Nick postavy: Watafakisdad
Class/main spec/off spec Rogue - Assa, Combat
Věk: 24
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... tafakisdad
Link na bosskills: https://cata-twinhead.twinstar.cz/?char ... lm=Artemis
HW a FPS: mám strach že můj stařičký hirošima stroj nezvládne 25ku,ale na 10ce FPS kolem 50 ještě jsem 25ku neměl čest jít.
Moje historie s wow: Wow jsem začal hrát v prváku na střední, bohužel moje matika je na tak nízké úrovni, že nedokážu spočítat jak dlouho to je.
Začínal jsem hrát na serveru se jménem wow-legion TBC 3x rate. Potom jsem přešel na wotlk, kde jsem strávil většinu času a před 2ma lety jsem se na něj vrátil. Hrával jsem na Anthorii, Deffenderu, Planyx atd.. na většině těchto "BG" serverů jsem dostal ban. Nechci to tu moc rozebírat byl jsem zlobivý. Svojí Cata kariéru jsem začal na serveru Freakz(teď už jede na pandách) zde jsem pokořil všechny tehdy dostupné bosse na HC vyjma Neffariana, Chogalla, Sinestry a Alakira(nebyli zde dostupní) zde na Twinstaru jsem začal hrát zhruba před rokem když jsem skončil na serveru Ice-wow.
Něco o mě(pokud vás to zajímá): Myslím si, že jsem celkem pohodový a klidný, dokážu se rozčílit, ale kdo ne. Občas mluvím sprostě, ale kdo ne.
Pokud něco nevím jistě nehádám se s nikým, občas se stane že i já vševidoucí se zmílí.
Raid time: Vyhovovalo by mi úterý, nebo čtvrtek oba tyto dny mám čas zhruba od 18:00 - 23:50. V neděli je to jak kdy.
Předchozí guildy: Horny headhunterz, odchod kvůli časovému vytížení. Více guild jsem projít nestihl.
Proč k vám a co od vás očekávám?: Zdá se mi, že budete asi dobrý, dále váš raid time není tak "vyšahanej" jako u většiny. Chtěl bych najít komunitu kde se spolu lidi baví i mimo raid ať už guild chat, nebo prostě jen pokec na ts mimo "raid time". Neznám od vás bohužel nikoho, ale věřím že snad budete normální a komunikativní.
Co můžete očekávat odemně?: Zábavu, odreagování, snad i nějakou pomoc a přinejhorším budete mít hezkýho maskota.
DPS: Na dummy se to měřit prakticky nedá, jinak točit snad zvládám vzhledem ke svému equipu.
Screen: