať a fungovať ako celok)
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Som 19 ročný fagan, ktorý sa sem tam rád zahrá WoW (haha, že sem tam

Ešte by som rád dodal niečo z WoWka...
Takže, wowko hrávam dlho, mám pomerne zvládnuté skoro všetky classy, lenže tu mám len fekal druida. Nemám problém skladať raidy a rád by som sa k vám pridal.