Nick postavy: Druidbobrik
Class/main spec: Balance druid
Věk: 24
ItemLvL: 382
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... ruidbobrik
Jak dlouho vlastníte tento char: Hooodně dlouho, už od wotlku

FPS: 50+
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Náročná otázka, wowko hraju od Vanily, převážně na free serverech jako jsou Anathema, Anthoria, Sargeras, Narnias a další, hrál jsem už všecky class a spec. co wow může nabídnout.
Váš raid time:
Můj raid time je ovlivněn směnama, mám jednou za 3 týdny odpolední a to toho moc nezmůžu, ale jinak jsem přizpůsobivý co se raid time a prostoru pro hru týká, mám rodinu, ale čas na trochu zábavy si vždy najdu
Vaše DPS na:
Dummy: 2M dmg , 24K dps
Chimareon HC/Normal: dmg v raidu je mezi 27-33k podle party a proců...
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
10tky:
BoT - 4/4 - HC 5/5
BWD - 6/6 - HC 5/6
TotFW - 2/2 - HC 1/2
FL - 7/7 - HC 3/7
25tky:
BoT - 5/5 - HC 3/5
BWD - 6/6 - HC 4/6
TotFW - 2/2 - HC 1/2
FL - 7/7 - HC 3/7
Screen vašeho UI: http://i63.tinypic.com/ic8lee.jpg
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): Jako zdroj pro všecky class používám Tauri-veins.com, ale jinak bala druid je support class s obecně velkým AOE, ale i single dmg, jako dotkař těží s haste, jež je ho primární stat hned po intelu a dosažení hit capu, masterka jde od cataclysmu ruku v ruce s hastem a funguje jako burst pro Eclips fáze, které jsou dvě. První je solar, ta burstuje nature dmg a mění moonfire na solarfire, a druhá je lunar, která burstuje arcane dmg a brutálně pozvedá starfall

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Riders of darkness, neshody v aktivním jádru, Eartshakers, rozpad...Edge of Insinity, gum 17ti letej fracek co si o sobě myslí bůh ví co, Killumináti...odchod RL
Jak jste se dozvěděli o <SFU>? World macro pro nábor....
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Slyšel že jsou nejlepší

Koho znáte v <SFU> ? Teď už asi nikoho

Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? Spolehlivost, obětavost, ochota učit se a zlepšovat, proto se chci učit od nejlepších

Vypište svoje alty (stačí level 85):Holybobr-R3-online podle potřeby
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Studoval jsem kuchařinu, teď dělám na 3 směny ve fabrice, kde se lisují gumové kraviny pro Continental, Bosh, Barum a další, dělám jako zástupce směnového mistra

Omlouvám se že sem to nenapsal hned, ale psal sem to na mobilu a nějako si nevšíml že to má pokračování