Nick: Dosan
Věk: 22
Vaše FPS: (při 25man)
Hraji na poměrně novém stroji takže s FPS by neměl být problém -> https://www.czc.cz/3fbdt8ul1kh83alc82deru94o3/seznam
Váš raid time:
Raid time je u mě celkem v pohodě, akorát víkendy mám občas proměnlivé. Studuji totiž VŠ a současně pracuji a zároveň bydlím na kolejích. O víkendech většinou jezdím domů, kde se věnuji rodině a koníčkům. Přesto ale mám doma Mac na kterým bych byl schopen raidovat.
>>> Část zabývajcí se Historii
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
K WoWku jsem se poprvé dostal cca v roce 2007, na serveru - https://www.youtube.com/results?search_ ... ystiq+song (oh yeah! Nechť mu je serverové nebe lehké) od té doby jsem měl pár pauz, což si myslím že je v životě Wowkaře normální

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:(ze všech serveru)
Na guildy, ve kterých jsem byl na předchozích serverech si už moc nevzpomínám ale na Twinu (WOTLK) to byly:
Ravencrest– Guilda ve které jsem na Twinu začínal. Všichni jsme se zde znali a raidování bylo v pohodě, ovšem nikdy jsme se nesložili na 25man a proto jsem odešel do Mosstroopers
Mosstroopers– Svého času TOP Guilda na Twinu, která téměř neměla konkurenci. Byl jsem zde od roku 2010-2013. Hrával jsem zde shamana (Dosan), možná budete někdo znát (končil jsem s WoW tak jsem postavu prodal). Ovšem po ulduaru se opět na twinu dlouho nic nedělo a lidi začali odcházet na offi apod.
Nisiar– Další z top guild, kde jsem působil cca půl roku. Po té jsem si dal s přicházející maturitou pauzu od wowka a dobrovolně jsem uvolnil místo dalším lidem

Cata:
Remember me – PVE guilda
Opět jedna z lepších, ačkoliv menších guild u Ali na twinu. Důvody proč nechci nadále pokračovat v této guildě jsou 3:
- V organizaci guildy je trochu chaoz, protože guilda se spojouje s další guildou, a kapacity na raid zaplňují právě nagearovaní lidé z druhé guildy (co si budem povídat, moje postava má ke slovu "nagearovaná" celkem daleko)
- Přestal mi vyhovovat raid time (Sobota, Neděle o prázdninách fakt nedávám)
- Málo lidí pro složení 25man
Link na postavu na jiném serveru (popř. ofi)
Rád bych linknul postavy z jiných serverů, ale obávám se že většina jich už ani neexistuje:)
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
World, RHC+RHOT a z pověstí, které vás předchází

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Z předchozích guild, převážně na wotlku jsem byl zvyklý na vysokou úroveň raidů a dobrou organizaci. Dále nabízíte možnost 25man raidů, kterou jsem na cata ještě neohutnal

Koho znáte v <SFU> ?
Bohužel nikoho osobně, protože na ali hraju cca od dubna

>>> Část zabývajcí se postavou na twinstaru
Máte Character na Twinstaru?
Ano
Link na armory:
http://armory.twinstar.cz/character-she ... s&cn=Dosan
Link na twinheadu:
https://cata-twinhead.twinstar.cz/?char ... lm=Artemis
iLVL: 373
Class: Shaman
Main Spec: PVE Resto
Off Spec: PVE ele (365)
Profky: LW/Tail
>>> Část zabývajcí se Skillem
S kterými classami máte zkušenosti, a rozepište váš skill s těmito classami?
Warolck - destro. Hrával jsem ho i najiných serverech. Zkušenosti ale převážně jen na wotlku (cca rok)
Paladin - holy/retri - wotlk i cata (cca 2-3 roky)
Shaman -resto/ele/cement - opět jsem ho hrál na Wotlk, tak nyní i poslední měsíce na Cata (cca 2-3 roky)
V případě, že nemáte char, za jaký char + spec byste chtěl(a) v SFU hrát ?
Char mám, viz výše
Vypište vaše zkušenosti z datadisků cataclysm a výše (progres raidu, znalosti taktik a mechanik bossů, atd)
Moje PVE zkušenosti sahají až do TBC. Na wotlk mám odraidované vše(normal i HC). Na cata mám odchozeno hlavně Fl. Na twinstaru mám odchozeny všechny raidy (FL 2/7 HC).
Odkud čerpáte informace o WoW (theorycraft):
Youtube, Tauri-veins a různá další fóra ohledně WoW, wowhead a wowwiki
Co nám můžete nabídnout ?
Kromě zábavy, zpestření raidu, spolehlivost, zkušenosti, apod. (které jsou podle mě samozřejmostí). Dále nabízím poměrně kvalitního Resto shamana.
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Jmenuji se David, je mi 22 let. Jsem z Mladé Boleslavy, ale momentálně již 3 roky žiji v Liberci, kde současně studuji na Technické Univerzitě v Liberci, manažerskou informatiku. Pracuji při škole jako marketing & grafik designer. Mezi mé koníčky patří kynologie, florbal, rybaření, myslivost a volné chvíle věnuji mojí přítelkyni.
Poznámka: Ano, komu přijde moje přihláška povědomá, je to tím že jsem se sem již hlásil za paladina(Dosky), ovšem krátkou chvíli po té se mi paladin znechutil (na twinstaru jich bylo/je prostě moc) a já opět zatoužil po Shamanovi. Snad to nebude brané jako mínus.