Class/ main spec: Paladin - retribution
Věk:17
GearScore: 5924(bez pvp itemu) / off spec r3 pvp : 5800 / off eq prot pve : cca 4800
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Mellys
FPS: 60(dala)60(25many plošnění)
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
No začal jsem hrávat na malém serveru jméno už si nepamatuju už je to přece jenom 6 - 7 let dozadu wowko mi ukázal kámoš ze školy tak jsem to hned začal pařit jak oživot na tom zmiňovaném serveru jsem hrál asi měsíc vyexpil jsem si tam 60lvl (v té době max lvl) pochodil par bg a server padl takže jsem se přesunul o dům dál během následujícího roku jsem prostřídal tuny serveru ať už blizzlike různých funnek nebo instantů . Nakonec jsem narazil na server jménem AnthoriA založil jsem si mága a začal expit a tam jsem se poprvé dozvěděl o vaší guildě. Na AA jsem hrával až do minulého září kdy se spojil s twinem . Jelikož když jsem na AA začínal fungovali ještě tzv. Pozvánky a protože jsem neznal nikoho kdo by měl 55+ a mohl by mě pozvat tak jsem si vzal Acc od kamaráda bohužel bez e-mailu a proto jsem si tohohle paladina musel expit ručně. Na Twinu jsem expil s Mejpem a Attrayem (Kámoši z mojí guildy na AA ´Patronus Luminar´) když jsme doexpili založili jsme si guildu Dark Effect a chodily Toc10/togc10 všichni byly spokojení pak kolem vánoc se to zvrtlo když jistý nejmenovaný Frenzykiller pokickoval polovinu guildy a tak jsme vstoupily do guildy Immortal No More ( dnešní Shadows of Immortality) bohužel nám nevyhovoval režim raidu a přístup k hráčům z AA tak jsme na žádost Caly přešly ještě s pár lidma (Bjart,Wominina,Johanson,Mejpoo,Já ....) na Alianci to bylo cca 20.Ledna 2013. Vstoupil jsme do I N D E P E N D E N T a žačalo se raidovat poznal jsem hodně lidí z AA ( Nomadur , Potkanik, Tofi , Teddi , Senjeka a mnoho dalších ) Pomalu jsme se dostávaly nahoru ale v ICC sezóně se to žačalo zvrtávat lidem se nelíbyl přístup Caly k lidem tak Pan Sob udělal ňufáky a šli si tam ňufat a ňufaj si až doteď . Po čase odcházeli lidi co jsme na začátku měl rád a kvůli těm jsem v té guildě byl ze spousty lidí z AA co Independent na twinu zakládalo a drželo jsem už zbyl jenom já a Cala. Většina šla do jiných guild Mejpoo si šel na hodru a já chci zkusit něco nového využít svoji perspektivitu...
Váš raid time?
Vesměs můžu každý den ale v uterý a čtvrtek jsem doma až tak v 6 a v neděli mívám zápasy. Jinak jsem plně k dispozici
Definujte svůj PvE skill:
Velmi těžká otázka nad kterou jsem přemýšlel dosti dlouho ale shrnul bych to asi takhle: Jsem ten typ člověka který se rád učí novým věcem a nevadí mu kritika . Vetšinou mi stačí když mi jednou někdo někdo něco řekne a pochopím . Na raidech poslouchám a jakmile se ozve moje méno okamžitě zpozorním abych neuďelal nějakou chybu . Po mojich dlouholetých zkušenostech kdy jsem byl do encountru vhozen jako dítě do vody které se ještě nanaučilo plavat už jsem pochytil dost . Také už jsem si zažil nespočetně failů jak z mojí strany tak ze strany raidu tak se snažím je předvýdat a co nejrychleji reagovat a najít řešení jak z toho ven . Paladina hraju hlavně jako support jelikož za paladina v Icc sezóně se topovat nedá na to jsou tu waři magové atd. tím myslím že používam Hos,Hopka,Sacredy a podobné defovací ablity aby ostatní přežily na úkor mého dmge ale tím nechci říct že nedokažu potočit pěkné čísla

Co se paladina jako takového myslím si že tuhle classu perfektně ovládám a rozumím dělal jsem půl roku Cl a za tu dobu jsem poradil mnoha paladinům a díky tomu jsou tak kde jsou

Vypište svůj progress na Twinstaru:
AA:
ICC25: FC + 3/3HC
ICC10: FC +3/3HC
TOGC10/25 FC
to je asi tak vše co stojí za zmíňku
Twin:
Togc10 Insa (ještě na togc sezóně)
Togc25 4/5
ICC10 FC + 7/12HC
ICC25 11/12 + 4/12HC
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://i39.tinypic.com/27ybw3k.jpg

Addony: Bartender (přehled barů) ,Quartz ( Cast bar), Omen ( hlídaní threatu) ,Recount (...),BigWigs(Obddoba DBM pro mě přehlednější a celkově větší obsah), Mik Scrolling Battle Text (úprava combat textu) , Hermes(raid CD´s),Grid(přehled Raidu), EPGP ( od té doby co jsem byl v guildě kde se to použávalo tak jsem to nevyplnul ) to je asi vše co využívám na raidech
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Vše co jsem se naučil o paladinovi mě naučil mejpoo a naučil mě to dobře ale celkově používám google, Molten wow forum, Curse, wowhead, různé fóra a blogy... ale kdykoliv nečo potřebudu zjistit není to pro mě problém a bez zbytečných qqcek si to najdu
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
I N D E P E N D E N T - odešli všichni co tam byly ze začátku a už se ani neraiduje takže asi tak viz. Historie WOW
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Dávno předávno na AA
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Jste perspektivní guilda s budoucností a mám v vás dost lidí které poznám a chci využit svůj potenciál který jsem jinde využít nemohl. A chtěl bych být součástí vašeho kolektivu.
Koho znáte v <SFU> ?
Tak pěkně popořaďe : nejvíc asi znám Tofiho a Bohusa ale jinak Athena Thralisko Martyy Satan taky Dominika (nevím jaký ma in-game nick

Co nám můžete nabídnout?
Zkušeného paladina který se u vás nestratí rád poradím nebo si nechám poradit abych byl ještě lepši jsem aktivní u wowka trávím hodně času jsem hodňě komunikativní typ a mám už zasebou už dost propařených dnů a nocí přitom sezení na TS3 . Jsem nekonfliktní a týmový hráč . A chtěl bych se stát součástí vašeho kolektivu. Nemyslim si o sobě že jsem eq hunter spíš chodím raidy kvůli tomu že mě to baví, a když zároveň s tím dostanu nějaký pěkny item je to jenom bonus

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ts3 ( bez toho se nadá žít) mám i Ventrlo bohužel teď se mi v posledních dnech rozbil headset takže musím koupit nový ale to není velký problém .
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Mellyska - Druid/Resto 5800
Mellysko - Mage/Fire 4200
Nerfmellys - Priest - ve fázi expení
Napište nám něco o Vás: Jelikož už jsem si k vám jednu přihlášku už dával ale to už bylo dávno a byl to dost ußer fail (myslím že někteří si to ještě pamatují a netřeba ani zmiňovat) tak by se k ní chtěl zpětně vyjádřit ... V té době jsem byl malý namyšlený a hlavně hodně až Moc naivní mladý kokot a teď se za to dost stydím ... takže asi tak ...