Nick postavy: Heavenmoore, Heavenrose
Class/main spec: Paladin R3/prot
Věk: 22
ItemLvL: 386/375
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... eavenmoore (ten pvp back je jenom na zkoušku na dummech

Link na twinheadu: https://cata-twinhead.twinstar.cz/?char ... lm=Artemis
Jak dlouho vlastníte tento char: Postava hraná něco málo přes rok.
FPS: Doma hraju na max.detaily bez jakýhokoliv zaseknutí,lagu...i na 25ce,v případě problému bych shodil detaily, ale neměl by být.
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? : WoW hraju kolem 2 let cata přes rok předtím kdysi na anathemě také za Palu.
Váš raid time: Přes týden skoro každý den večery a víkend nejlépe neděle. Btw. přizpůsobení guilde samozdřejmě.
Vaše DPS na:
Dummy : S dummy už asi týden bojuju a progresuju je

Baleroc HC/Normal : 25/30k.
Raděj bych napsal Major Hc

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit) + Anathema wotlk jak jsem psal asi rok hry.
BoT - HC (4/5)
BWD - HC (3/6)
TotFW - (2/2) - HC (1/2)
FL - (7/7)- HC (6/7)
25tky:
BoT - (0/4) - HC (0/5)
BWD - (0/6) - HC (0/6)
TotFW - (0/2) - HC (0/2)
FL - (7/7) - HC (5/7)
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft):
Příjde mi zbytečné to rozepisovat, protože exp,hit cap je jasnej snad všem.Navíc pala je jedna z nejjednoduších spec. na Wow (osobní názor)...Poté samozdřejmě mastery,crit.haste.Samozdřejmě jsem čerpal i od hráču kteří equipově i skillem který jsem vždy kontroloval a učil se. Nicky bych asi dal dohromady ale asi zbytečný.
U rotace 3hp inq,poté vetšino pouštím guardiana at mi stackuje buff a dalším dobitím 3hp zapínám burst v něm prioritne CS-TV atd pote proc exa a judgment,kladivo.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: From Ashes - Důvod odchodu neaktivita členu,bez progressu. Potom samozdřejmě asi jako každej random noname guild při expení u mě + u poznávání caty na twinu.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? : Váš nábor na worldu,plus od pár lidí od vás s km jsem si psal.
Proč chcete jít právě do <SFU> ? : Hledám guildu s tradicí skvělým kolektivem,progressem a idckem které mi dá víc než worldové 2/7HC.
Koho znáte v <SFU> ? : nobody
Odpovědná osoba: nobody
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? : Možnost vylepšit skill na protovi a pomáhat s progresem horších group, (nových třeba) Dps, skromnost chuť se dozvědět něco nového aktivitu. Věrnost guilde o kterou mám zájem. Popř.pomoct na raidech i v pvp.
Vypište svoje alty (stačí level 85): Heavenrose R3 380 prot 374.
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):Jmenuji se Dominik je mi 22 pracuji pro Ačr,ve volném čase se věnuju sportům jako fotbal,florbal,hokej Krav maga.
Dále pro odpočinek relax hraju. S raid timem není problém krom když nejedu někam na cvičení v práci. V případě zájmu rád odpovím na další otázky.
Jinak moc se omlouvám za chyby,ale přihlášku píšu asi po 3 protože se 2x neuložila nenalogovala a potřetí mi padl net kvůli zime,jinak autista nejsem