Nick: Seraphear
Věk: 25
Vaše FPS: (při 25man) Az na BH jsem nemel moznost chodit...jinak 10m cca 50 a BH netusim( hraju na ultra a griby nemam. Mam rezervu kam snizovat.
Váš raid time:
Jedna ze dvou veci ktera se blbe vypisuje a velice rad bych ji vysvetlil na TS, zaroven duvod pro typ prihlasky DK.
Část zabývající se Historii
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie
Od doby kdy se na free ukazoval patch 1.12.1. takze...8-9 let...des bes...sam nvm...ale uz je to dlouho
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Zacnu az Catou
Ice-wow:
Guardians of Faith - Po vyexpeni jsem byl prijat do teto gildy zhruba mesic dva pred otevrenim FL na ice. Prisel jsem jako newbie mezi partu lidi v full HC eq a "snaz se"...V mem "snaz se" probehl muj prerod v PVE. Z dungovy lamycky jsme vyprogressovali FL a posleze FLHC..nicmene po case gidlu prestalo bavit farmit porad to same a chteli se presunout dal (Pandy) ..zkusil jsem...a sel jsem zase z5..kde jsem dostal nabidku jesli nechci do Exodusu..
Exodus - Z pocatku me uchvatil jejich styl raidovani...ve FLn jsme se horkotezko dohrabali k ragonovi ale ta atmosfera a moralka byla skvela...nikdo na sebe nerval, kazdej si pomahal, kazdej vymejslel jak by to slo aby to slo...po spartansky drezure v GoF super zmena...v teto gilde jsem to nakonec vyhrabal az na zastupce GuM a obcasneho RL. Nicmene nakonec se i tento supr kolektiv nedokazal poprat s rozkladem zevnitr...parkrat padlo FLHC a z borcu ktery jsem videl se prat s rotaci a nektery i ucil(shamany) se stali frajirci s nosama nahoru kteri uz nechteli pomahat slabsim...v te dobe jsem odesel...k witcherovi 3
Twinstar:
Po uspesnem zdolani Zaklinace jsem se vratil k wow...ale to uz na jinem serveru kde jsme se nasli s GuM Exodusu...slovo dalo slovo a hura zalozime Silver Hand a zacneme znova...ale uz to neslo tak skvele...jednak pro to ze to bylo vse stavene...nejak nestabilne...jak na koleni...jednak z me strany ze me na jare 2016 stihli tezke osobni problemy (klidne TS vysvetlim) a jednak pro to ze do hry jsem chodil logoutnou z RL...bohuzel v g byl clovek ktery mi tezce nesedl a ja kvuli nemu leavnul...od te doby jsem vystridal cca 2-3 gildy ktere maji kolektiv 4 lidi...a raidy se chodi jakoze se nechodi a kdyz se neco slozi tak je to vitezstvi samo...FL chodim vlastne jen s worldem.
Link na postavu na jiném serveru (popř. ofi)
Vystrachal jsem jen zaprasenyho shamiho ze zminovaneho ice...chudak malej zaprasenej

http://server.ice-wow.eu/armory/char.php?guid=720743
Jak jste se dozvěděli o <SFU>
Vlastne toto ID ktere jsem sel v patek tusim s par cleny a libil se mi jak leadrovali . Do ty doby pro neznama gilda...

Proč chcete jít právě do <SFU>
Kolektiv...jestli je aspon polovina gildy z polovicky takova jak ti na tom raidu tak je to supr...chci chodit raidy...chci chodit raidy s normalnima lidma
Koho znáte v <SFU>
z toho raidu Wannabehunt ( ale prej mam rikal Ppallko pac jeho je dkhulk...)?? tezko rict jak to myslel

Odpovědná osoba:
Za sebe asi jen ja

>>> Část zabývajcí se postavou na twinstaru
Máte Character na Twinstaru Ano
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Seraphear
Link na twinheadu: https://cata-twinhead.twinstar.cz/?character=Seraphear&realm=Artemis
iLVL: 376
Class: Rogue
Main Spec: Assa
Off Spec: Sub ( nekdy v dubnu udelana na valionu HC)
>>> Část zabývajcí se Skillem
S kterými classami máte zkušenosti, a rozepište váš skill s těmito classami?
Na ice jsem mel ele shamniho jako maina a jako alta comb rogue. Shamiho jsem ve sve dobe zahral dobre ale je to doba. Comb me bavil ale bylo to spis takovy na stridacku kdyz byl potreba do setupu mdps nebo pro alt runy.
V případě, že nemáte char, za jaký char + spec byste chtěl(a) v SFU hrát ?
Char mam...chtel bych ale jit prozatim jen assa...tak abych v nem mel totalne jasno, naucil se skvele a vedel ze to je je to v cem budu silnej...v Sub jsem vyexpil a chtel jsem ji chodit ale proste mi to nesedelo...neumel jsem ji tak abych byl pro raid pouzitelnej...ale chtel bych az budu mit jistotu v asse do offu comba.
Vypište vaše zkušenosti z datadisků cataclysm a výše (progres raidu, znalosti taktik a mechanik bossů, atd)
Vedsinu uz jsem vypsal v tom slohu nahore...kazdopadne FLn znam( oproti ice je to pohodicka)...FLHC netusim...bot, bwd se chytim a truny bohuzel vubec stejne jako sinestra...

Odkud čerpáte informace o WoW (theorycraft):
http://tg.shivtr.com/
Co nám můžete nabídnout ?
Lehce strelenyho cloveka co obcas failne na uplny kravine ale snazi se vycucnout ze sebe co muze. A do raidu dps...healovat muzu jen pres FA jestli to pomuze

RL: Jmenuji se Daniel, je mi 25...i presto ze nejsem zenaty tak uz mam svoji rodinku

Dekuji za vas cas Seraphear