Nick postavy: Kubikowic
Class/main spec: Affli warlock
Věk:23
ItemLvL: 359 ilvl
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Kubikowic
Jak dlouho vlastníte tento char: Týden (bohužel kvuli odcizené postavě)
FPS: 90-40-20
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?: World of warcraft hraju od roku 2005, od Vanilly, dlouhou dobu, jsem působil jako event master a game master na ruzných serverech a věnoval se většinou PVP, od roku 2008 jsem začal hrát na officiálním serveru. Zde jsem začínal jako totální nub pod českou guildou PVE, která mě učila co a jak hrát. Bohužel, do ted jsem hrál na hordě, za warlocka. Nick: Asinius, ale bohužel mi byl odcizen, a byl sem tímto warlockem co mam ted obdarován od kamaráda, že za něj nehraje, ( twinstar bohužel čorování neřeší). Postava měla ilvl 335 a byla čerstvě doexpená, takže se tam snažím dohnat vše co se dá.
Váš raid time:
čtvrtek - (od 4 do 12) - sekundární raid - někdy i déle

neděle - (od 0 do 0) - primární raid (dobrovolný standby)
úterý - (od 4 do 12 ) - primární raid (dobrovolný standby)
Momentálně mam prazdniny a jelikož studuju ještě tak času mam dostatečně. Pokud ovšem nebudu s přítelkyní, to přítelkyně má samozdřejmně přednost před Wowkem, takže myslím a doufám, že to jde bez problémů zařídit.
Vaše DPS na:
Dummy momentálně stímhle ilvl kolem 13-15k
Chimareon HC/Normal ještě netestováno na tenhle EQ
Vypište svůj progress na Twinstaru:
10tky:
BoT - (4/4) - HC (4/5)
BWD - (6/6) - HC (6/6)
TotFW - (0/0) - HC (0/0)
FL - (7/7) - HC (6/7)
25tky:
BoT - (3/4) - HC (2/5)
BWD - (6/6) - HC (3/6)
TotFW - (0/0) - HC (0/0)
FL - (7/7) - HC (6/7)
Dodatek: Většina progressu a zkušeností, jsou zde z twinu, z offi, z ice wowu.
Screen vašeho UI: http://www.jpeg.cz/obrazek/eUyx
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): Google, Svatej Petr Šimek ( praha ), ( člověk co mě učil hrát za warlocka). Tauri veins, molten, Youtube,
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:Na twinu jsem byl jen v jedné guildě, která bohužel, byla na hordě a nedávno se rozpadla a přešla zase na offik. Nick: Boltiborové (7/7N FL 4/7 HC FL)
Jak jste se dozvěděli o <SFU>: Tak, na hordě, jste docela legendární, co se týče kvalitního progressu a kvalitního zázemí pro guildu a progressu
Proč chcete jít právě do <SFU>: PRotože, mi příjde jako jedna z předních guild, která něco dokáže složit, a jít.

Koho znáte v <SFU>: Zatím bohužel nikoho.
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních): Odlišujemě určitě má osobní povaha a že jsem právě ten člověk, který se nerad hádá a něco řeší, který má nápady a zkušenosti co se týče progressu. Jsem ten člověk, kterýmu se řekne, at něco udělá někam jde a hned jsem tam

Vypište svoje alty (stačí level 85):Žádné alty nejsou. Po odcizení postav z učtu.
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Jmenuji se Kuba ( Překvapeníííí