Nick postavy: Silin
Class/Main spec: shaman restoration
Věk: 20
ItemLvL: 369
Link na armory: Armory
Link na Twinhead: Twinhead
Jak dlouho vlastníte tento char: Tuto postavu jsem založil 13.8.2013, tudíž ji vlastním cca 3 roky a 4 měsíce.
FPS při 25man: Záleží zda jsem na koleji (notebook) - minimálně 30 FPS na good, nebo doma - 120 FPS na ultra.
Jak dlouho hrajete World of Warctaft a vaše WoW historie?
WoW jsem začal hrát na Twinstaru za doby, kdy byl jen jeden server a čekalo se v řadách na připojení, a až se vám konečně podařilo připojit tak spadl.
Vlastní účet jsem si založil až po rozdělení na Deimos a Phobos, krátce řečeno hraji od „začátku” wotlku.
Váš raid time: Záleží na rozvrhu v současném semestru, nyní to mám tak že v Po, Út můžu od 18:00, ostatní dny kdykoliv k večeru...
Vaše dps: Jelikož jsem heal tak toho moc nenatočím

Vypište svůj progress na Twinstaru - Cata:
10man:
BoT - (4/4)
BwD - (6/6)
Screen UI: Screen - TinyPic, Screen - Imgur Mám rád čistý default vzhled.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft):
Informace čerpám převážně kvůl capům atd... a to z: Tauri-veins, forum Warmane, google všeobecně, guilda případně při nejhorším world.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
WhiteTiger - zánik v dobách pradávných
Dark Souls of Icy Age - Má vlastní guilda sloužíci pro potěšení... přestala mě těšit...
Další Wotlk guildy pro pokec...
Guildy ve kterých jsem byl se shamanem = cata:
Endles Agony - přijat jako další stovky hráčů, zneužit k expení a dosažení realm first achivu za 25 guild lvl, do deseti minut po získání achivu spolu s ostaními bezdůvodně vyhozen...
Fairytale Trolls - současná guilda, případný odchod z důvodů: Progressování jen BoT, BwD, nemožnosti se dostat do R1, neochotě progressovat jiné raidy.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Byli jste první kdo sundal LK 25 HC, a kdo vedl v raidování, kdo by o tom nevěděl...
Nábor na worldu.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
1.Jste jedna z nejsilnějších guild, možná nejsilnější, nevím jak je na tom v současnosti Exalted atd...
2.Párkrát jste raidovali se známým ninjou Buffalem, možná si ho ještě pamatujete, nikdy se k vám nedostal - já chci opak.
3.Whispovala mi Vranka že máte zájem o R100 shamany, a že „každý má šanci se dostat”.
Koho znáte v <SFU> ?
Nikoho, jen jsem si psal s výše zmiňovanou Vrankou.
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)?
Rychle se učím taktiky - stačí je říct jednou srozumitelně a kompletně, poslouchám leadera - nepatřím mezi jedince z worldu, kterým se řekne stop dmg/swich a oni sjedou ještě půl HP bose...
Na altovi mám jeden z nejkompletnějších ENG na serveru.
Vypište svoje alty:
Fyrras - A war - Vydělávání goldů, farmení surovin, sbírání achpointů, mountů, petů, reputací, profese.
Ukko - BM hunter - PvP na zabíjení hordy.
Silin - R100 sham (i přesto že sem nepatří, tak ji sem napíšu pro pochopení vztahu mezi jednotlivými postavami) Raidování, nabírání EQ, veškeré PvE.
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Jmenuji se Filip, studuji Mendelovu univerzitu v Brně, rád hraji šachy, mám rád rychlost - lyže, kolo, auto... Nesnáším lidskou hloupost nikoliv neznalost.
PS: Silně pochybuji že by jste měli o někoho jako jsem já (low gear, jen normál 10man progres...) zájem, ale Vranka mě „přemluvila” ať alespoň zkusím podat přhlášku...