Věk:23
Vaše FPS: 45-60(při 25man)
Váš raid time:
neděle - (od 18:30… do 23:00…) - primární raid
úterý - (od 18:30… do 23:00…) - primární raid (progres)
čtvrtek - (od 18:30… do 23:00…) - sekundární raid
(cca jednou do měsíce tu nebudu kvůli práci, ale od 5.1. bych měl mít nějaké změny ve směnnosti takže se to možná ještě změní)
>>> Část zabývajcí se Historii
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Takže wow jsem začal hrát už v roce 2005 nejsem si jist tenkrát frčeli tušim 255 lvl gigafuny se slepičkama + jestě blizz, kde jsem hrál warra. Doexpil jsem ho na lvl 27 a pak si dal pauzu. Po čase jsem se vratil s přicházejícím TBC datadiskem ,kde jsem chvíli zkoušel twinstar a pak přešel na jeden soukromej server o 200 lidech, takovej gigaantigigafun raty 0.1x , ale upravený itemy patch 2.3.3 , po přechodě na 2.4.3 server přešel na 5x rate , jinak vše blizz kde jsem hral pvp holadina/shockadina a pve prot warriora full cleaer SSC TK KZ vše krom sunwellu,hyjalu a BT protože server do té doby zanikl než dané raidy opravili. Pak jsem hrál na různých serverech typu Anathema, ale max půl roku. A když už mě funy přestali bavit vrátil jsem se na wotlk twinstar, kde jsem si rozjel pve retri paladina nick Tehseus možná si někdo vzpomene

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
(ze všech serveru)
The Final Frontier-rozhádané vedení a následný rozpad, resp. přechod k hordě. Komedie-neschody s vedením.
Link na postavu na jiném serveru (popř. ofi)
http://eu.battle.net/wow/en/character/m ... ith/simple hrál jsem tam dost krátce

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Wotlk a teď Cata jste prostě známe zboží

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Máte dobré zázemí a jako guilda už se držíte velmi dlouho což by mě vyhovovalo, vic se bojim že bude problem s raid timem.
Koho znáte v <SFU> ?
Uff to bych si musel vzpomenout, ale někdo by se určitě našel.
Odpovědná osoba: (Jméno hráče z guildy, který vás přiměl nebo přesvědčil podat si k nám přihlášku, a nebo nepište nic.)
Nic
>>> Část zabývajcí se postavou na twinstaru
Máte Character na Twinstaru? Ano
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Terabith
Link na twinheadu: https://cata-twinhead.twinstar.cz/?char ... lm=Artemis
iLVL: 377/374
Class: Paladin
Main Spec: Retribution (herni uroven)
Off Spec: Holy (herni uroven)
>>> Část zabývajcí se Skillem
S kterými classami máte zkušenosti, a rozepište váš skill s těmito classami?
Paladin - rotaci mám vlastn,í žádný tauri veins to je pro mě jen orientační, ale jsem přeci na free, takže je potřeba si všechno hezky odzkoušet sam postaru

Warrior - to je pro mě taková ohrana klasika, jakožto tanka z TBC, na něm se příliš nezměnilo, ale přiznám se, tenkrat mi kamarád sepsal do ingame mailu rotaci asi v 10 řádích a od té doby jsem rozjel karieru prot warriora uspěchy z TBC sepsány výše.
Priest - Toho jsem hral asi týden, chtěl jsem si to vyzkoušet 347 ilvl shadow 13K dps jsem z toho vytáhl měl polovičatej gear shadow/holy + BOT 3/5 odhealováno HC halfus s tím že jsen holy v životě neviděl a ani o něm nic nečetl ani tauri veins nic max. 9k hps též 347 ilvl ,ale jíž prodán do otroctví.
Shaman - Takže dřív jsem ho hrál asi měsíc, předtím wotlk 69 twink ele. Tady ele + resto 357 ilvl talenty naházeny rychle podle tauri veins, ale moc se mi to nezda, tak je nejspíš budu upravovat podle sebe. max. asi 17500 dps opět polovičaty gear + cloth heada čímž pžícházím o 5% intelectu. Resto jen v RHC, takže jsem hps nesledoval, hlavně to rychle proběhnout.

Vypište vaše zkušenosti z datadisků cataclysm a výše (progres raidu, znalosti taktik a mechanik bossů, atd)
2/7 hc FL jak za retri, tak i za holy (shannox,major) stackovani na balerocovi zvládám hlavně, hlavně když první crystal bere jeden člověk kvůli beaconu,ale obejdu se bez toho

Odkud čerpáte informace o WoW (theorycraft):
Když mě něco fakt jakože vrtá hlavou přečtu si jednotlive patche, co s nimy bylo přidáno do hry např. glyph seal of truth 10 expertise měl přijít až s Firelands , ale co bych chtěl od freečka, asi tolik, proč paladin točil i předtím

Co nám můžete nabídnout ?
Svůj čas, ochotu , a snad i nějakou tu pomoc v raidu, ale jinak budu využívat hlavně já vašich služeb

Napište nám něco o Vás (info z real lifu):Jmenuji se Ondřej bydlím sám, protože přítelkyně ještě studuje (vztah na dalku). Pracuji ve škodovce, vic říkat snad není potřeba. Pochazím z Mladé Boleslavi a vyrůstal jsem v menším městě Dobrovice, kde se nachazí největší cukrovar v EU mám dojem. No a asi chapate co takovej cukrovar vypouští do ovzduší, takže jsem se odstěhoval nejdřív s rodiči na vesnici a pak sám do města do skromného bytu 1+1 s moji vlastní výbavou, takže chudý nejsem, zatím