[b]Nick postavy[b]: Warrovs
[b]Class/main spec[b]: Warrior/Arms
[b]Věk[b]:19
[b]ItemLvL[b]: 368
[b]Link na armory[b]: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Warrovs
[b]Link na twinheadu[b]: https://cata-twinhead.twinstar.cz/?char ... Artemis#bh
[b]Jak dlouho vlastníte tento char[b]: Konkrétne tento char mám asi rok ,ale warriora hrám od wotlku .
[b]FPS: (při 25man)[b] : Neskúšal som ešte 25 s novým PC ale určite to pôjde dobre dal som si záležať na výbere

[b]Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?[b]
Wowko hrajem 6 rokov. Začínal som na Anthorií neskôr to bol Twinstar Wotlk , Ice wow Cataclysm,Twinstar Cataclysm,Offi draenor a začiatky legionu a teraz S5 twinstar

[b]Váš raid time[b]:
Prispôsobím sa ,v prípade že by som musel do práce nahlásim hned ako sa to dostane kummne .
[b]Vaše DPS na[b]:
Dummy : 16k+-
[b]Baleroc HC/Normal[b]: Momentálne neodskúšané ale odhad 20k+-
[b]Vypište svůj progress na Twinstaru: [b]
10tky:
[b]BoT[b] - (4/4) - HC (2/5)
[b]BWD [b]- (6/6) - HC (5/6)
[b]TotFW[b] - (2/2) - HC (1/2)
[b]FL [b] - (3/7) - HC (0/7)
25tky:
25ky som nechodil z dôvodu že mi to starý notebook nezvládal nový už zvládne bez problému

Na Ice wowe som na 4.0.6 patchi hral arms warriora v guilde Alea Iacta Est na aliancií a odprogressované BwD 6/6 HC a BoT 4/5HC.
[b]Screen vašeho UI[b]:

[b]Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft):[b] Warriora hrám už dlhú dobu ,takže si ho robím podla seba

[b]Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:[b]
rôzne random guildy , momentálne som v Guilde Crazy creatures a dôvod odchodu nesplnenie slubovanych podmienok ohladom raidov .
[b]Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?[b]
World nábor.
[b]Proč chcete jít právě do <SFU> ?[b]
Už z počutia som o vašej guilde počul veľa kladných recenzií a ked som práve rozmýšľal nad tým že by to chcelo zmeniť guildu a konečne si zahrať lepšie pve tak som si všimol akurát Náborové Macro od vás.
[b]Koho znáte v <SFU> ? [b]
Nikoho.
[b]Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? [b]
Chuť progresovať ,skúšať nové veci , trpezlivosť a hlavne vždy pokojné myslenie

[b]Vypište svoje alty (stačí level 85)[b]: (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita)
[b]Arantor[b]: Blood DK -360 ilvl
[b]Rentor[b]: Holy Paladin : 361 ilvl
[b]Rexoor[b] : 359 Survival Hunter
[b]Napište nám něco o Vás (info z real lifu):[b]
Volám sa Martin ,pochádzam z mesta Humenné na východe Slovenska ,Študujem vo štvrtom ročníku na strednej odbornej škole polytechnickej, odbor mechanik hasičskej techniky, Popri škole pracujem ako brigádnik v Kauflande

po ukončení školy plánujem nastúpiť k hasičským záchranným jednotkám (takže nejaké tie FL uhasíme