Nick postavy: Systens
Class/main spec: Fire Mage
Věk: 16
ItemLvL: 370
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Systens
Jak dlouho vlastníte tento char: okolo 1 roku
FPS: 40 (při 25man) 60 (při 10man)
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Pred 3 rokmi som začal s WoTLK na serveri Anthoria, neskôr som prešiel na Cataclysm na server IceWoW kde som vlastnil warlocka a potom som prešiel na TwinStar
Váš raid time:
pondělí - (od…18:00 (cez školský rok) …do 00:30 neobmedzene ) - sekundární raid
čtvrtek - (od…18:00 (cez školský rok) …do 00:30 neobmedzene ) - sekundární raid
Ale môže sa niečo zmeniť pochopiteľne
Vaše DPS na:
Dummy - 16,5K
Boss - 17K - 20K (ak sa darí)
Vypište svůj progress na Twinstaru:
10tky:
BoT - (4/5) Normal
BWD - (0/6) Normal
TotFW - (0/2) Normal
FL - (3/7) Normal
HC 10 man - neodchodil
25tky: ešte som neodchodil ani 1 Normal ani Heroic 25 man raid
Screen vašeho UI: http://i64.tinypic.com/hv9b1t.jpg
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): Pyroblast => Living Bomb (tieto 2 dotky udržiavam na npc) => Flame Orb => Mirror Image => Fireball => Living Bomb (zapnem ak mi critne Pyroblast a buffy) => Scorch (ak utekám)
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Knightcraft Ali - pri progrese Firelands chýbali ľudia takže sme sa nedostali ďalej než 3. boss
Uprednostňované staty: Intelect => Hit (17% cap) => Haste => Critical Strike Rating => Mastery
Jak jste se dozvěděli o <SFU>? Hľadal som nejakú guildu na úrovni a Barbarian akurát napísal do worldu že SFU naberá hráčov
Proč chcete jít právě do <SFU>? Som si istý že tam nájdem spokojnosť ktorú hľadám od guildy

Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? Schopnosť sa učiť od skúsenejších, priateľský, úctivý a sústredený
Vypište svoje alty: Aberissi - Holy/Retribution Paladin lvl 85 (aktívny)
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Volám sa Andrej, študujem na gymnáziu, rád posilňujem a mám rád vyprážaný syr so zemiakmi a tatárskou omáčkou

Za skorú odpoveď Vám dopredu ďakujem a prajem príjemný deň