Nick postavy: Nyyu
Class/main spec: Resto druid
Item lvl:378
Věk: 25
Link na armory
Link na twinhead
Současný progress: 1/7HC
Jak dlouho vlastníte tento char:
Myslím, že rok (předtím jsem hrál za prot warriora)
Váš raid time:
Raid time i dny mi vyhovují (spím 5-6 hodin denně, pracovní dobu si převážně určuji sám)
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Viz dodatek na konci + Nějaké noname guildy na ofi. Za rok a půl(asi) na Twinstaru pouze We Wipe On Critters: náš guild master je fajn chlap, pro guildu by se obětoval, zná taktiky, má skill, je s ním sranda. Bohužel má jednu chybku, je to strašný cholerik. Po tom, co se párkrát pohádal s členy naší raidovací skupiny, to někteří neustáli a leavnuli. Prakticky všichni, kteří tvořili "zdravé" jádro guildy tzn. chodili kecat na TS, byli aktivní v guild chatu a celkově tvořili dobrou náladu. Navzdory tomu jejich rozhodnutí neschvaluju. A protože jsem s guildou od té doby co sem přišla z Ice-WOW, zůstal jsem. Bohužel v tuto chvíli je situace v guildě na bodu mrazu. Aktivita v guild chatu veškerá žádná, o TS raději nemluvím a raidy se skládají s problémy.
Jaká je Vaše motivace vstupu do <SFU> ?
Hledám zázemí pro hraní WoW. Dobré lidi kolem sebe. Vaši guildu registruju už od dob Anthorie (viz dodatek). A to, že fungujete tak dlouho, mě utvrzuje v tom, že tvoříte kvalitní kolektiv lidí, kteří se zajímají o to, kdo se skrývá na druhé straně monitoru a členové pro vás nejsou jen přezdívky v soupisce. A co si budeme nalhávat, jde mi i o progress.
Čím splňujete požadavky na Profi přihlášku?
Kromě hard dovedností (HPS, theorycraft, equip) nabízím kvalitního healera. V raidu reaguju svižně. Sledování stavu ostatních hráčů a probíhajícího boje beru jako samozřejmost. Kritiku vnímám jako nástroj k tomu se dál posunout. Jsem nekonfliktní, společenský.
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Je mi 25 a v současné době bydlím v Ostravě. Pracuju jako datový analytik pro jednu českou banku. Ve volném čase čtu, hraju WoW, čtu, hraju deskovky, čtu a sem tam vypadnu někam do přírody, kde si většinou čtu

Dodatek:
Snad mi neublíží, když se přiznám ke 4 roky staré přihlášce