Nick postavy: Bowflow
Class/main spec: Hunter MM ale do pve jdu 100% surv
Věk: 21
ItemLvL: 373
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Bowflow
Link na twinheadu: https://cata-twinhead.twinstar.cz/
Jak dlouho vlastníte tento char: něco přes rok a půl
FPS: (při 25man) těžko říct ale z pravidla nemám problém s připojením.
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hraju cca od 15let, začínal jsem na Wotlku kde jsem hrál primárně Frost Dk a Shp, Na catě hraju cca 2 roky a to za Huntra, Rogue, Re3, Disco/Shp ale v drtivé většině PvP.
Váš raid time:
čtvrtek - (od… do…) - sekundární raid
neděle - (od… do…) - primární raid (dobrovolný standby)
úterý - (od… do…) - primární raid (dobrovolný standby)
Vaše DPS na: Co jsem tak šel RhoT nebo BH tak jsem točil kolem 18-24k ale mám eq z 4.2 takže jsem si jistý, že s FL eq by mi to stouplo aspon na těch 27k
Screen vašeho UI: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): Jak už jsem psal, věnuji se převážně PvP a také mám hodně přátel mezi TOP pvp hráči např. Beyondlimit, Barcode,Zitai, Lagerta, převážně jsem se tedy inspiroval jejich radami ale je to spíše do PvP buildů, pak samozřejmě Google-Tauriveins atp.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Battle Roots, byl jsem zde officer po dobu cca roku a půl, bohužel se změnilo Vedení a já jsem se tam přestal cítit jako v guildě a jako mezi přáteli.
FEELS the LØVE- Mnou založená PVP guilda, s durazem na Rated BG a Premade BG, momentálně jsem členem své guildy.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Guildu SFU, zná asi každý aspon tedy podvědomě, vetšinou hráč který má SFU tag pod jménem ať už je v BG nebo v RdF/Rhot/raidu atd patří mezi nejlepší hráče party a právě proto se tato guilda dostala i do mého Povědomí.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Po jednom vašem raidu co jsem viděl, vím, že jste normální dospělí lidé, kteří vědí co dělají a mají jasně vztyčené cíle a priority.
Koho znáte v <SFU> ?
Vranku jen tak matně z BG
Odpovědná osoba: Píšu nic

Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišujuje od ostatních? -
Mám skvělé jazykové a komunikační schopnosti, mám smysl pro humor, díky obchodování s postavami se také hodně dobře vyznám v hodnotách postav a jejich prodeji. Sice nepředpokládám, že hráči od vás často prodávají chary, ale kdyby náhodou moje rady se mu budou určitě hodit. Jsem velmi loayalní a vděčný, umím se zapálit pro danou věc a nepřestanu dokud není hotová.
Vypište svoje alty (stačí level 85): (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita)
Baysoy- Paladin/Re3, 383 PVP, častá aktivita,
Neurotoxic- Rogue-Sub/Assa, 370 PvE, 383 PVP, častá aktivita
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Jmenuji se Šimon, je mi 21 let jsem z Prahy, mám vystudované ekonomické Lyceum, po dvou letech pracování se hlásím na Vš, od 6 do 19 let jsem hrál fotbal za Pražskou Duklu, nakoukl jsem do Dorostenecké Ligy a hrál jsem Pražský Přebor. Mám rád dobre jídlo a humor, miluji ženy, auta svou rodinu a kamarády. Nemám rád nenávist, lež, pomluvy a hordu.