Pronet... 21:30 je preto lebo su dni kedy musim vstavať na prax už okolo 4tej ale samozrejme do 23:00 nemám problém zostať hlavne v štvrtok a nedelu mi to je takmer jedno
Steelbang...
- Aktualne idem haste 12,50% (takzvaný soft haste cap) a mám ho pre dalšie ticky na reju a tranquillitu s 5% hastom od raidu dalši tick na wild growth a efflorescence dalši moj "milník" bude 21.40% cap ale to je ešte daleko s mojim eq
- Raid time mi doteraz stačil neviem ako to máte uvás v guilde ale samozrejme predĺžiť hranie o 2hodiny je asi to najmenej čo by mi mohlo vadiť

- Do alt raidov som bol zaradený z príčiny nedostatku raidleaderov lebo každá guilda už ma svoje zabehané grupy večšinou dve kde maju full stavy pár krát som sa dostal do primár raidu ale ako náhradnik som tam nemal žiadne epgp lebo alt grupa ten systém neviedla a nebol iný raidleader ktorí by sa odvážil zobrať pod seba novú grupu.
- Uvedomujem si že nemám klasicky naklikané talenty podla wikipedie takže tu je môj rozbor prečo to tak mám
Nemám talent v Blessing of the grove 4% k healingu je podla mna takmer zanedbatelné kedže som si dal 3/3 do Living seedu ktorí mi spolu s talentom Nature's bounty zaručuje takmer istý crit Regrowthu čo znamená nie len vyváženie tých zanedbatelných 4% v healingu ale dokonca to presiahne o dosť velký kus healu
- Dalej talent nature's Cure nemám z jednoduchého dovodu... nevyužívam to vo firelandoch nemám čo dispelovať v rdf mi nerobí problém prehealovať nejakú tu dotku a v ostatných raidoch niesom nikdy dispeller. Stýmto talentom je to neisté niekedy nieje dispeller (paladin.priest) a musím si ho dať ale vo večšine prípadov paladian v raide treba preto to dispeluje on a ja sa možem sústrediť radšej na overheal raidu Dalej je to talent Furor ktorí som si dal na maximum 3/3 a oželel som talent Moonglow s mojim aktualnym eq sa moc nemusím starať o mana regen ale skor o healing to raid takže to je vlastne dalši dovod prečo mam Living seed a nie Moonglow alebo Blessing of the grove ostatné talenty si myslím že inak ani nemožu byť
- Ked sa nedostanem do Primárneho raidu nebude mi to vadiť vobec nakolko sa jedná o elitnú guildu ktorá ma ešte má dosť čo učiť a ja si rád necham poradiť narozdiel od mojich predošlích guild kde som musel raidleaderovi pomáhať s taktikami a to už vobec nehovorim o tom že by mi mal niekto radiť s classov kedže vo večšine twin guildách čo som si všimol je viac podstatný achiev a ilevel ako skill postavi a znalosť taktík, ale keby som to mal brať podla tohto systému tak by som si musel sundať headku a shouldre minimálne aby som mal taký healing ako večšina 378+ healerov

- Teorycraft no je zložíty hlavne podla situacie ale skúsim na nič nezabudnúť
* Packa pre raid
* na tankovi permanentne udržovať lifebloom (situacie kedy tank dostane ranu presne v tych pár sekundách kedy konči lifebloom nechať vybuchnúť hodiť regrowth reju a dostakovať lifebloom)
* na offtankovi permanentne reju
* Wild growth spam spell dávať na CD
* Swiftment spamspell na cd (snažiť sa ak je to možne pre viac targetov, napríklad pre mele dps ktoré su večšinou nastakované na sebe)
* Nourish/Healing touch na tieto spelly je tažké odpovedať ktorý dávať ale večšinou nourish používať ked dostane dmger low ranu po ktorej viem že žiadna dalšia nenasleduje hlavne pre znovuobnovenie Mastery passivky a healing touch je asi jediný heal ktorí použivam na tanka ked nerátam hotky hlavne preto lebo healuje za celkom slušnú hodnotu v prípade critu za veľmi slušnú hodnotu + Living seed cca dalšich 20k healingu
* reju rozdávam random do raidu pri plošných dmgoch hlavne na targety o ktorích viem že dostanú dalši dmg napriklad poisny alebo ked potrebujú akutny overheal tak combo reju+swiftment
* dalej thorns na tanka ktorí ma naberať mobky + na začiatku pullu (pridáva aggro)
* Regrowth vždy na clearcast to je pravidlo ktoré pozna asi aj heal čo si práve kupil postavu a skúša to
* Tranguillity/Tree of Life podla situacie najčastejšie tranquillitu po pokine raidleadera alebo pri masivnom plošnom dmgy Tree of life je spell ktorí je hlavne na mojom uváženi či ho dám alebo nie večšinou ho dávam ked viem že bude dmg do allies zvíšeny ale na tranquillitu to nieje
* Innervate večšinou na seba ked mi mana klesne pod 70% a viem že ten fight bude intenzívny.
Toto by mal byť theorycraft ktorí bežne použivám ale heal nieje o stláčani zaužívanej rotácie ako u dps 1 2 3 4 5 ( tim im samozrejme nekrivdím aj oni sú doležitá časť raidu ) ale nemožem dopredu napísať čo sa stane v raide nemožem povedať že dám presne v tej sekunde na tanka healing touch ked bude full noo proste isto chápeš ...
Ak som niečo zabudol ospravedlnujem sa a samozrejme to doplním ak ma nato niekto upozorní